Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da iyi fikirmiş akıl akıldan üstün diye boşuna dememişlerTesekkurler arkadaslar cevaplar icin. Tek tek alintilayamadim. Altin hep yukseliste fakat euro dolar cok oynamiyor. Altin yapip gidecegim zaman bozup euro vs almak daha mantikli gelmisti bana. Bu sebeple sordum
Amin canım amcana da..Eski normale dönsek artikRabbım şifa versin. Artık etrafımda herkes covıd. Olmus durumda amcamında pozıf. Evde karantına da cok korkuyorum.
Amin canım sağolKızlar Allah acil şifalar versin![]()
Amin canım, iyi gecelerHepimize iyi geceler hanımlar..sağlıklı hayırlı günlere uyanalim![]()
İnşallah canım artık evde kalamıyorum yapacak iş bulamıyorum. Ders calişiyorum. Gece ıyı gunduz yapacak işim kalmıyor. Butun işim saat sabahın 10da bitiyor artık eskı maraton hayatımı istiyorumAmin canım amcana da..Eski normale dönsek artik![]()
Zaten bu zamlar hıc bıtmıyecek. Ötvyede zam geldı..Kızlar şok markete gittim yağ stoklamak için markette 5 lt lik 39.95 tl ye satılan yağ yok
Kasiyere kıtlık mı geldi yağlara dedimyarın gelecek abla ,zam gelecek de dedi
Aslında şaşırdım mı hayır tabiki ben de geçenlerde haberlerde ayçiçeği rekoltesinde düşüş olduğu söylenmişti bu da illaki fiyatlara yansır diye yağ almaya gitmiştim
A101 den aldım gelirken 5 lt lik yağ
Bugün marketlerden toplamda 110 tl lik alışveriş yaptım
45 tl si haftalık mutfak harcaması ,65 tl si stok![]()
Kaç aydır haber izleyemiyorum (hatta TV izleyemiyorum)desem yalan olmaz,öyle miymisKızlar haberlerde ası gelsede bu vuris bıtmıyecek. Dıyorlar..
Ne guxel bence önceden hıc acımadım suan acıyorumKaç aydır haber izleyemiyorum (hatta TV izleyemiyorum)desem yalan olmaz,öyle miymis![]()