- 15 Nisan 2017
- 13.387
- 15.846
- 298
Amin canım sağol agriyinca iyi ağrıyor vallaGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağol agriyinca iyi ağrıyor vallaGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
1 gram bile olmayan altınla nasıl 5000 tl kazanılır benim matematiğim yetmedigruba. 0.30grm yazmiş
Tekrar tekrar mesaja baktım. 0.30grm yazmişBana tuhaf geldi
Acaba 300 gram filan mı altını?
Benım hiç yetmez ozaman can.1 gram bile olmayan altınla nasıl 5000 tl kazanılır benim matematiğim yetmedi
Beni güldürdün Allah seni güldürsün emiBenım hiç yetmez ozaman can.![]()
500 yada 600 tle yazsa anlarım da 5000 bin cok ya. benımde okadar ozaman eder1 gram bile olmayan altınla nasıl 5000 tl kazanılır benim matematiğim yetmedi
hep beraber gulelım inşallahBeni güldürdün Allah seni güldürsün emi![]()
Hesaplama şu şekilde aldığımız altının alış fiyatıyla bugünkü satacağımız fiyatinin farkını500 yada 600 tle yazsa anlarım da 5000 bin cok ya. benımde okadar ozaman eder
Can benım. 0.30 grm bıde 3 ceyrek var . Aynen tas catlasa 200 tle olsun..Seninki 0.30 gram mi polo?
Yani 137 liralik bı altın nasıl 5 bin getirsin
5 TL yazmak istemiştir belki![]()
Allah bereket versin,o ya birşeyleri yanlış yazmış ya da baya atmışCan benım. 0.30 grm bıde 3 ceyrek var . Aynen tas catlasa 200 tle olsun..
Baya atmiş bence cumku ben olsam anlarım. Yanliş yazıda da o kız mevkı sahıbı hava atmak istedi zaten kıöse anlamaz dedıAllah bereket versin,o ya birşeyleri yanlış yazmış ya da baya atmış![]()
Demekki mezar taşına mevkisini de yazdiracaklardanVe kızlar cok alacagım arabanın t
Baya atmiş bence cumku ben olsam anlarım. Yanliş yazıda da o kız mevkı sahıbı hava atmak istedi zaten kıöse anlamaz dedı![]()
Demekkı balımDemekki mezar taşına mevkisini de yazdiracaklardan![]()
Bizde yakın zamanda aldık test sürüşleri virüs dolayısıyla yasaklandı dediler bize şehir şehir farkediyor olabilir,hangi marka araç alıyorsunuz canım ne kadara anlastnzKızlar alacagım arabanın test sürüşüne cagırdılar.. Sıfır araba va alınca boyle mı oluyor
OlabilirKızlar alacagım arabanın test sürüşüne cagırdılar.. Sıfır araba va alınca boyle mı oluyor
Evet bızımde normal de ertelendı. Ama bugün aradılar. Wolksvagen polo alıyorum canım kendımeBizde yakın zamanda aldık test sürüşleri virüs dolayısıyla yasaklandı dediler bize şehir şehir farkediyor olabilir,hangi marka araç alıyorsunuz canım ne kadara anlastnz