• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben de günlerdir şükrediyorum, serin havanın tadını çıkarıyorum 🥰 sıcaklarda zor oluyordu hareket etmek.

Eğitim ödeneği hala yatmadı bize. Onu da yok sayıp birikime ayırırım diyordum ama ek ders olmayınca da kullanıcaz gibi duruyor. Kredi kartlarını toparlayayım diyordum ama gelir eksilince o da mümkün değil 🤷🏼‍♀️ sağlık olsun buna da şükür 🙏
Allah bereket versin.Ek ders alabilirsek ne ala ama alamazsak işimiz zor

Bugün bir arkadaşım canlı dersler sebebiyle zoomdan kendisine 1200 TL borç çıktığını söyledi,böyle bişey var mı ya

Bugün bir arkadaşım canlı dersler sebebiyle zoomdan kendisine 1200 TL borç çıktığını söyledi,böyle bişey var mı ya
Ben Ebadan ders veriyorum , hayretler içerisindeyim
Acaba ücretli kullanım olan bir uygulama mı bu
ve bir-çok kişi kullanıyor ilk defa duydum

Teno kağıt havlu,
Peynir, sucuk, birkaç aburcubur aldım 53tl harcadim
Menüde nohut, pirinç pilavı, cacık, turşu var

Eba zooma yönlendiriyormus,zaten sağ üst köşede zoom yazıyor.Ben de arkadaş söyleyince şaşırdım hadtaya biz de başlıyoruz da nasil olacak bilmiyorum ek ders alacaz diye elimizdeki maaştan da gitsin istemiyorum

Hayırlı aksamlar kızlar esyaları. 2cı elde sattım. Cok sukur suan kıracı bulamadım. Amabenım sıze sormak ıstedıgım başka bişey var. Ogluöu sutten keselı 3ay oldu. Ama goguslerımde yumruk tarzı bezeler var.. Hastane de sıra yok özelide aradım. Kadın dogum yokmuş ne olabılır sızce normalmı

Hayırlı aksamlar kızlar esyaları. 2cı elde sattım. Cok sukur suan kıracı bulamadım. Amabenım sıze sormak ıstedıgım başka bişey var. Ogluöu sutten keselı 3ay oldu. Ama goguslerımde yumruk tarzı bezeler var.. Hastane de sıra yok özelide aradım. Kadın dogum yokmuş ne olabılır sızce normalmı
Merhaba canım
Hiçbir fikrim yok benim bebeler mama ile büyüdüler sadece 1 ay emdiler

Merhaba polo,gayet normal sıcak duşa girip masaj yap az az da sağ ,süt devam etmesin diye sagmamak bazen böyle sonuçlanır,bende yaşadım

Merhaba polo,gayet normal sıcak duşa girip masaj yap az az da sağ ,süt devam etmesin diye sagmamak bazen böyle sonuçlanır,bende yaşadım
Çok ilerlerse antibiyotik gerekebilir muhtemelen mastittir ilerletmemeye çalış

Ya hıc yapmıyordum. Öyle bende oyle yapayım.
Ama az sağ canım yani sadece rahatlamak için ,yani o dengeyi kur,çok sagarsan son damlasına kadar falan tekrar süt dolar ,ama hiç sagmazsan da öyle yumruk kalır antibiyotik gerekir sonra da

Gectigimiz donem boyle seyler olmus. Kizimin okulunun idaresi, sorunun cozuldugunu kullanabileceklerini soylemis.
Ogretmenler de velilere...
Oyle bir durum olur da, bir de ogrenciye boyle bir yuk getirirse ogretmenler cok zor durumda kalir.
Ne sacma sey yahu...😖

Back