Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bereketli olsun,neler aldın daha doğrusu indiriminde neler vardıBugün Bimden 208.35 tl lik stok alışverişi yaptım .
2 adet 90lı fairy bulaşık makinası deterjanıBereketli olsun,neler aldın daha doğrusu indiriminde neler vardı![]()
Senden görünce bir bakayım dedim de hiç bir şey kalmamış mübarek2 adet 90lı fairy bulaşık makinası deterjanı
1 adet 12 li kağıt havlu
1 adet 32 li tuvalet kağıdı
Desene millet çekirge gibi çırpmış geçmiş malzemeleriSenden görünce bir bakayım dedim de hiç bir şey kalmamış mübarek![]()
Allah bereket versin canımNihayet eğitim ödeneği yattı bugun.O gelinceye kadar 450 kk borcum olmuştu.Beklenmeyen doğalgaz aboneliği sebebiyle zaten eksi 500 deydim.
500 eksi hesaba gitti
450 kk
Geriye kalan 250 nin 120 si pazar alışverişi ve annemin tuhafiye alışverişi oldu.Pazara da gidilmiyor artıkkalan 130 un 30 unu cuzdanimda taşıyıp 100 unu eve ekmek -su parası diye birakicam, market alışverişini de kk dan yapacağım artık
Hafta sonu sınav görevi istedim ihtiyaç varmış,geçen aydan da ödenmemiş bir sınav ücreti var onlar yatınca rahatlarim ins.
Canlı derslere baslayip o sayede ek ders alırım kısmetse ama o bu aya yetişmiyor.
Allah hayırlı bereketli kazançlar versin buna da şükür![]()
Teneke olan mı plastik pet kapta olan mı ?Şokta 5 litrelik sıvıyağ 45tl olmuş
Amin canım sağolAllah bereket versin canım![]()
Burada da o şekilde güzel bir sonbahar havası varGunaydin hanimlar...
Tatli tatli bir sabah serinligi var, cok sukur benim mevsimim geldi.![]()