• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eba'da sorun oldugu icin idare tavsiye etmis.
Bu yil kimseler daha fazla zarar gormeden, hayirlisiyla gecseydi...🥺
Evet Eba da sorun var dündü sanırım MEB açıklama yaptı, teknik altyapı güçlendirilmeye çalışıyor diye bugün hiç sorun yaşamadım,umarım böyle devam eder,zoomdan geçen sene de böyle çok şikayet oldu uzak durdum bu sebeple,
Aminn inşallah biran evvel geçer bu süreç 🙁

Ama az sağ canım yani sadece rahatlamak için ,yani o dengeyi kur,çok sagarsan son damlasına kadar falan tekrar süt dolar ,ama hiç sagmazsan da öyle yumruk kalır antibiyotik gerekir sonra da
[/. 3 ay oldu gecet sanmiştım gecmedı.
Haklısın canım

Arkadaşın ekranına gelen ücret bilgisi söyleymis

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-23-22-47-24-67.jpg
    Screenshot_2020-09-23-22-47-24-67.jpg
    208,3 KB · Görüntüleme: 111
Arkadaşın ekranına gelen ücret bilgisi söyleymis

Pro uyelik isterseniz ucretlendirme budur demis

Bi şey dememiş ki zoom :)
Istemezsen normal üyelikle devam et:)

Mesela kk da pro üyelik 15 tl falandı onunla ilgili bir görsel önüme gelip istersen pRo uyelik 15 tl diye bir yazi cikiyor

Ben diyemem ki kk bana 15 tl borç cikartti :)

Kredi kartından bi kesinti olmuş mu hesap hareketlerinden ona baksın sadece. Kayıtlı kredi kartı yoksa burada da tiklamadiysa bi şey olmamistir:)

Pro uyelik isterseniz ucretlendirme budur demis

Bi şey dememiş ki zoom :)
Istemezsen normal üyelikle devam et:)

Mesela kk da pro üyelik 15 tl falandı onunla ilgili bir görsel önüme gelip istersen pRo uyelik 15 tl diye bir yazi cikiyor

Ben diyemem ki kk bana 15 tl borç cikartti :)

Kredi kartından bi kesinti olmuş mu hesap hareketlerinden ona baksın sadece. Kayıtlı kredi kartı yoksa burada da tiklamadiysa bi şey olmamistir:)
İngilizce olunca yazılar her şeye evet demiş olabilir bilmeden :) kredi kartı bilgisi yazdığını sanmam geçen yıl bana tel faturası yüksek gelmişti 45 TL kadar fazlalık.İnsallah öyle bişey olmaz ama tele yansıtıyor

Akşam gözlüğün camı kırıldı mart ayında çerçeve ve cam birlikte 300 tl ye almıştım
Tek cam olduğu için 60 tl
Bir de yedek gözlük alıp evde tutayım dedim hesaplardım normal bir çerçeve cam 180 tl de o tuttu
Geçen sene aldığım elektrik süpürgesi parke ve fayansları yerinden sökecek gibi çekiyor ama halıyı güzel süpürmüyor
Hiç dikkat etmemişim süpürgenin filtresini takmayı unutmuşlar anlaşılan
Şimdi motoru temizletip filtre almak lazım 100 tl filtre olsa 100 150 de temizleme olsa diye düşündüm dursun bakalım deyip
Toz torbasız 618 tl ye Yeni bir süpürge siparişi verdim peşin fiyatına 6 taksitle...

Elde tl olsa ne güzel düştü altın
Bu ay arabanın zorunlu trafik sigortası ve de yıllık bakımı var . İkisi en az 1500 tl tutar diye düşünüyorum.
Peşin fiyatına kredi kartına taksit yapılırsa iyi olacak

Kredi kartı güncel borcum 1700 tl
1000 tl gün parası verilecek

3100 tl kumbarada var
5000 tl de maaş gelir
Geçen ayki sınav ücreti gelir galiba 180 tl filan olur
Harçlık olarak kıyıda köşede tuttuğum 700 tl var
600 tl oğlanlar için internetten yapılan alışveriş bedeli var ,babalarından getirirler
120 tl annemin bazı siparişleri vardı .Ondan gelecek. alışverişlerini yaptığımda benden olsun dediğimde kabul etmez .öyle bir yapısı var
Yıllardır birbirimize hediye olarak aldığımız şeyler dışında yani sipariş ettiklerimizin karşılıklı olarak ücretlerini veririz .

Ekim ayının da üstesinden Allah'ın izniyle gelirim,çok şükür ...

Hayırlı aksamlar ben altın hesabı almiştım ve suan. Altın onlarak. 0.30 grm var ve benım bır grubum var kızlarda altın topluyorlar.. Tabı ben soylemedım. Hıc bukadar oldugunu. Ama benım bır arkadasım da aynı 0.30grm var ve bana ben 5bın kazandım dedı. Edıyormu okadar sızce

Elde tl olsa ne güzel düştü altın
Bu ay arabanın zorunlu trafik sigortası ve de yıllık bakımı var . İkisi en az 1500 tl tutar diye düşünüyorum.
Peşin fiyatına kredi kartına taksit yapılırsa iyi olacak

Kredi kartı güncel borcum 1700 tl
1000 tl gün parası verilecek

3100 tl kumbarada var
5000 tl de maaş gelir
Geçen ayki sınav ücreti gelir galiba 180 tl filan olur
Harçlık olarak kıyıda köşede tuttuğum 700 tl var
600 tl oğlanlar için internetten yapılan alışveriş bedeli var ,babalarından getirirler
120 tl annemin bazı siparişleri vardı .Ondan gelecek. alışverişlerini yaptığımda benden olsun dediğimde kabul etmez .öyle bir yapısı var
Yıllardır birbirimize hediye olarak aldığımız şeyler dışında yani sipariş ettiklerimizin karşılıklı olarak ücretlerini veririz .

Ekim ayının da üstesinden Allah'ın izniyle gelirim,çok şükür ...
Allah ele geçene bereket versin canım

Dün ve önceki gün başım çok şiddetli ağrıdı,doğumdan sonra iki gün süren baş ağrılarım oluyor nedense.iki günde 3 ağrı kesici içtim.
Allah kimseyi sağlığından etmesin sağlık varsa her şey anlamlı

Dün ve önceki gün başım çok şiddetli ağrıdı,doğumdan sonra iki gün süren baş ağrılarım oluyor nedense.iki günde 3 ağrı kesici içtim.
Allah kimseyi sağlığından etmesin sağlık varsa her şey anlamlı
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Hayırlı aksamlar ben altın hesabı almiştım ve suan. Altın onlarak. 0.30 grm var ve benım bır grubum var kızlarda altın topluyorlar.. Tabı ben soylemedım. Hıc bukadar oldugunu. Ama benım bır arkadasım da aynı 0.30grm var ve bana ben 5bın kazandım dedı. Edıyormu okadar sızce
Bana tuhaf geldi
Acaba 300 gram filan mı altını?

Back