Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

5 tl ye yeşil fasulye aldım yol kenarındaki bir bayandan

100 tl cüzdan kumbarama koydum Allah bereket versin

Nihayet eğitim ödeneği yattı bugun.O gelinceye kadar 450 kk borcum olmuştu.Beklenmeyen doğalgaz aboneliği sebebiyle zaten eksi 500 deydim.
500 eksi hesaba gitti
450 kk
Geriye kalan 250 nin 120 si pazar alışverişi ve annemin tuhafiye alışverişi oldu.Pazara da gidilmiyor artık kalan 130 un 30 unu cuzdanimda taşıyıp 100 unu eve ekmek -su parası diye birakicam, market alışverişini de kk dan yapacağım artık
Hafta sonu sınav görevi istedim ihtiyaç varmış,geçen aydan da ödenmemiş bir sınav ücreti var onlar yatınca rahatlarim ins.
Canlı derslere baslayip o sayede ek ders alırım kısmetse ama o bu aya yetişmiyor.
Allah hayırlı bereketli kazançlar versin buna da şükür

Allah bereket versin canım

Dünkü menü

Tavuk
Pilav
Mercimek çorbası

Bugün aklımda 2 seçenek var

Yeşil fasulye + makarna

Ya da peksemet yapıp kahvaltı sofrası hazırlamak

Ben de günlerdir şükrediyorum, serin havanın tadını çıkarıyorum sıcaklarda zor oluyordu hareket etmek.

Eğitim ödeneği hala yatmadı bize. Onu da yok sayıp birikime ayırırım diyordum ama ek ders olmayınca da kullanıcaz gibi duruyor. Kredi kartlarını toparlayayım diyordum ama gelir eksilince o da mümkün değil sağlık olsun buna da şükür

Bugün oğlana 100 tl verdim karta su yüklemesi için
Sanırım 4 .5 - 5 ay kadar yeterli olur
Çünkü en son Mayıs 'ın 20 sinde yükletmişim
Sayaçta neredeyse yaklaşık 15 - 20 günlük su var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…