- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
Evet oyle yaparım zaten tas catlasa 1bucuk yıl kullanıldı sadece esyalarEşyalı istemeyen olursa da eşyalarını satabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyle yaparım zaten tas catlasa 1bucuk yıl kullanıldı sadece esyalarEşyalı istemeyen olursa da eşyalarını satabilirsin
Arkadaslar merhaba. Yurt disi seyahatleri icin euro dolar mi yoksa altin mi biriktirilmeli sizce?
Arkadaslar merhaba. Yurt disi seyahatleri icin euro dolar mi yoksa altin mi biriktirilmeli sizce?
Gideceğin ülkenin parasını biriktirmeni tavsiye ederim canımArkadaslar merhaba. Yurt disi seyahatleri icin euro dolar mi yoksa altin mi biriktirilmeli sizce?
Bir bardak da benim için koyOğlanlar mangala gittiler
Yemek yapmadım saat 17:00 civarında dünden kalan pizzadan bir parça yedim
Çay demleyip içesim var![]()
Kötü düşünmek istemiyorum ama bir muayene mi olsan canım,test filanGeceden beri sindirim sistemi problemi yaşıyorum
Ateş basması, terleme, ağrı
Bütün gün mutsuz şekilde yattım
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGeceden beri sindirim sistemi problemi yaşıyorum
Ateş basması, terleme, ağrı
Bütün gün mutsuz şekilde yattım
Ne demek tatlım sen isteBir bardak da benim için koy![]()
Kimse bu sorunun yanıtını bilmiyorMrb kizlar altin ne zaman düşer
Şubat ayinda dusecek duymustum bir topikte. Ama hangi topikti bilmiyorumKimse bu sorunun yanıtını bilmiyor![]()
KeşkeŞubat ayinda dusecek duymustum bir topikte. Ama hangi topikti bilmiyorum
Rabbım şifa versin. Artık etrafımda herkes covıd. Olmus durumda amcamında pozıf. Evde karantına da cok korkuyorum.Okul müdürümüz korona olmuşgiderek yakina geliyo,annem astım ve düşük de olsa şeker hastası,babam hipertansiyon..of ya Allah korusun hepimizi..okul açılsın istiyordum ama şimdi acilmasa diyorum.Cidden riskli o kadar insan
Okul müdürümüz korona olmuşgiderek yakina geliyo,annem astım ve düşük de olsa şeker hastası,babam hipertansiyon..of ya Allah korusun hepimizi..okul açılsın istiyordum ama şimdi acilmasa diyorum.Cidden riskli o kadar insan
Kızlar Allah acil şifalar versinRabbım şifa versin. Artık etrafımda herkes covıd. Olmus durumda amcamında pozıf. Evde karantına da cok korkuyorum.
Amin inşallah canımKızlar Allah acil şifalar versin![]()