• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Oğlanlar mangala gittiler
Yemek yapmadım saat 17:00 civarında dünden kalan pizzadan bir parça yedim
Çay demleyip içesim var 😀

Geceden beri sindirim sistemi problemi yaşıyorum
Ateş basması, terleme, ağrı
Bütün gün mutsuz şekilde yattım

Okul müdürümüz korona olmuş 😔 giderek yakina geliyo,annem astım ve düşük de olsa şeker hastası,babam hipertansiyon..of ya Allah korusun hepimizi..okul açılsın istiyordum ama şimdi acilmasa diyorum.Cidden riskli o kadar insan

Okul müdürümüz korona olmuş 😔 giderek yakina geliyo,annem astım ve düşük de olsa şeker hastası,babam hipertansiyon..of ya Allah korusun hepimizi..okul açılsın istiyordum ama şimdi acilmasa diyorum.Cidden riskli o kadar insan
Rabbım şifa versin. Artık etrafımda herkes covıd. Olmus durumda amcamında pozıf. Evde karantına da cok korkuyorum.

Rabbım şifa versin. Artık etrafımda herkes covıd. Olmus durumda amcamında pozıf. Evde karantına da cok korkuyorum.
Kızlar Allah acil şifalar versin 😔

Back