• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

penceremden penceremden Oğlun ne yapıyor şu an çalışıyor mu ?
maalesef iş başvurusu yaptı ama olmadı aramaya devam ediyor şimdilik evde .Evde durdukçada hem kilo alıyor hem bilgisayara sarıyor

bir buçuk ay bir firmanın eğitimine katıldı yaklaşık kırk kişi başvurmuş sadece beş kişi almışlar olmadı yani.Bende bir iki tanıdığa söyledim cv yolladık ama şimdilik haber yok bekliyoruz bakalım

Son düzenleme:
bu sene en büyük isteğim önce sağlık sonra oğlanın işe girmesi psikolojik olarak etkiliyor çünkü.Mezun olduğunda çabuk iş bulurum sanıyordu okulda çok yoruldum biraz dinleneyim diyordu ama süre uzayınca sıkılmaya başladı iş bulamayınca stres yapmaya başladı

maalesef iş başvurusu yaptı ama olmadı aramaya devam ediyor şimdilik evde .Evde durdukçada hem kilo alıyor hem bilgisayara sarıyor

bir buçuk ay bir firmanın eğitimine katıldı yaklaşık kırk kişi başvurmuş sadece beş kişi almışlar olmadı yani.Bende bir iki tanıdığa söyledim cv yolladık ama şimdilik haber yok bekliyoruz bakalım
Allah hayırla huzurla çalışabileceği bir iş nasip etsin canım 🤲😘

Kendime bayramlık harika bir takım aldım 1400tlye birde 400tlye bej içlik aldım ceketlerin içine
1300tlye bej bot aldım birde. Kart bi kesilse de rahatlasam.
Kiz benim uygulamadaki sepete 5000tllik ürün atmış alırım diye bekliyor ama yoh artik😂😂😂
Bugün öğlen çıkıp içli köfte ve kuru dolma alacagim canım içli köfte cekiyorr
Güzel günlerde kullan Aşko link bekliyoreeeee

Günaydın, kızçeler..
Bizde inşallah pazartesi günü arabayı sattık sonrada bütün birikimleri toplayıp yeni araba için peşinat ödedik.. bakalım yarın tüm ödemeyi gerçekleştiricez.. 20.000 TL gibi bir açığımız kalıyor.. valla ona bile faiz ödemeden nasıl yaparımı düşünüyorum.. İnşallah hallderiz..
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah faizsiz halledersin canım

dolar milyoneri dolar milyoneri valla sevmediğin yerde çalışmak çok zor ama mecburuz işte ne yapalım ekmek parası öyle düşün..
İnsanlardan tiksiniyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor gibi mi diyorsun🤣
Neyse ki ben herkesten nefret etmiyorum bazı insanlara karşı midem kalkıyor sadece 🤢

Günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum işe gidip geliyorum kafam biraz burda dağılıyor iyi oluyor

Anneciğine geçmiş olsun inşallah hastaneden güzel haberler alırsınız🤲🤲 birde senin için dua ediyorum umarım mutlu olacağın iyi insanlarla karşılaşırsın iyi bir yere tayinin çıkar🤲🤲 şimdilik idare etmeye çalış
Rabbim güzel günler göstersin hepimize ablacım🤲🏻

Annemin doktoru bir ay daha bekleyelim dedi şükür hemen kesip biçelim demiyorlar en azından bir umut ameliyattan iyidir🥹
Yaa teşekkür ederim Allah razı olsun ablacım hepimizi iyilerden etsin, iyilerle beraber etsin Rabbim 🤲🏻

Kadın borcu kapatmak için çalışmayacak ben karda kışta işe gidip çalışıp ben yiyemiyorum al sen ye diyeceğim eline sayacağım parayıda kimbilir ne zaman ödeyecek .Millet ne uyanık vallahi keriz arıyorlar.
Bir de istedin diye kötü olacaksın salla ya canının kıymeti mi yok

Back