- 6 Ağustos 2010
- 39.494
- 70.346
- 798
Günaydın canım nasılsın?Günaydın canimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasılsın?Günaydın canimlar
Çok şükür kuzucum şimdilik iyiyim ,oğlanlar tatileler malumİyiyim ablacim sagol sen nasılsın?
Allah sana sabırlar versin diyorum ve susuyorumİki gündür iş çıkışı annemlere gidiyorum
Gelip yatıyorum
Oglus annemlerde kalıyor bugünde onu almaya gidicem
Dün kiza tablet aldık şarj aleti kalemi kilifiyla 18 bine vardı ve büyükbaş sadece 6.500tl atmış kalıbına tükürdüğüm
Akşam yeğenimin doğumgünü vardı ona da hediye aldim lcwdan süslü bir sweat. 350de oraya ödedim. Bi ara telefonumu kaybetmişim aklım gitti teknosada unutmuşum. Lcwda farkettim çalışanın telefonuyla aradım kızım gitmis almis kafam nerelerdeyse
Bugün sulu bir yemek yapmak istiyorum cumadan beri evde degiliz borek pide derken bagirsaklarim kurudu
Ne güzel degerlendirmissin ablacim masallahÇok şükür kuzucum şimdilik iyiyim ,oğlanlar tatileler malum
Bir de tatili hasta ziyaretleri ev görme ziyaretleri vs gibi değerlendirmeye çalışıyorum bence oldukça yoğun ve de verimli geçiyor
Evde kendime zaman ayırıyorum bir taraftan sevdim bu tatili
Bu arada 2 kitap bitirdim mutluyum
Amin ablacimAllah sana sabırlar versin diyorum ve susuyorum
Allah akıl fikir versin bu adamlaraDün büyük oğlanın okul parasını yatırmış babası 98bin tl yi geçik
Oğlan söyledi babana zerre kadar acımıyorum dedim benim almadıklarımı size versin dedim
Oğlanlar babalarının iyice terbiyesizliği arsızlığı ele aldığını söylüyorlar ben de dilerim su testisi yakın vakitte su yolunda kırılır rezil olur dedim
Oğlanlar evde lakin eve uğramıyormuş Allah layığını buldursun ,amin
Aldıklarını güzel günlerde kullan canoAy bitsin bu tatil ya yoksa parasız kalcem
Öğlen çarşıya indim
İç camasircida indirim varmış 2.si %50
Bi kaç bisey aldım 400tl tuttu
Ordan kız kardeşlerime şal aldim hediye 2si 500tl
Lcwdan diğer yeğenime hediye aldım yarın gidecekler diye 250tlde oraya verdim
Okulda kırtasiye malzemesi eksiğim vardı okulun anlaştığı bi kirtasiyeden aldım kc tl tuttu bilmiyorum aldım çıktım
Bin tl daha istedim buyukbastan hemen göndermiş kavga çıkmasın diye
Tenkyu bebisimAldıklarını güzel günlerde kullan cano
Hangi iç çamaşırcıda indirim varmış kız benim de külot çorap sütyen pijama almam lazım indirim varsa bakayım ben de
Kente gittim bugün pentiden sütyen alayım diye, denemeden almayı sevmiyorum sonra beğenmiyorum ben lotus model kullanıyorum . İçerde dolu adam erkekler iç çamaşır mağazasına alınmasın ya denemedim çıktım sinir oldum
Burda yok sanırımTenkyu bebisim
Yerel bi iç camasirci duymussundur komşu magazalari
Geçenlerde 1 alana 1 bedava vardı nette pentide alsaydın keşke. Bende lotus kullanıyorum 2 alana 2 bedavadan kaptimdi
40 ından sonra azanı teneşir paklarAllah akıl fikir versin bu adamlara
Aldıklarınızı güle güle güzel günlerde huzurla kullanın canım benimAy bitsin bu tatil ya yoksa parasız kalcem
Öğlen çarşıya indim
İç camasircida indirim varmış 2.si %50
Bi kaç bisey aldım 400tl tuttu
Ordan kız kardeşlerime şal aldim hediye 2si 500tl
Lcwdan diğer yeğenime hediye aldım yarın gidecekler diye 250tlde oraya verdim
Okulda kırtasiye malzemesi eksiğim vardı okulun anlaştığı bi kirtasiyeden aldım kc tl tuttu bilmiyorum aldım çıktım
Bin tl daha istedim buyukbastan hemen göndermiş kavga çıkmasın diye