• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İki gündür iş çıkışı annemlere gidiyorum
Gelip yatıyorum
Oglus annemlerde kalıyor bugünde onu almaya gidicem
Dün kiza tablet aldık şarj aleti kalemi kilifiyla 18 bine vardı ve büyükbaş sadece 6.500tl atmış kalıbına tükürdüğüm
Akşam yeğenimin doğumgünü vardı ona da hediye aldim lcwdan süslü bir sweat. 350de oraya ödedim. Bi ara telefonumu kaybetmişim aklım gitti teknosada unutmuşum. Lcwda farkettim çalışanın telefonuyla aradım kızım gitmis almis kafam nerelerdeyse
Bugün sulu bir yemek yapmak istiyorum cumadan beri evde degiliz borek pide derken bagirsaklarim kurudu🤣🤣

İyiyim ablacim sagol sen nasılsın?
Çok şükür kuzucum şimdilik iyiyim ,oğlanlar tatileler malum
Bir de tatili hasta ziyaretleri ev görme ziyaretleri vs gibi değerlendirmeye çalışıyorum bence oldukça yoğun ve de verimli geçiyor
Evde kendime zaman ayırıyorum bir taraftan sevdim bu tatili
Bu arada 2 kitap bitirdim mutluyum 😊

İki gündür iş çıkışı annemlere gidiyorum
Gelip yatıyorum
Oglus annemlerde kalıyor bugünde onu almaya gidicem
Dün kiza tablet aldık şarj aleti kalemi kilifiyla 18 bine vardı ve büyükbaş sadece 6.500tl atmış kalıbına tükürdüğüm
Akşam yeğenimin doğumgünü vardı ona da hediye aldim lcwdan süslü bir sweat. 350de oraya ödedim. Bi ara telefonumu kaybetmişim aklım gitti teknosada unutmuşum. Lcwda farkettim çalışanın telefonuyla aradım kızım gitmis almis kafam nerelerdeyse
Bugün sulu bir yemek yapmak istiyorum cumadan beri evde degiliz borek pide derken bagirsaklarim kurudu🤣🤣
Allah sana sabırlar versin diyorum ve susuyorum 😔😘

Çok şükür kuzucum şimdilik iyiyim ,oğlanlar tatileler malum
Bir de tatili hasta ziyaretleri ev görme ziyaretleri vs gibi değerlendirmeye çalışıyorum bence oldukça yoğun ve de verimli geçiyor
Evde kendime zaman ayırıyorum bir taraftan sevdim bu tatili
Bu arada 2 kitap bitirdim mutluyum 😊
Ne güzel degerlendirmissin ablacim masallah

Dün büyük oğlanın okul parasını yatırmış babası 98bin tl yi geçik
Oğlan söyledi babana zerre kadar acımıyorum dedim benim almadıklarımı size versin dedim

Oğlanlar babalarının iyice terbiyesizliği arsızlığı ele aldığını söylüyorlar ben de dilerim su testisi yakın vakitte su yolunda kırılır rezil olur dedim

Oğlanlar evde lakin eve uğramıyormuş Allah layığını buldursun ,amin

Dün büyük oğlanın okul parasını yatırmış babası 98bin tl yi geçik
Oğlan söyledi babana zerre kadar acımıyorum dedim benim almadıklarımı size versin dedim

Oğlanlar babalarının iyice terbiyesizliği arsızlığı ele aldığını söylüyorlar ben de dilerim su testisi yakın vakitte su yolunda kırılır rezil olur dedim

Oğlanlar evde lakin eve uğramıyormuş Allah layığını buldursun ,amin
Allah akıl fikir versin bu adamlara

Ay bitsin bu tatil ya yoksa parasız kalcem😂😂😂
Öğlen çarşıya indim
İç camasircida indirim varmış 2.si %50
Bi kaç bisey aldım 400tl tuttu
Ordan kız kardeşlerime şal aldim hediye 2si 500tl
Lcwdan diğer yeğenime hediye aldım yarın gidecekler diye 250tlde oraya verdim
Okulda kırtasiye malzemesi eksiğim vardı okulun anlaştığı bi kirtasiyeden aldım kc tl tuttu bilmiyorum aldım çıktım
Bin tl daha istedim buyukbastan hemen göndermiş kavga çıkmasın diye🤣🤣

Öğlen çarşıya indim
Okulda kırtasiye malzemesi eksiğim vardı okulun anlaştığı bi kirtasiyeden aldım kc tl tuttu bilmiyorum aldım çıktım
Aldıklarını güzel günlerde kullan cano
Hangi iç çamaşırcıda indirim varmış kız benim de külot çorap sütyen pijama almam lazım indirim varsa bakayım ben de
Kente gittim bugün pentiden sütyen alayım diye, denemeden almayı sevmiyorum sonra beğenmiyorum ben lotus model kullanıyorum . İçerde dolu adam erkekler iç çamaşır mağazasına alınmasın ya denemedim çıktım sinir oldum 😖

Selamssss gençler ve daima genç hissedenler ❤️
Valla tatilden bişey anlamadım
Geçen çarşamba annem babamla benim eve geldik
Annemler varken dinlenmek olmuyor yemek bulaşık çay meyve çamaşır temizlik derken gün bitiyor
Erken uyanıyorlar diye uykumu da alamıyorum
Allah başımızdan eksik etmesin yine de binnn şükür🥰

Aldıklarını güzel günlerde kullan cano
Hangi iç çamaşırcıda indirim varmış kız benim de külot çorap sütyen pijama almam lazım indirim varsa bakayım ben de
Kente gittim bugün pentiden sütyen alayım diye, denemeden almayı sevmiyorum sonra beğenmiyorum ben lotus model kullanıyorum . İçerde dolu adam erkekler iç çamaşır mağazasına alınmasın ya denemedim çıktım sinir oldum 😖
Tenkyu bebisim
Yerel bi iç camasirci duymussundur komşu magazalari
Geçenlerde 1 alana 1 bedava vardı nette pentide alsaydın keşke. Bende lotus kullanıyorum 2 alana 2 bedavadan kaptimdi🤣🤣

Tenkyu bebisim
Yerel bi iç camasirci duymussundur komşu magazalari
Geçenlerde 1 alana 1 bedava vardı nette pentide alsaydın keşke. Bende lotus kullanıyorum 2 alana 2 bedavadan kaptimdi🤣🤣
Burda yok sanırım
Ay takip edemedim ya tüh kaçırmısım
Güzel günlerde kullan cano
Bi tane beğendim bugün 1200 teleeeee yuh dedim ya
Bi de benimkiler eccuk büyük her lotus da olmuyor ki

Öğlen çarşıya indim
Aldıklarınızı güle güle güzel günlerde huzurla kullanın canım benim
Senin evlatlar biraz da babaya yüklensinler analarının olanlar zaten onların ama babaların varlıkları için bilemezler
Işte başımızda tecrübeyle sabit

Küçük oğlan giysiler sipariş etmiş 4000 tl
Büyük oğlan da sipariş verecekti 🤣🤣🤣

Bu ışıltılı hayatı babaları kendisi istedi

Geçen hafta bende yemekteydiler sizin giysi ihtiyacınız filan yok mu dedim arayın babanızı kim bilir nerede şimdi tam zamanı her neredeyse ya başından savmak için ya da sus payı vicdanını rahatlatmak için size tamam alın diyecektir dedim
Aradılar tamam alın demiş 🤣🤣🤣
Eşiyken asla kendim için yapmadığım siyaseti sizlere yaptırıyorum dedim
Zamanında gösterdiğimiz iyi niyetin karşılığı koskoca bir nankörlük olduğu için ben de şimdi oğlanların gözünü açıveriyorum

Sahura kalktım sonrasında da uyumadım
Akşam için yiyecekleri ayarladım
Buzluktan pöç çıkardım, mercimek ıslattım, buzluktan yaprak sarması çıkardım koydum ocağa

Şimdi de köşeme çekildim biraz da ruhum beslensin.😊

Back