- 16 Şubat 2012
- 6.490
- 10.874
- 448
Verirsin sonra istersen senden kötüsü olmaz.Kendi paranla rezil olmakta var.En iyisi bulaşmamak.En güzeli borç verip de kötü olacağınıza vermeyip de kötü olun bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verirsin sonra istersen senden kötüsü olmaz.Kendi paranla rezil olmakta var.En iyisi bulaşmamak.En güzeli borç verip de kötü olacağınıza vermeyip de kötü olun bence
Kardeşimin evine taşınırlar birkaç yıl birlikte yaşarsalar kira elektrik su ödemezlerse bitebilir daha önce yapmışlıkları varBence alınan o borç ödenmez gibi geliyorAllah bilir
maalesef iş başvurusu yaptı ama olmadı aramaya devam ediyor şimdilik evde .Evde durdukçada hem kilo alıyor hem bilgisayara sarıyorpenceremden Oğlun ne yapıyor şu an çalışıyor mu ?
Allah hayırla huzurla çalışabileceği bir iş nasip etsin canımmaalesef iş başvurusu yaptı ama olmadı aramaya devam ediyor şimdilik evde .Evde durdukçada hem kilo alıyor hem bilgisayara sarıyor
bir buçuk ay bir firmanın eğitimine katıldı yaklaşık kırk kişi başvurmuş sadece beş kişi almışlar olmadı yani.Bende bir iki tanıdığa söyledim cv yolladık ama şimdilik haber yok bekliyoruz bakalım
Amin bitanem Allah razı olsunGünaydın canlar
penceremden ben olsam bende vermem değmeyen insanlara. herkes sagilacak birini arıyor artik
dolar milyoneri canım sıkma canını sevmediğin bi yerde çalışmak zor biliyorum. Allah feraha eristirsin.
Güzel günlerde kullan Aşko link bekliyoreeeeeKendime bayramlık harika bir takım aldım 1400tlye birde 400tlye bej içlik aldım ceketlerin içine
1300tlye bej bot aldım birde. Kart bi kesilse de rahatlasam.
Kiz benim uygulamadaki sepete 5000tllik ürün atmış alırım diye bekliyor ama yoh artik
Bugün öğlen çıkıp içli köfte ve kuru dolma alacagim canım içli köfte cekiyorr
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah faizsiz halledersin canımGünaydın, kızçeler..
Bizde inşallah pazartesi günü arabayı sattık sonrada bütün birikimleri toplayıp yeni araba için peşinat ödedik.. bakalım yarın tüm ödemeyi gerçekleştiricez.. 20.000 TL gibi bir açığımız kalıyor.. valla ona bile faiz ödemeden nasıl yaparımı düşünüyorum.. İnşallah hallderiz..
İnsanlardan tiksiniyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor gibi mi diyorsundolar milyoneri valla sevmediğin yerde çalışmak çok zor ama mecburuz işte ne yapalım ekmek parası öyle düşün..
Rabbim güzel günler göstersin hepimize ablacımGünaydın canım iyi olmaya çalışıyorum işe gidip geliyorum kafam biraz burda dağılıyor iyi oluyor
Anneciğine geçmiş olsun inşallah hastaneden güzel haberler alırsınızbirde senin için dua ediyorum umarım mutlu olacağın iyi insanlarla karşılaşırsın iyi bir yere tayinin çıkar
şimdilik idare etmeye çalış
Bir de istedin diye kötü olacaksın salla ya canının kıymeti mi yokKadın borcu kapatmak için çalışmayacak ben karda kışta işe gidip çalışıp ben yiyemiyorum al sen ye diyeceğim eline sayacağım parayıda kimbilir ne zaman ödeyecek .Millet ne uyanık vallahi keriz arıyorlar.
Amin amin amiiiinnnn ablacım nerde varsa şifa bekleyen Rabbim hepsine hasarsız kalıcı acil şifalar versin
Güzel günlerde kullan Aşko link bekliyoreeeee
Teşekkür ederim canlarim
Şimdiden hayırlı olsun balımmmmmEvet gardaşlaaaarrr yarın hava çok soğuk olmazsa sarraflara gidip altına müdahale edeceğim![]()