Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Iyi o zaman haftaya Istanbul'a geleyim karşıla beni kızzzz🤣🤣🤣🤣
Aa aşkolsun başım gözüm üstüne 🤗

De İstanbul da tatil mi olur, şöyle bir Abant, yerigöller vs yapalım da tatil gibi tatil olsun ☺️

Hem niye imkansız olsun sen ve dolar bekar zaten bi sorun bende, ben de eşimi hallederim bir şekilde 😂 cennetin de işi zor benim gibi 🫢

Aa aşkolsun başım gözüm üstüne 🤗

De İstanbul da tatil mi olur, şöyle bir Abant, yerigöller vs yapalım da tatil gibi tatil olsun ☺️

Hem niye imkansız olsun sen ve dolar bekar zaten bi sorun bende, ben de eşimi hallederim bir şekilde 😂 cennetin de işi zor benim gibi 🫢
Canııımmmmmmm 😘😘😘😘🤗🤗🤗

Günaydın ekonominin sultanları 🤑
Çok yoğun geçiyor günler,uzun kalamiyorum buralarda ama aklım sizde 🙂
Herkes iyidir inşallah,ben de oğlus da hastayız, boğazlar kötü sesler kısık 🙄Hafta içi kırıklıktan her şey o kadar zor geldi ki...
Hafta sonuna çok şükür ulaştık,ilaçlar da şifa versin inşallah.
Yarın en sevdiğim gün fakat ödemeler pazartesiye kalacak hafta sonunda olduğumuz için 🤷🏻‍♀️
Hepimize bol bereketli maaşlar diliyorum 🤲💓

Herkes iyidir inşallah,ben de oğlus da hastayız, boğazlar kötü sesler kısık 🙄Hafta içi kırıklıktan her şey o kadar zor geldi ki...
Yarın en sevdiğim gün fakat ödemeler pazartesiye kalacak hafta sonunda olduğumuz için 🤷🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun canım benim dinlenmeye çalışın değilse geçmiyor

Çok geçmiş olsun canım benim dinlenmeye çalışın değilse geçmiyor
Sağol canım,aynen öyle.Dun iyiydim aslında ama çocuklar çok hareketli ve gürültülü olunca ses tümden gitti.Oglus babada ben evde dinleniyoruz😷

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin 😘

Maaş bordroları açıklandı Allah bereket versin kazançlarımıza 🤲

X