- 28 Aralık 2023
- 6.056
- 18.553
Afiyet şifa olsun bacımsuHafta sonu fındıklı kakaolu kek yapmıştım birazını anneme götürdüm, birazını buzluğa koydum
Biraz da yedim
Bugün de susamlı peynirli maydonozlu cevizli tuzlu kek yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet şifa olsun bacımsuHafta sonu fındıklı kakaolu kek yapmıştım birazını anneme götürdüm, birazını buzluğa koydum
Biraz da yedim
Sen üzülme ben yerim ikimizin hatta Cennetmeyvesii ile birlikte üçümüzün yerineAfiyet şifa olsun bacımsu
Insallah bacimYarın çok daha iyi olursun inşallah aşkommm
Aralıklı oruçla bir ayda 7 kilo vermiştim pandemi zamanı. Ama o iradeye şu an sahip değilim birde bunu deneyeyim dedimİnşallah canım bi başlayabilseydim caydırıcı çok yarın kahvaltı yapalım diyo arkadaşlar yooohhhh Didim
Evde olsam vakit geçmiyor ama okulda da dürten çok oluyor işte onu yiyelim bunu yapalım düz kahve içmek bile cazip geliyor, ah nefis…
Memnun kalırsın inşallah canım aslında aralıklı oruç yapsan güzel verirsin ama siz geç yiyorsunuz yemeği ama uymaz o. İnşallah istediğin kiloya kolaylıkla ve sağlıkla ulaşırsın bebişim gazan mübarek olsun
Ohhh afiyet bal olsun şekerim eline saglikHafta sonu fındıklı kakaolu kek yapmıştım birazını anneme götürdüm, birazını buzluğa koydum
Biraz da yedim
Meyraaa için de yeSen üzülme ben yerim ikimizin hatta Cennetmeyvesii ile birlikte üçümüzün yerine
Hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah canımInsallah bacim
Aralıklı oruçla bir ayda 7 kilo vermiştim pandemi zamanı. Ama o iradeye şu an sahip değilim birde bunu deneyeyim dedim
Hatun hain yaOhhh afiyet bal olsun şekerim eline saglik
Neden olmasın "atın ölümü arpadan olsun "Meyraaa için de ye
Diye diye aldık bu kiloları zatenNeden olmasın "atın ölümü arpadan olsun "
Yakışırrrrrrrr balımaaaaDiye diye aldık bu kiloları zaten
Bugün de bir koca paket Dubai çikolatası yedim
Insallah canimHadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Hatun hain ya
Dün de yemeseydim iyiydiYakışırrrrrrrr balımaaaa
Ahahah detoks metoks bişeyler iste baktın olmadıInsallah canim
Sonuc almak zorundayım
O parayı öderken içim gitti
Kiz bacim kilo kimseye yakışmıyor beYakışırrrrrrrr balımaaaa
Benimki sporsuz olanındanAhahah detoks metoks bişeyler iste baktın olmadı
Ama online olanlar menü spor paylaşımı istiyorlar sıkı yakipli olur en azından sonuç alırsın cano
Her şeyin küçüğü güzel be (erkekler hariç hiç bir türlü giderleri yok )Kiz bacim kilo kimseye yakışmıyor be
Küçük bebeleri kilolu severlerya
Yok ben sevmiyorum tombul cocuk
Ben de 2 günde bütün bademli çikolatayı gömebildimDün de yemeseydim iyiydi
La senin evdeki işlerin spor zatiiBenimki sporsuz olanından
Bakalim nasıl olcak
AhahahahahahHer şeyin küçüğü güzel be (erkekler hariç hiç bir türlü giderleri yok )
Tatlım yakışan kilo değilKiz bacim kilo kimseye yakışmıyor be
Küçük bebeleri kilolu severlerya
Yok ben sevmiyorum tombul cocuk
Ben tek başıma 5dknin içinde yerim oniBen de 2 günde bütün bademli çikolatayı gömebildim