Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Grup halkının değerli öğretmenleri gecikmeli de olsam öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyorum..Allah'ım sağlıklı güzel verimli mutlu huzurlu ve başarılı öğrencilerle birlikte güzel mesleki kariyerler nasip eylesin.. hepinize sevgiler
Hoş geldin canım bugün aklımdan geçmiştin nerelerde ne yapıyor ne halde acaba diye

Nasılsın herşey yolunda mı tatlımmm ?

Selamlar sınavlara gitttimmgeldim hiç olmadık bir zamanda kuzenimnvefat ettti kalpkrizinden henüz 40 larinda Allah'ım mekanini cennet eyleye hiç bir sorunu neyi yoktu kötü aliskanlik olmadığı gibi sağlıklı beslenen sportif biriydi de.. yani 10 gündür onun acısını sindirmeye çalışıyoruz başımızda bir belaa dedik ailecek dayımiz entubeydi o şükür kurtuldu klabine pil takılacak ama amca oğlu hiç bir sorunu yokken gerçek aleme gecis yaptı.. yazabiliyorum yazmasına ama çok çok kötü günler acılar yaşattı annesine sabırlar vere yarabbim...

Sizlerde iyisinizdir inşallah..

Merhabalar dün öğlen yürüyüşe diye gittim pantalon aldım geldim 😁😅1700 tl tuttu

Dün carrefourdan balık aldım birkaç tane .Bu ara genellikle balık yiyorum .2400 TL tuttu içinde 5 litre sıvıyağ ve birkaç parça malzeme daha var.

Tarım krediden sirke vb aldım 750 o tuttu .Başka bir markettende 450 liralık alışveriş yaptım.
Bereketli olsun canım

Yeni cicini de güle güzel günlerde huzurla kullan canım 😘

Selamlar sınavlara gitttimmgeldim hiç olmadık bir zamanda kuzenimnvefat ettti kalpkrizinden henüz 40 larinda Allah'ım mekanini cennet eyleye hiç bir sorunu neyi yoktu kötü aliskanlik olmadığı gibi sağlıklı beslenen sportif biriydi de.. yani 10 gündür onun acısını sindirmeye çalışıyoruz başımızda bir belaa dedik ailecek dayımiz entubeydi o şükür kurtuldu klabine pil takılacak ama amca oğlu hiç bir sorunu yokken gerçek aleme gecis yaptı.. yazabiliyorum yazmasına ama çok çok kötü günler acılar yaşattı annesine sabırlar vere yarabbim...

Sizlerde iyisinizdir inşallah..
Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Geride kalanlara sonsuz sabırlar versin çok üzücü genç ölümü 😔

Ohh misss
Çok dayanilmayacak derecede değilse agri kesici içememeye calisiyorum
İlaç kullanmayı sevmiyorum aslında
Hem azaltıyor hem diğer ay daha çok ağrıyor gibi hissediyorum 1 gün yatana kadar ağrı çekiyorum sadistmiyim neyim🤣🤣
Ben de ilaç kullanmam kolay kolay
Dün bir yanım da ağrımıyordu ama biraz biraz sanki hastalanacakmışsın gibi hissedersin ya
Ben de önlem almak için ilaç alıp uyudum o halden eser kalmadı şükürler olsun 😊

Allah sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun
Geride kalanlara sonsuz sabırlar versin çok üzücü genç ölümü 😔
Amin kocaman amin.ben bileee ancak kendime gelme cabasindayim annesi bittti vallahi.. çok kötü oldu amcam rahmetliydi zaten bu yengem.en dindar olan kişidir ailede.bir cocuguda 7 yıl önce boğuldu denizde vefta ettti varı yoğu buydu ne bilim inanç noktası oldukça kuvvetli sinavida çok büyük oldu oluyor. Allah'ım dayanabilecek durumalr güç kuvvet versin diyoruz ama yok yani vermesin birşey yarabbim eksik duamı ne bilim bir başka ruhlardayiz

Hayırlı cumalar efem
Kızın sınıfı yerli malı yapcakmis payıma poğaça düşmüş
Sabah hamur yogurdum öğlen pisirdim fırın calismisken birde kek yaptım
Baktım ıspanaklar ölmek üzere
Sağlam kalanlari ayıklayıp yikadim akşama gözleme yapicam
Sabah oğlanın bursuna yarım gr altın aldim 1500tl tuttu
Boyunluk istedi 130tlye lcwdan aldım çıkmışken
Kiza kabanla kot aldık zaradan 3100tl tuttu yarısını babası ödedi
marka özentisi bu gencler çok canımı sıkıyor bu durum begenmiyorlar lcw defactoyu
Hayırlı huzurlu cumalar olsun canım
Gençleri bırak koca koca insanlar da bile var o marka takıntısı
Allah herkese akıl fikir versin
Gerçekten insanlar emeklerini hiç etmeyi ne sanıyorlar anlamıyorum
Örneğin bir tişört 2500 tl veren bor asgari ücretli kime neyi ispatlamaya çalışıyor acaba
Hadi gençleri bir nebze anlamaya çalışıyorum ergenler
Ama hala ergen kafasından çıkamayan yetişkinlere ne demeli bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Kasimmayi birikimim sadece günlerimi odeyebildim..
Cebimde kalan tlm1350 TL
Kredi kartım var birde
Borçlarımı ödedim bu ay birikimim somut birşeyin yok bir kuzendeevleniyordu sınavlarim öncesi annemlere bıraktım 1 gramini gerçi düğünler biraz otelendi tarihleri cenazemizden ötürü ama ben verdim hediyemi..
Kardeşimin çocuğu ve benimkinin dogummgunu var onlarada bütçe ayiracagim bakalım ocakda neler olacak nasipse

X