Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Okuldan gelince sucuklu kaşarlı tost erik kompostosu ve kavun yedim içtim akşam menüsü olarak

Bugün 10 tl ekmeğe para harcadım sadece

Kalan harcama limitim 1090 tl

Son 2 gün
Benim de bugün hastanede annemin kontrolü vardı, öğleni birlikte orada yedik, o sağlıklı çorba içerken bilin bakalım ben ne yedim😅 peynirli sıcak sandviç, tost vari 😭
Sonra da ofiste kadayıflı baklavalı çikolatalardan yedim akşama kadar 😭 ama itiraf edeyim Dubai’ye on basar 😅

Benim de bugün hastanede annemin kontrolü vardı, öğleni birlikte orada yedik, o sağlıklı çorba içerken bilin bakalım ben ne yedim😅 peynirli sıcak sandviç, tost vari 😭
Sonra da ofiste kadayıflı baklavalı çikolatalardan yedim akşama kadar 😭 ama itiraf edeyim Dubai’ye on basar 😅
Afiyet şifa olsun canım benim 😘

Eklentiler

• 20241104_191215.jpg
    20241104_191215.jpg
    179,5 KB · Görüntüleme: 26
Evet kuzucum burada tekli ekmek 10 tl oldu 😊
Vay namıssızlar vaaay daha asgariye zam gelmeden hemen zam yapmışlar
Allah darda zorda bırakmasın kimseyi açlıkla terbiye etmesin ne zor ya
Ekmek mecbur alınacak et süt değil (onlar bile aslında temel ihtiyaç) ki kıssın insanlar 🥺🥺🥺

Vay namıssızlar vaaay daha asgariye zam gelmeden hemen zam yapmışlar
Allah darda zorda bırakmasın kimseyi açlıkla terbiye etmesin ne zor ya
Ekmek mecbur alınacak et süt değil (onlar bile aslında temel ihtiyaç) ki kıssın insanlar 🥺🥺🥺
Bu insanlar hiç protein almasınlar mı hep otla mı ömür tüketmek reva görülür bu millete
Yazık günah Allah bu milletin hakkını bu milletten esirgeyenleri bildiği gibi yapsın

Bi dk kontrollü bayılmam lazım offffff o nasıl bir şahane ablacım sanat eseri maşallah🧿💙🥰
Kıaaazzz arkadaşların ne şanslı ha 🥺
Allah iyiliğini versin emi 🤣🤣🤣

Sen de tayini buraya iste sen de arkadaşım ol kuzucuğum ol diyorum hala Istanbul da istanbul türküsü çağırıyorsun

Hep benim alt daire müsait arakat

Senin kira kaç tl şu an ?

Allah iyiliğini versin emi 🤣🤣🤣

Sen de tayini buraya iste sen de arkadaşım ol kuzucuğum ol diyorum hala Istanbul da istanbul türküsü çağırıyorsun

Hep benim alt daire müsait arakat

Senin kira kaç tl şu an ?
Ben bu şehirde kaybolursaaammm gün ağarmadan İstanbul’da bul beni🤣🤣 Son kısmını ben uyarladım🤣🤣
Burdan gidersem gidişim Beylerbeyi’ne olur ablacım 🤣 şaka bi yana anamı babamı o zalim oğullarına bırakıp gitmek istemiyorum

15 ablacım ama son bir kaç ayım inşallah kendi evimi alacağım amiiiinnnnn dua saatidir inşallah 🤲🏻

Ben bu şehirde kaybolursaaammm gün ağarmadan İstanbul’da bul beni🤣🤣 Son kısmını ben uyarladım🤣🤣
Burdan gidersem gidişim Beylerbeyi’ne olur ablacım 🤣 şaka bi yana anamı babamı o zalim oğullarına bırakıp gitmek istemiyorum

15 ablacım ama son bir kaç ayım inşallah kendi evimi alacağım amiiiinnnnn dua saatidir inşallah 🤲🏻
Sen buraya gelsen 130 metrekare 3 +1 evi sana bizim hacı ablaya 10 bin tl ye verdiririm 😊

X