- 6 Ağustos 2010
- 38.734
- 67.906
06.30 da uyandım yeterince uyanığımValla şu an filtre kahve almaya gidiyorum
Çorba içmem için midem uyanmadi baska zaman insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
06.30 da uyandım yeterince uyanığımValla şu an filtre kahve almaya gidiyorum
Çorba içmem için midem uyanmadi baska zaman insallah
Herkes uyumlu olsun kimsenin geri kalmak için mazereti olmasın istiyorlar sanırımAllah razı olsun ablacim
aç kapıyı kiz
Ah önyargı...
Peki onlar ve cocuklari neyle sinanacaklar acaba hiç böyle düşünmüşler mi ki?
Uzun süreli arkadaşlık ve zamanında onlara verdiğim özveri sonrası insan zor zamanında yapamasalar bile bi teklif bekliyor ya.. hani benim onlara gelin yardım edin diyecek değerim yokmuş onu anladım..Arkadaşlarınızdan bunları bekleyerek hata yapıyorsunuz. Kimse kolay kolay o beklentilerinizi karşılamaz. Herkesin hayati kendine göre zor bilemeyiz.
Kimseden beklentin olmayınca hayat daha huzurlu
İnsan verdiği değerin karşılığını hiç ummadığı şekilde aldığında üzülüyor ama sana abla tavsiyesi üzülmemek adına "sıfır beklenti sonsuz mutluluk, huzur "Uzun süreli arkadaşlık ve zamanında onlara verdiğim özveri sonrası insan zor zamanında yapamasalar bile bi teklif bekliyor ya.. hani benim onlara gelin yardım edin diyecek değerim yokmuş onu anladım..
bu bahsettiğim arkadaşlık yüzeysel bir merhabalık olsa beklemem zaten..
En son bir yere kızlarla oturmaya gittik, sende gel diye ısrar ettiler
Oturdukları yer hiç bir şekilde benim ve çocuğumun rahat edeceğim bir yer değil.. emzirme odası yok bebeğin altını değiştireceğim yer yok.. gereksiz bir gürültü var oturma alanı milletin sağımızdan solumuzdan geçtiği bir yer.. çocuğu oturtup oynatabileceğim yok ve hiç kimse 5-10 dk bebeğine biz bakalımda sen yemeğini ye demedi..
herkes yemeğini yedi ben bir bardak çayı bitiremedim..
Günün sonunda acayip demorilize oldum.. eve geldik eşime bebeği verdim oturdum ağladım sinirden..
Ama bu günlerde geçecek, oğlum büyüyecek ve ben gerçek yüzlerini gördüm.. akşam ordan kalkarkende önümüzdeki ay yine toplanalım dediler.. dedim ben yokum ben alacağımı aldım göreceğimi gördüm..
Böylesinde zor..boşanmış ve çocuğuna 3 yıl ayrı bakmış bir annenolarak bu baskılarla yeniden aynı admala evlenen kendini çocuğa sebep anlaşma.protokolleriyle sözleşmeli köle eden bir anne olarak yazıyorum. Gerçekten bosananlarda ilgilensin çocuk evlat bir ömür görev sorumluluk yani öğretmenlerde de heryerde de vicdanlı insanlara denk gelelim inşallahSanırım kabullenmem ve alışmam gerekecek o algıya
Geçen bu tarz cümleleri hiç duymadığım,tercih hakkım olsa çocuğu onun sınıfına veririm dediğim arkadaşın biri dedi ki sınıfta 4 boşanmış aile çocuğu oldu toplam,cıksss fln dedi.Dedim ne olmuş ki öyle olunca ?
Ne olacak dedi baba atıyor anne atıyor ne anne ilgileniyor ne baba boyleleriyle..Bana niye öyleleri denk gelmiyor anlamıyorum benim de sınıfta şu an üç kişiler mesela,gayet ilgi görüyorlar, dosyalarını görmesem anlamazdım nedir ne değiller
Çok değerlisiniz benimde şuan o şekilde durumum Allah'ım sağlık sıhhat vere..açınızı aşırı derinden ve yürekten hissettim . Yarabbim sabrinizi artırsın benimde 4 aylık vefat eden bebeğim vardı yarabbim kimseye yaşatmasın şimdiki evladimda hastanelerdeyiz ama hamd olsun çok büyük bir sınav Allah'ım bu rüya alemi olan geçici dünyayı da ferah kılsın diğer asl alemimizide guzelllestirsin. Çok zorcanım çok teşekkür ederim söylediklerin çok iyi geldi.17 sene çocuğuma odaklandım .Onun sağlığı ile ilgilendim.Bir şikayetimde olmayınca kendimi hep sağlıklı görüyordum.Bu sene patlak verdi birşeyler.Bu senede kendim sürekli doktorlardayım.Yine buna şükür Allah dermansız dert vermesin.Lazerle ilaçlarla düzelir inşallah.
Bu sene kendim odaklıyım kendimi iyi hissetmek için ne iyi geliyorsa onları yapıyorum.Kendimi spora verdim üç dört gündür sabahları yürüyüş yapıyorum.Yediğime içtiğime daha çok dikkat ediyorum.Sevdiğim kurslara gitmek seyahat etmek istiyorum.Çocuğumun acısı sevgisi asla unutulmuyor hep içimizde bir gün bile aklımdan gittiği gün yok ama hayattayız hem kendimiz hem ailemiz için ayakta durmalıyız.Buda sürekli ağlayarak üzülerek olmuyor.Hayatı bir yerden yakalamakla oluyor.
Kendim psikoloğa gidiyorum büyük oğlumu psikoloğa gönderiyorum.Daha da iyi olacağız inşallah.
İyi yapmisssiniz devam edilmesi size katkı sunuyorsa yapın benim 12 yıl oldu daha iyim .birde çocuk iş ve kendimi işte yeni yeni başka.islere parcalamaca yaptım.ki kafam boş olupda kurmayayim yoksa Allah'ım.yememe icmeme dikkat ettim içki sigara ne kullanmadım xxx arkdsim.bira içti şarap icti onun çocuğu sağlıklı ben de embiya auresi Meryem suresi Yusuf suresi okudum.dinledim her tür olumsuz besinden olaydan uzak durdum sakindim benimmniye böyle.oldu hayatım diye diye kendimi bilendigim çok zamanlar yaşadım ki hala bile ara ara geliyor yani ufff şuan inanılmaz kötü oldumBu arada dün iş çıkışı psikoloğuma gittim.Ücretlere zam gelmiş.Psikoloğum sen eski danışanım olduğun için konuştum indirim yaptırdım dedi.Normalde ücret 2500 tl olmuş benimde 1500 verdiğimi sanıyormuş zamlı 2000 tl olur diye düşünmüş.Yok ben 1300 TL veriyorum nakit olduğu için dedim.O zaman 1800 sana uygunmu dedi.Uygun dedim.Yalnız ayda dört değilde iki hafta gideceğim.
Bizim odada altın gününe girdiler yine bu sefer 20 gramına.Ben girmedim.Kredi kartımı sıfırlayım nasipse kendim de altın alırım.Şu an kredi kartı borcum 80 bin tl
Yapın inşallah güzel şeyler yapınİdilkayacağım benim bu sene yıllık izinlerim bitti mazeret izinlerim bitti.Hepsini kışın kullanmıştım.Ocağa kadar yıllık iznim yok.Yazın üstüste aralıksız yatılı misafir ağırlayınca, üstünede 1.5 aya yakın öksürük bronşit olunca biraz bunaldım İstanbuldan uzaklaşmak istedim.30 ağustostada 3 gün resmi tatil olunca değerlendireyim dedim.Evde olacağıma dışarıda olayım bir hava değişimi olsun dedim.
Ondan sonra 29 ekim turlarına bakıyordum ama geçen hafta büyükannem vefat etti.Kırkı çıkmadan bir yere gitmek istemiyorum.
Yalnız seneye yurtdışına gitmek için planlar yapıyorum.Bir firma ile görüştüm.peşinat 10 bin tl verirseniz kayıdınız yapacağız dedi.Euro olarak vermenizi istiyoruz dediler.Diğer kalan kısmada 6 ay taksiy yapacaklarmış.Daha zaruri ihtiyaçlar varken iptalmi etsem diye düşünüyorum kararsız kalıyorum.Ancak avrupayıda görmek istiyorum.Uzun zamandır hayal ettiğim birşey.Biraz tuzluda olsa kendim için birşeyler yapmak istiyorum .
Allah kavuştursun .güzel eğitim öğretim hayatları olsunOğlanlar gidince kafama göre takılmaya başladım
Akşam menüm
Köfte
Salata
Ayran
Magnolya
Çok değerlisiniz benimde şuan o şekilde durumum Allah'ım sağlık sıhhat vere..açınızı aşırı derinden ve yürekten hissettim . Yarabbim sabrinizi artırsın benimde 4 aylık vefat eden bebeğim vardı yarabbim kimseye yaşatmasın şimdiki evladimda hastanelerdeyiz ama hamd olsun çok büyük bir sınav Allah'ım bu rüya alemi olan geçici dünyayı da ferah kılsın diğer asl alemimizide guzelllestirsin. Çok zor
İyi yapmisssiniz devam edilmesi size katkı sunuyorsa yapın benim 12 yıl oldu daha iyim .birde çocuk iş ve kendimi işte yeni yeni başka.islere parcalamaca yaptım.ki kafam boş olupda kurmayayim yoksa Allah'ım.yememe icmeme dikkat ettim içki sigara ne kullanmadım xxx arkdsim.bira içti şarap icti onun çocuğu sağlıklı ben de embiya auresi Meryem suresi Yusuf suresi okudum.dinledim her tür olumsuz besinden olaydan uzak durdum sakindim benimmniye böyle.oldu hayatım diye diye kendimi bilendigim çok zamanlar yaşadım ki hala bile ara ara geliyor yani ufff şuan inanılmaz kötü oldum
Yapın inşallah güzel şeyler yapın
Allah kavuştursun .güzel eğitim öğretim hayatları olsun
Caniiimmm cennet köşkünde seni bekliyor kuzucugun üzülme. Eminim çok zordur. İnsanın bu dünyada yaşayabileceği en büyük acıdır imtihandir tahmin edebiliyorum. Ama elinden gelen birsey yok. Kendine odaklan diger çocuğuna odaklan sagliginla ilgilen kendine iyi bak.Okuyunca ve de yazınca inanılmaz kötü oldum.bana dua eder misiniz..ağlayınca gereğinden fazla ağlayınca böyle.havalarda grip de oluyorum... Boynummomuzlarim hala geçmedi fiziktedavi yazdindr.ama hala seanslarima baslayamadim ... Allah hepimize evlerimize sağlık sağlık sağlık huzur ve mutluluk versin
Seni anlıyorum ama ne olursa olsun kimseden bisey beklemediğinde mutlu ve huzurlu oluyorsunUzun süreli arkadaşlık ve zamanında onlara verdiğim özveri sonrası insan zor zamanında yapamasalar bile bi teklif bekliyor ya.. hani benim onlara gelin yardım edin diyecek değerim yokmuş onu anladım..
bu bahsettiğim arkadaşlık yüzeysel bir merhabalık olsa beklemem zaten..
En son bir yere kızlarla oturmaya gittik, sende gel diye ısrar ettiler
Oturdukları yer hiç bir şekilde benim ve çocuğumun rahat edeceğim bir yer değil.. emzirme odası yok bebeğin altını değiştireceğim yer yok.. gereksiz bir gürültü var oturma alanı milletin sağımızdan solumuzdan geçtiği bir yer.. çocuğu oturtup oynatabileceğim yok ve hiç kimse 5-10 dk bebeğine biz bakalımda sen yemeğini ye demedi..
herkes yemeğini yedi ben bir bardak çayı bitiremedim..
Günün sonunda acayip demorilize oldum.. eve geldik eşime bebeği verdim oturdum ağladım sinirden..
Ama bu günlerde geçecek, oğlum büyüyecek ve ben gerçek yüzlerini gördüm.. akşam ordan kalkarkende önümüzdeki ay yine toplanalım dediler.. dedim ben yokum ben alacağımı aldım göreceğimi gördüm..
Canımmmm senin de dediğin gibi imtihan dünyası arada şeytan vesvese verir ,üzerine üzerine gelir gelecektir de imtihanı kaybettirmek içinOkuyunca ve de yazınca inanılmaz kötü oldum.bana dua eder misiniz..ağlayınca gereğinden fazla ağlayınca böyle.havalarda grip de oluyorum... Boynummomuzlarim hala geçmedi fiziktedavi yazdindr.ama hala seanslarima baslayamadim ... Allah hepimize evlerimize sağlık sağlık sağlık huzur ve mutluluk versin
Çok sagolasiniz oyleee .. zor herkesin hayatında zorluklar seviyeler farklı ama var işte zor şeyler Allah zorumuzu kolaylaştırırsinCaniiimmm cennet köşkünde seni bekliyor kuzucugun üzülme. Eminim çok zordur. İnsanın bu dünyada yaşayabileceği en büyük acıdır imtihandir tahmin edebiliyorum. Ama elinden gelen birsey yok. Kendine odaklan diger çocuğuna odaklan sagliginla ilgilen kendine iyi bak.
Sımsıkı sarılıyorum size
Çok geçmiş olsun bende artık hastaneye gitmek istemiyorum .. yine çok şey yapmisssiniz.dun bende kendimle başbaşa oturup Bolulu Hasan ustada aşure yedim aksmada 20 de iki kadın arkdsimla evinde oturduk 23.08 di eve geldim havammdegismis derken gerçeklerle kendimle yuzlestikmgece bir miktar ağlayınca burnum genzim kapanmış gibiBol atraksiyonlu bir gündü
1 kilo avokado 150tlydi okulda sattilar ona ödedim fiyat çok uyguna geldi
2.5kilo siyah üzüm aldım 100tl çok severim
İkindi iş çıkışı kızı acile götürdüm iğne serum yapsınlar falan diye yapmadılar geri geldik
Çorba koydum adam aradı çok kötüyüm acile götür beni diye
Ocağı kapatıp çıktım tansiyon fırlamış ona da bisey yapmadılar ilacını verdiler geldik hazır mantı vardı pisirdim yediler
Mutfağı topladım çay demledim mısır patlattım evdekilere
Bizde arkadaşlarla kahveye çıktık iyi geldi
250tl tatlı-kahve
Kiz ekler istedi 100tl de oraya verdim
Geldim yenice yatıyorum iyi geceler
Amin kocaman koskocaman amin diyorum.. eşim bir kez intihar teşebbüsü yaşattı birde o deliyle uğraşmak beni benden etti. Şimdi ikinci evlilik malum aynı kişi ile biraz vicdani ve çocuk için. Olsada yani yipratici ...şu müge anlı Esra Erol dakinkadinlarin kafasından bazen istiyorum sonra tövbe yarabbim aman böyle eş böyle annemi olunur diyorum.. Allah'ın gönlüne güç gitmesin evlat hastalıkları ile uğraşmak eş den bile zor . inşallah halledebilenlerden oluruz..Canımmmm senin de dediğin gibi imtihan dünyası arada şeytan vesvese verir ,üzerine üzerine gelir gelecektir de imtihanı kaybettirmek için
O kendi görevini yapıyor
Hayat hiçbirimiz için kolay değil hepimizin imtihan konusu farklı farklı
Allah'tan dileğim hepimize iman selameti versin her daim yoksa inan insan her an olmadık şeyler yapıp imtihanı kaybediverecek Allah muhafaza
Hepinize kocaman kocaman sarılıyorum hepinizin yüreğinden öpüyorum
Rabbim bu kalbi güzel hayatta evlatları için ailesi için herşeyi güzelleştirmek kolaylaştırmak için çalışıp çabalayan hanımefendileri dünyada ve ahirette daima korusun
Şu hayatta ömür birleştirdiğimiz adamlardan tek istediğimiz bir yudum huzur ve de birazcık olsun anlaşılmaktı bunu da bizlere çok gördülerÇok sagolasiniz oyleee .. zor herkesin hayatında zorluklar seviyeler farklı ama var işte zor şeyler Allah zorumuzu kolaylaştırırsin
Çok geçmiş olsun bende artık hastaneye gitmek istemiyorum .. yine çok şey yapmisssiniz.dun bende kendimle başbaşa oturup Bolulu Hasan ustada aşure yedim aksmada 20 de iki kadın arkdsimla evinde oturduk 23.08 di eve geldim havammdegismis derken gerçeklerle kendimle yuzlestikmgece bir miktar ağlayınca burnum genzim kapanmış gibi
Havalarda serinledi bir an önce takviye vs yapmali
Amin kocaman koskocaman amin diyorum.. eşim bir kez intihar teşebbüsü yaşattı birde o deliyle uğraşmak beni benden etti. Şimdi ikinci evlilik malum aynı kişi ile biraz vicdani ve çocuk için. Olsada yani yipratici ...şu müge anlı Esra Erol dakinkadinlarin kafasından bazen istiyorum sonra tövbe yarabbim aman böyle eş böyle annemi olunur diyorum.. Allah'ın gönlüne güç gitmesin evlat hastalıkları ile uğraşmak eş den bile zor . inşallah halledebilenlerden oluruz..
Herkese hayırlı hafta sonları dilerim
dolar milyoneri ne yaptın okulunu . Anneciginiin kontrolleri nasıl gözü nasıl. Güzel haberlerini bekleriz kardeşim.
Sizinde çok zormuş, diyorlar ya insan 1. Hamileliğinde yaşadıklarını 2. Lohusalığında yaşadıklarını unutamazmış..Seni anlıyorum ama ne olursa olsun kimseden bisey beklemediğinde mutlu ve huzurlu oluyorsun
Hani derler tirnagin varsa başını kaşı diye öyle
Benim şu an travmaları tetiklendi
2 günlük sezeryanliyken annem beni eve birakip köye gitti. Onu anlıyorum kardeşlerim küçüktü babam yumurta bile kiramayan biriydi ama yinede içim çok buruktur. Aklıma geldikçe gözüm dolar. İnsan yetebilecegi kadar çocuk yapmalı. Oyuzden 2de bıraktım ben birisi için öbürünün hakkına girmeyeyim diye.
Alt katımda kv oturur. Çorba bile yapmadığı gibi oğlunun getirdiği yemeklerden yedi.
Ben ozaman öğrendim aile böyle yaparsa el ne yapmaz. Bıraktım beklentiyi.
Belki o yüzden güçlüyüm belki o yüzden kimseye minnetim yok. Ama içimde yara olarak kaldı o anılar.