- 6 Ağustos 2010
- 38.745
- 67.943
Günaydın balımmmmgünaydın herkese
Bugün nasılsın bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın balımmmmgünaydın herkese
Uyumak için artık takviye alıyorum bi süredir ablacım başka türlü uyuyamıyorumGünaydın balımmmm
Bugün nasılsın bakalım
Canım akşamları 2 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran ya da 1 fincan papatya çayı yiyip içebilirsinUyumak için artık takviye alıyorum bi süredir ablacım başka türlü uyuyamıyorum
Ama bugünlerimize şükürler olsun
Sen nasılsınnn
Burda da öyleMemleketimde sonbahar kendini iyice hissettirmeye başladı
Sabahları evin iç ısısı 5 derece daha düşük
27 26 dereceyken şimdi 22 ve altına düşmüş oluyor sabahları.
Ben de çok severimBurda da öyle
Ben bu havaları seviyorum serin serin ilkbahar daha güzel tabii
Kahveyi gün içinde içiyorum ama kahveden değil ablacımCanım akşamları 2 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran ya da 1 fincan papatya çayı yiyip içebilirsin
Kahve içiyorsan artık kahve içimini bırakmanı tavsiye ederim
7 yıl önceki halimi anımsadımKahveyi gün içinde içiyorum ama kahveden değil ablacım
Gözlerim kapanıyor uykusuzluktan yorgunluktan ama zihnim durmuyor binlerce düşünce o kadar hızlı geçiyor ki
Uyumaya geçiş yapamıyorım
Amin ablacım amin Rabbim kimseyi darda bırakmasın7 yıl önceki halimi anımsadım
Allah o halden hepimizi korusun ,kimsenin başına vermesin
Evet, o ne yaparsan yap hiç susmayan zihin çok zor bir durum Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin
Sakın kendini yalnız bırakma içine kapanma o sese takılma seni alıp götürmesine müsaade etme
Ve şunu unutma birçok kişiyi yokluyor birçok kişi bu durumdan muzdarip
Rabbim hepimizin şifasını versin sıkıntılarına son versin
Belki kısmetin buralardaydı keşke burayı yazsaydınAmin ablacım amin Rabbim kimseyi darda bırakmasın
bi süre sonra düzelecek her şey yokuna girecek inanıyorum
Müslüman ümitsizliğe kapılamaz Allah var gam yok. Biliyorum ki bu yol beni hiç ummadığım güzelliklere götürecek inşallah
Gül bahçelerine giden yolda dikenlere söylenmek olmaz deyip tevekkül ediyorum
Beni zora sokan şey ilçe ve ilin dilekçeme zamanında cevap vermemesi, gerçi zamanındaydı bırak hiç cevap vermedi ya
Ben de ona göre kendimi evimi işlerimi ayarlardım
Vardır bunda da bir hayır
Cuma günü arkadaşlarımı ben teselli ettim
Siz evlendiremediniz beni belki orda kısmetim var bırakın ben gidecem diye
Onlar da mutsuz olunca bu duygu durumdan hiç çıkamadığımı fark ettim çünkü işi şakaya vurdum
En güzel yaptığım iş
Bu ilden gidersem meyroşun komşusu olurdum ablacımBelki kısmetin buralardaydı keşke burayı yazsaydın
Tamam canımBu ilden gidersem meyroşun komşusu olurdum ablacım
O konuyu açma dün yine ona da dertlendim çok özledim İstanbul’un yakınında yaşamayı
Atın ölümü arpadan olsun diyorumTamam canım
Boğulursam büyük suda boğulayım diyorsun
Hadi bakalım öyle olsun kızAtın ölümü arpadan olsun diyorum