Biz denk gelemedik ama senin için çok amin diyorum balımmmmmAynen öyle canım
Allah hidayet versin öylelerine
Benim müstakbel eşim anlayışlı yardımcı her işi bilir yapar bana ve sevdiklerime değer verir
Mesaj iletildi
Hasbaaammbiri artık şekerli şeyler yememe kararı almış
Allah hidayet akıl fikir idrak versin canımOğlanı okuldan aldım evde mercimek çorba köfte evellki günden nohut vardı merckmegide yıkarken abartmisim birde mercimek köfte yaptımtek eksihim.mercimek tatlısı yani uff haftasknu gelmesin istiyorum adamla aynı ortamda bir DKK bile duramaz oldum o derece sinirlerimiybozuyor varligikirtulmasi da kolay değil huysuz sorunlu insandan...neysee görmezden gelecem kendime haftasonlarina penceremden gibi tatiller mi ayarlasam..o eşini göremiyor diye yalni gidiyorken ben görmemek için giderim bizimkini...
Nerde varsa ablacım herkesi denk getirsin, evli arkadaşlarımın eşlerine de aydınlanma versin ki ellerindekinin kıymetini kadrini bilsinler inşallahBiz denk gelemedik ama senin için çok amin diyorum balımmmmm
Allah seni ehline denk getirsin
De kızzzz ben onlar gidecekler şurada adam akıllı ev yemekleri yesinler diye uğraşıyorum yaptıklarına bak nankörlerinHasbaaamm
Diyesim geldi
BakacagımAzimuttan alıyorum ppz fonu
Afiyet bal şifa olsun ablacımSebzeli kuşbaşını kavurdum yumuşak ekmeğin içine 2 3 kaşık koyup ekmek arası yaptım kavun ile yedim
Aç karna da kaymaklı revani
Allah bereket versin
Amin Allah razı olsun bal kuzumAfiyet bal şifa olsun ablacım
rlDe kızzzz ben onlar gidecekler şurada adam akıllı ev yemekleri yesinler diye uğraşıyorum yaptıklarına bak nankörlerin
Ben de tatlıdan dağıttım bugün
Başta da Peygamber efendimizin ve sahabelerin ,erenlerin aziz ve nuru pak ruhlarına değsinGidince anlarlar kıymetini ablacım
Ben de köyden gelirken annem her şeyden götüreyim istiyor
Ben de yok diyorum mümkün olduğunca az şey getiriyorum(aracım olmadığı için zor oluyor)
Ama evime gelince keşke getirseydim diyorum
Kısır bi döngü bu
Dağıttığın tatlı ölmüşlerinşn ruhuna değsin ablacım
rl
Amin ablacım aminBaşta da Peygamber efendimizin ve sahabelerin ,erenlerin aziz ve nuru pak ruhlarına değsin
Amin
Allah'ım güç kuvvet sağlık huzur versinÇok yorgunum bu sene okul oldukça yoğun ve yorucu geçiyor ama çok şükür motivasyonum yüksek
Amin ablacım inşallah hepimizin yolunu güzelliklere hayırlara çıkarsın RabbimAllah'ım güç kuvvet sağlık huzur versin
Zorunu kolay etsin ,imkansız görüneni mümkün kılsın hakkında
O kendince haklıdır ben kendimce çok haklıyım bir süredir çocuk orta paydasında konuşuyoruz ama başka iletişim kurmuyoruz küs değiliz küslük yapmıyoruz ama ben kırgınım bu sefer oda telafi etmiyor öyle kısır bir döngüde ben uzak duruyorum o yaklaşmıyorHımmmm niye limoni takılıyorsunuz ?tabiki yazmak istersen istemezsen yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?