Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayyy şaşırmadım yeni nesil boylee demek benim 9 yaşındaki de geçen mercimek çorba yeşil fasulye yapmışım anne artık şu YouTube a girip oradaki pizza ve kebap tariflerini yapsana yaa.yoksa ben sen uyurken yapacam diyor şok oldumBenim büyük oğlanla telefonda konuşurken sen makarna yapabilir misin diye sordum az buçuk tarif etti ardından telefonda teorik olarak pizza menemen ve taze fasulye bile yaptık
Aslında bu çocukta ışık var görüyorum
Anne ben işin başına geçsem yaparım kendimi kaptırmak istemiyorum diyor vay manyak vayyyy
Tatlım günaydın aldıkların bereketli olsunGünaydın herkese..bende izindeyken günleri karıştırmaca çok oluyor sen iyi bir gün ben pazarı Çarşamba zannetigim bile oluyordu..
Dün 1200 TL harcadım oğlanla market ixececk dondurma.tavuk ekmek çay somates salatalık gibi
Bugun 8 bin evin tadilatina ödeme yapacağım
Bak sennnnnn yeğenime yerim ben onu yaVayyy şaşırmadım yeni nesil boylee demek benim 9 yaşındaki de geçen mercimek çorba yeşil fasulye yapmışım anne artık şu YouTube a girip oradaki pizza ve kebap tariflerini yapsana yaa.yoksa ben sen uyurken yapacam diyor şok oldum
Aminnn cümlemizee...Tatlım günaydın aldıkların bereketli olsun
Ev işinde de Allah her konuda kolaylıklar versin
Neden öyleymiş 20 yıl önce mezun olanlara böyle bir güzellik yapma ihtiyacı duymuşlar acabaAminnn cümlemizee...
Bugün üniversite kayıtları var herkes enkayit yapıyor ben gibi 20 yil önce mezun olanlar mecburen yüzyüze yapacakmış.vekalet verecem.birazdan noterde kardesimmgidip yapacak
Herhalde eziyet çektirerek gerçekten isteyip istemediğiniz olcuyorlar... Ama vekalet verdim üstelik velaketi PTT ile göndermeyin X2 oradaki noterdennaslini alsın diyede odedim.ve vekaletle yaptırdım.erkek kardeşim tayini çıkmıştı ordaydi babamla.o halletti..abla diyor seninokula yazdırdım ne bilim ki okuyasan bu sıcakta biz yorulduk okadar oku bak derslerini takip edecem.deyip güldüNeden öyleymiş 20 yıl önce mezun olanlara böyle bir güzellik yapma ihtiyacı duymuşlar acaba
Ahh ne mantıklı insansınız öğretmenim.vallahi bir kez daha hayranoldum...Aranızda vodafone operatör kullanan var mı gerçi bu soruyu sormak için geç
Cuma günü numaramı Türk telekomdan vodafone operatöre taşıdım
60 gb 387 tl
Aylık ortalama 500 600 tl ödüyordum
Evde internet yok gerek duymuyorum zira gündüzleri hemen hemen evde olmadığım düşünülürse kullanmadığım internete para vermiş olacaktım bakarım lazım olursa bağlatırım dedim zamanında 5 yılı geçti şu eve geleli hiç de lazım olmadı
Bir de buraya geldiğimde internet bağlatsam oğlanlar gece gündüz burada kalacaklar o zamanlar yaşları 12 ve 15 gece gündüz oyun oynayacaklar bir de gürültülü beni konu komşuyla kötü edecekler ayrıca babalarınin temelli ayağına bağ olmayacaklar adam çocuksuz bekar oğlan gibi iyice ortalığa çıkıverecekti
Oğlanlar internet ve önlerine yiyecekleri konunca belki babalarıyla aylarca görüşmeseler akıllarına bile gelmezdi
Bunu yapmalarına müsaade etmedim
Amin..Allah razı olsun.. gerçekten Allah gecinden versin baba anne müthiş bir güç Allah sizinde babanıza rahmet eylesin yattığı yerde huzurlu olsun .
Amin amin Allah razı olsun canımAmin..Allah razı olsun.. gerçekten Allah gecinden versin baba anne müthiş bir güç Allah sizinde babanıza rahmet eylesin yattığı yerde huzurlu olsun .
Teşekkür ederim güzel düşüncen için canımHerhalde eziyet çektirerek gerçekten isteyip istemediğiniz olcuyorlar... Ama vekalet verdim üstelik velaketi PTT ile göndermeyin X2 oradaki noterdennaslini alsın diyede odedim.ve vekaletle yaptırdım.erkek kardeşim tayini çıkmıştı ordaydi babamla.o halletti..abla diyor seninokula yazdırdım ne bilim ki okuyasan bu sıcakta biz yorulduk okadar oku bak derslerini takip edecem.deyip güldü
Ahh ne mantıklı insansınız öğretmenim.vallahi bir kez daha hayranoldum...
Bende 3 ay önce operatörumle anlaştım güya 187 TL turksel 8 gb bu yeni donemlerde inanılmaz pahalii geldi bana aşırı derece *5 kat fiyat artirmislar yani ne gerek varsa ..internetsiz de olmuyor...
Bu arada her gece bir seans psikoloji alıyorum adam.cok net ve uç değil ne Beyhan budak hibi ekranlara fenomenlik oynuyor ne de mistik yol şema terapi gibi aşırı uçuk davranıyor valla tam aranılan klasik güzel bir kanal bir daha teşekkür ederim..