Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar ablacimGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bereketli olsun canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsinGünaydın kıjlar
Dün aksam domates konservesi yaptım bahçeden gelen domatesleri de ekledim bi 10 kilo daha yapmam gerek
Kahvaltıyı yaptım evi toplayıp halıları yıkamaya vereceğim 30 liraymış metrekaresi
Bugün yemek yapmayacağım dünden kaldı çocuklar onu yer kendimize menemen yaparım karpuzla yerik
Yarın sabah erkenden köye gideceğiz salcalik domatesleri dogramaya
Allah razı olsun ablacimBereketli olsun canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
kiz seninki keske babasina biraz cekeydi iyidiAmin amin
Ben ücretsiz içindeyken oğlu sormazken harçlığımı da verirdi
Bereketli olsun aldiklarin ablacim afiyetle yiyin
Vallahi oyleee ya çok üzücü ama .....denilecek laf yokBugün ınstagramda bir videoya denk geldim kişi karşıdakine bizim paramız mı yok diyor ülkeyi kastederek karşıdaki de diyor ki hayır var bizde ahlaksız çok diyor
Bereketli kazançlar dilerim...benimde çıkan kiracı depozito iadeler uğraşmacaa falan şuan için kredi kartimi ödeyince birde şu başıma.is açtım üniversite işine bir bakınca alabileceğim altını yazarım da alirimda inşallah herkese bereketli olsun...Malum maaş günü hemen kredi kartı borcumu kapattım
Saat 10.00 olsun kuyumcuyla irtibata geçip yarım altın bedelini gün sahibi arkadaşa gönderirim inşaallah
Böylece bir ayı daha kapatmış olurum
Sonrası gelsin Eylül Eylül ayında maaş ve eğitim öğretim tazminatı ödemeleri var
Allah bol bereketler versin kazançlarımıza
Vallahi gelsin artık dolar milyoneri .... Okullar başlayınca taşınmasıyla interneti vs sorun yoksa gelir herhalde..bugun arkdsimin kardeşi ildisindan yanlarına tayin olmuş öğretmen belki öyle bir durum u vardır...Ben daha ağustos ayı için bir şey almadım, dolar milyoner ini bekliyorum….
Merhaba canım aldıkların bereketli olsunMerhabalar bu ara yoğun geçiyor zaman günden gelen çeyreklerin üzerine 4700 daha kıydum 2 tane Ajda bilezik aldım bu arada Varyemez abla bu ay kredi ödeme 22 bin düşer misin borçtan? Bilezikleri yatırım olarak saymıyorum çünkü eşimin ameliyat durumu var o zaman bozdurma ihtimalim var
Yani teeeee ex in halasının kızı ..... Yani rahatsız edercesine araması niye... Oğlanı araması da ayrı durum..gerçekten Allah iyilerle bağlantımızı bakii kılsın..Boşadığım herifin Almanya 'daki halasının kızı aklına estikçe ya arıyor ya mesaj atıyor
Dün Almanya 'daki amcasının karısını aradım dedim x 'in bir sıkıntısı mı var pek normal değil sanırım diye aman kızım dedi bizleri de aklı estikçe arıyor benim büyük oğlana kafayı yedirtecek telefonunu engelledik aman dedi uzak dur
Tamam yenge ben de zaten senin fikrini almak istedim dedim
Ve dün son noktayı koyacak şekilde mesajı atıp numarasını engelledim
Allah bildiği yapsın Allah kendimizi çocuklarımızı böyle hastalıklı bir ruh yapısında olmaktan da hastalıklı ruhlarla imtihan olmaktan da muhafaza etsin
Kız dediğim 39 yaşında eşinden yıllar önce boşanmış çocuksuz bir bayanYani teeeee ex in halasının kızı ..... Yani rahatsız edercesine araması niye... Oğlanı araması da ayrı durum..gerçekten Allah iyilerle bağlantımızı bakii kılsın..
Bu arada 19bin kredi kartı 15 bin kredi yatırdım bu ay sadece 1 gram aldım banka altını ay sonunda kiracı Depozitolarini odeyeyim belki alabilirim .. herkese bereketli birikimler
Aman boşverin siz gibi düzgün insanlardan uzak olsun ..Allah korusun ..insnaalr uzakta da olsa tlfnlan inlternetle yapacağını yapıyor valla yine... O bakıma.iyi olmuş engelKız dediğim 39 yaşında eşinden yıllar önce boşanmış çocuksuz bir bayan
Almanya 'da yaşıyor üstelik uyuşturucu kullanan kafası anormal biri
Aradığı oğlan ise yenge hanımın oğlu bu anormal kafanın dayısının oğlu oluyor
Bir-kac ay önce bana durduk yere mesaj atmıştı sana yaptıklarımın bedelini 3 yıldır ödüyorum hakkını helal et vs diye akıl hastanesine yatırılmışAman boşverin siz gibi düzgün insanlardan uzak olsun ..Allah korusun ..insnaalr uzakta da olsa tlfnlan inlternetle yapacağını yapıyor valla yine... O bakıma.iyi olmuş engel
Aman Allah muhafaza a .... Uzak olsunBir-kac ay önce bana durduk yere mesaj atmıştı sana yaptıklarımın bedelini 3 yıldır ödüyorum hakkını helal et vs diye akıl hastanesine yatırılmış
Ama şimdi derdi buna geliyorlar galiba ki arada sıkıldıkça saracak yer arıyor sanırım benim büyük oğlana dediydim evet anne dün dedemle de telefon da kapışıyordu sanırım adet günü diyor
Bu gibilerle ne işim olur nerede aklına gelebilecek terbiyesizlik varsa anlaşılan bunlarda
Ana babası bile evden atmışlar mı ne
Borç cizelgeme bakıp duruyorum 15 bin ödendi gerisi kredi kartı ödemesi yaptım 356 bin TL borcum var erken ödemede çok az düşüyor yani şöyle 100 binle kapatılacak pozizyonangetirebilsemm odeyip kurtulacam
] 6çeyrek l
2024 YILI BORÇ ÖDEME ÇİZELGESİ
TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK TOPLAM BORÇ KALAN BOÇ @zinnia 8 ajda bilezik (85 gr )
70000 tl30664tl
6 ajda bilezik@Purpplee 299350 tl
3 gr altın185825tl
3 grVaryemez 1 yarım altın 1 yarım altın 25 gram altın
10 yarım altın3 yarım Dilyy 22000 tl 400000 tl 178000tl I idilkaya 27950 tl 457400tl 356250tl @Kirmizi krizantem 21750 tl
12 çeyrek
2 yarım
1 tam18250 tl
12 Çeyrek
2 yarım
1 tam