- 28 Mart 2020
- 6.003
- 23.863
Oh maşallah ne iş yapmışsınİyi geceler herkese bugunepey harcamali evisi yapmacali yorulmacalai geçti...
Bir yun yorgan banyoda ayaklarimla cignene cignene yıkandı
Diğer yorgan makinede.. belim kopru bir yorgan da ama oğlan eve kedi mi aldın anne diyor kedi gibi kokmuş diyor bu da cabası.sonra kafayı kiwi bin koltuk yikamasini taktim.ya aldım basimi AVM ye gittim internette var gözüken model migrosda gittiğimde güya yokmuş başka modellerine yönlendirdiler ama almadım tabi 60derece ve yüksek cekimlisi varken niye dusukleerine aynı parayı vereyim ki bizimki dandik bu ben uğraşamam garanti getir götür şikayet yaz tüketici hakları vs bana bulaştırma paran çöp olir dedi bende erteledim.derken eve geldim trendyoldan aldığım leke çıkarıcı ve mutfak spreyi gelmiş onla koltuhu halıyı lekeleri yorulmadan sildim sık bekle ve sil Hops leke çıktı .tüm.sulaleye yazdım uygunkennalin diye ama duvar kağıdında ki tükenmez kalem şeyini sildim.cikmadi
AVM zeytin salça bez uludaggazoz 550 TL
D&R oğlana kedili ajanda bir alana bir bedavadan 100 TL iki tane aldım
250 TL sbarro pizza ve 109 arbys yani1000 TL'yi geçirdik harcamada geldik...hepsi benle tabi adam yok gelmedi ben kasindim oysa internetten alaydi makinenin 1/3 fiyatı çıkmıştı...kredi kartima hepsi bakalimm...
Zeytine ne olmuş öyle kıyma ile yarışır halde kilosu 440 olan zeytin vardı beee hoş ben 295 likden aldım guyaa ama yinede çok degilmi fiyatı
Yaptıklarım
Yorgan yıkandı
Halı ve bir koltuk silindi
Davlumbaz iç dış kirklandi yaglarindna ayıklandı ve de Ocak güzel bir temizlik gördü
Yemek yapmadım...
Nevresim.yatak odası yıkandı serildi iki cAmasir makinesi ser koy kaldir amann dedim belik kopuyor.uyumali...
Ah be @dolar milyoneri inşallah iyisindir...
Aldıklarında bereketli olsun