- 6 Ağustos 2010
- 38.655
- 67.656
Kesin bir haller var başında hiç bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdı sabahları günaydın mesajı yazardı@dolar milyoneri nerdesin pampa
Inşaallah balım afiyettedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin bir haller var başında hiç bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdı sabahları günaydın mesajı yazardı@dolar milyoneri nerdesin pampa
Biz bir tatile çıktık aman mahvoldum pazar geldik herşey dahil diye girdik otele gecesinde acildeydim gıda zehirlenmesi kusmam ishal öldum adeta ..özel sağlık sigortam ilkkez imdaddima yetişti.. per perişan oldum dün u çok zor geçirdim tummgun yedigimmise bir salatalık üç dilikmkarpuz bol sıvı oldu ...bugün bir kahvalti yapabilsem inşallah 48 saati geçirmiş oldum güya iyilesecem aman yarabbim sağlık ne önemli birşey .adama da diyorum Allah yedirecek senin paranı yemek bana iyi gelmiyor bak diye .nerde burda erkek parası yiyecen diyen ben nerdenbu duurm.vucut toksik sanıyor dedim
Tercih sezonu 2 sinde bitiyor ya belki aşırı yoğundur ama pazar o da girmemiş Pazar nerde olacak ki evdedirKesin bir haller var başında hiç bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdı sabahları günaydın mesajı yazardı
Inşaallah balım afiyettedir
Enfes duruyor...Allah hanenize bereketli yıllar verre. İki gündür aç olan ben ve aşureYaptım oldu
Komşulara dağıttım. Akşam için ayırdım
Annemleri cagirdim bekliyorum
Çok geçmiş olsun canımBiz bir tatile çıktık aman mahvoldum pazar geldik herşey dahil diye girdik otele gecesinde acildeydim gıda zehirlenmesi kusmam ishal öldum adeta ..özel sağlık sigortam ilkkez imdaddima yetişti.. per perişan oldum dün u çok zor geçirdim tummgun yedigimmise bir salatalık üç dilikmkarpuz bol sıvı oldu ...bugün bir kahvalti yapabilsem inşallah 48 saati geçirmiş oldum güya iyilesecem aman yarabbim sağlık ne önemli birşey .adama da diyorum Allah yedirecek senin paranı yemek bana iyi gelmiyor bak diye .nerde burda erkek parası yiyecen diyen ben nerdenbu duurm.vucut toksik sanıyor dedim
O da Allah alla h neden olsun et dennmimkoftedennmi salatalardan mi biz niye olmadık vs vs .en son çok yedinnbelkide ondan olsuna bağladı.hayayimijnen zor gecsiydi pazar gecesi pazartesi su orucu yaptım adeta bugün cikacaz bu otelden başka otele geçiş
Ay çok geçmiş olsun çok zor olmuştur Allah beterinden korusunBiz bir tatile çıktık aman mahvoldum pazar geldik herşey dahil diye girdik otele gecesinde acildeydim gıda zehirlenmesi kusmam ishal öldum adeta ..özel sağlık sigortam ilkkez imdaddima yetişti.. per perişan oldum dün u çok zor geçirdim tummgun yedigimmise bir salatalık üç dilikmkarpuz bol sıvı oldu ...bugün bir kahvalti yapabilsem inşallah 48 saati geçirmiş oldum güya iyilesecem aman yarabbim sağlık ne önemli birşey .adama da diyorum Allah yedirecek senin paranı yemek bana iyi gelmiyor bak diye .nerde burda erkek parası yiyecen diyen ben nerdenbu duurm.vucut toksik sanıyor dedim
O da Allah alla h neden olsun et dennmimkoftedennmi salatalardan mi biz niye olmadık vs vs .en son çok yedinnbelkide ondan olsuna bağladı.hayayimijnen zor gecsiydi pazar gecesi pazartesi su orucu yaptım adeta bugün cikacaz bu otelden başka otele geçiş
Allah razı olsunEnfes duruyor...Allah hanenize bereketli yıllar verre. İki gündür aç olan ben ve aşure
Günaydın bebisGünaydın kızlar
Tatlım sen izne ayrıldın mı bu hafta?Günaydın bebis
Evet ablacimTatlım sen izne ayrıldın mı bu hafta?
Bereketli olsun balımmmmEvet ablacim
Hatta ilk icraatima başladım bile
Dün 3 kilo fasulye almıştım
Akşam dogradim
Şimdi ocağa aldım biraz kavurup dondurucuya koyacagim
Allah razı olsun ablacimBereketli olsun balımmmm
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Çok çok teşekkür ederim ogretmenim.Çok geçmiş olsun canım
Mümkün olsa da su salatalık karpuz vs değil de nane limon çayı içsen bununla içini dezenfekte etsen
Patates haşlaması,pirinç çorbası, leblebi yesen midenin suyunu alsa nişasta bazlı yiyeceklerle ishali oluşumu engellense
Bereketli olsun bende 4 kilosu 100 TL den aldım ama daha mı uygunlasir bilemedim kışın biz çalışanlara iyi oluyor ama bir erkek kardeşim oturdummhesapladim.diyor agustosda başlayıp Mart'ta kapanan derin dondurucu ile bir kârı yok .ama.ya bize sağladığı bugün ne yapayım ne pişirsem psikolojik kârı zaten dondurucu genelde çalışıyor gerçi ben bir kış aşırı abartttim ve evde iki derin dondurucu ile devam etsemde...Evet ablacim
Hatta ilk icraatima başladım bile
Dün 3 kilo fasulye almıştım
Akşam dogradim
Şimdi ocağa aldım biraz kavurup dondurucuya koyacagim
Teşekkür ederimBereketli olsun bende 4 kilosu 100 TL den aldım ama daha mı uygunlasir bilemedim kışın biz çalışanlara iyi oluyor ama bir erkek kardeşim oturdummhesapladim.diyor agustosda başlayıp Mart'ta kapanan derin dondurucu ile bir kârı yok .ama.ya bize sağladığı bugün ne yapayım ne pişirsem psikolojik kârı zaten dondurucu genelde çalışıyor gerçi ben bir kış aşırı abartttim ve evde iki derin dondurucu ile devam etsemde...
Kesinlikle yapılmalı şeftali vişne ve hatta ben maydanoz bile koyuyorum aklınıza ne gelirse
Afiyet şifa olsun canım benimÇok çok teşekkür ederim ogretmenim.
Aynen limon sıcak Su nane katıp içtim bugünde patates haşlaması püre yedim
Çok severim ellerine sağlık harika gözüküyorSabahtan annem aradı kahvaltı yapmadıysan gel diye katmer ve kabak bükmesi yapmış ona kahvaltıya geldim ,kesesine bereket...
Öncesinde de çıkmışken dışarı kasaptan 2 kilo kıyma aldım 1000 tl ödedim zaten 1 kilo parasını dün annem vermişti. Eve gidince yoğurur buzluğa köfte olarak koyarım
Bugün akşam menüm
makarna köfte salata yoğurt kola kavun profiterol
Anneme de profiterol getirdim