Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Amin canım amin Allah razı olsun
Ama biraz gözü korksun istiyorum ondaki rahatlık beni öldürüyor gamsız kaygısız tavırları 🤣🤣🤣
Hayırlısı olsun .sayisalci gardasima çok iyi yerler gele inşallah ama dil şart valla dilsiz ücret yarıya iniyor mühendislikde..
Gerçi yeni nesilin İngilizcesi bizim sezonlar gibi değil şimdi daha iyi konuşabilen bir kitle oluşuyor. Rahatlık bazılarında sansiyla da birleşince harika oluyor

Markete ve manava gittim toplamda 560.70 tl harcadım

Aldıklarım

Aşurelik buğday, fındık içi, ceviz ,patates, soğan, 2 tabak tavuk kalça, sirke ,2 lt süt, 1 koli yumurta ,2 kilo yoğurt ,1 kavun

Merhaba arkadaşlar
Bol harcamalı bol hareketli günlerden sonra merhaba 😅

Oğlum gitti bugün 😭

Yarın da biz gidiyoruz😭😭( ağlaya ağlaya tatile giden de bir ben varımdır ha :) ) 😅

Sizlerde ne var ne yok?
Allah kavuştursun oğluna
Oğlan hangi ülkeye gitti gezmeye mi eğitim vs için mi ?
Size de iyi tatiller
Kendi adıma çok şükür sonsuz kere hamd olsun Allah'a iyiyim 😁

Son düzenleme:
Aşure yapacaksan geleyim canım 😍😅
Aşure yapayım mı dedim anneme 2 3 gün önce hayır dedi

Lakin ben gene de malzemeleri aldım kendi yiyeceğimiz kadar yaparım yapıp dağıtmayı düşünmüyorum

Sen geleceksen iyi olur fikrimi hemen hayata geçirmiş olurum bahaneyle 🤣

Güzel kaç euro ve kaç günlük?

Niyetimde yurt dışı turları var nasipse o yüzden soruyorum 😊
bir proje dahilinde gittiler, yeme.konaklama, ulaşım onlara ait…. Sadece 500.1.000 Euro arası harçlık istediler…
Yoksa 4-5 Avrupa ülkesi, her şey sana ait olda çok zor 😅

Bütün masraflar onlara ait olduğu halde 20 binden fazlaya mal oldu bize 😅

bir proje dahilinde gittiler, yeme.konaklama, ulaşım onlara ait…. Sadece 500.1.000 Euro arası harçlık istediler…
Yoksa 4-5 Avrupa ülkesi, her şey sana ait olda çok zor 😅

Bütün masraflar onlara ait olduğu halde 20 binden fazlaya mal oldu bize 😅
Çok iyi , ben doğu karadeniz turuna götüren şirket sahibiyle tur sırasında konuştum 6 gece 7 gündüz Balkan turu için gidilen aya göre fiyatı haziran temmuz ağustos 750 euro eylül ekim 650 euro
Organizasyon içinde 6 kahvaltı 6 akşam yemeği konaklama uçak bileti var

Harçlık olarak 1000 2000 euro alsam yanıma olur diye düşünüyorum

Çok iyi , ben doğu karadeniz turuna götüren şirket sahibiyle tur sırasında konuştum 6 gece 7 gündüz Balkan turu için gidilen aya göre fiyatı haziran temmuz ağustos 750 euro eylül ekim 650 euro
Organizasyon içinde 6 kahvaltı 6 akşam yemeği konaklama uçak bileti var

Harçlık olarak 1000 2000 euro alsam yanıma olur diye düşünüyorum
Avrupa ucuz bize göre , Euro değerli, avukat arkadaş yeni geldi, 100 euro uzatınca yüzüme bakıyorlar diyor, büyük para dşye 😅

Balkanlar nispeten ucuz, Bosna Hersek de,

Avrupa ucuz bize göre , Euro değerli, avukat arkadaş yeni geldi, 100 euro uzatınca yüzüme bakıyorlar diyor, büyük para dşye 😅

Balkanlar nispeten ucuz, Bosna Hersek de,
Güzel, tur sahibi adam da öyle diyordu ekstra ne kadar lazım olur acaba , 1000 2000 euro alsam olur mu dediğim de ; O da çok bile diyordu

Son düzenleme:
Selam ballar
Bugün saçma sapan yaşandı bitti saygisizca😂😂😂
Sabah kahvaltıya peynirli börek biber kızartması ve lor kavurması yaptım
3er dilim börek yiyip kalktilar
Kaldı bir tepsi börek
Tabağı olan komşulara dağıttım bende
Mutfağı topladım evi topladım
Sonracima bir kore dizisine başladım derken saat 5 oldu
Büyükbaş haydin bahceye gidiyos dedi tavuk aldı
kız da vantilator istiyordu onu da aldık yine boluştuk ev arkadaşımla 650 ona gönderdim
Gittik mangal yaptık yanına salata yaptım sofra kur kaldır çay koy derken saat 10 oldu geldik.
Asure için buğday nohut fasulye ıslattım yarın asure yapacağım bana gelin 🤣
Neysem ben yatar iyi geceler😘

Selam ballar
Bugün saçma sapan yaşandı bitti saygisizca😂😂😂
Sabah kahvaltıya peynirli börek biber kızartması ve lor kavurması yaptım
3er dilim börek yiyip kalktilar
Kaldı bir tepsi börek
Tabağı olan komşulara dağıttım bende
Mutfağı topladım evi topladım
Sonracima bir kore dizisine başladım derken saat 5 oldu
Büyükbaş haydin bahceye gidiyos dedi tavuk aldı
kız da vantilator istiyordu onu da aldık yine boluştuk ev arkadaşımla 650 ona gönderdim
Gittik mangal yaptık yanına salata yaptım sofra kur kaldır çay koy derken saat 10 oldu geldik.
Asure için buğday nohut fasulye ıslattım yarın asure yapacağım bana gelin 🤣
Neysem ben yatar iyi geceler😘
Ve aleyküm selam canım ellerine sağlık afiyet şifa olsun ve de Allah kabul etsin hayrını😘

"Ev arkadaşı "🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana o ev arkadaşları böyle böyle sonlarını hazırlıyorlar Allah bunları layığına kavuştursun

Benim canım aşure yapmak istiyor küçük oğlan kaç gündür profiterol diye tutturdu sanırım bugün yaparım

Dün önceki günden kalan pilavın yanına fırında patatesli tavuk yaptım, 1 tabak kadar da kuru fasulye vardı yoğurt, kavun ,kola ile yediler hala profiterol yahu onun öncesi fırın sütlaç vardı 2 gün
Dün de tatlı olarak meyveyi yani kavunu tercih ettim
Babana telefon et sana dışarıdan gelirken 300 500 gr ekler filan getirsin dedim yok ben senin yaptığından yemek istiyorum diyor küçük çocuk gibi 😏😏🥴🥴

Bugün ne yemek yapacağıma henüz karar vermedim tatlı olarak profiterol yapsam yanına haşhaşlı peksimet de yapıp oğlanlara kahvaltı sofrası gibi hazırlasam
Kendim de kavun peksimet peynir yesem diye düşünüyorum

Bakalım fikrim değişmezse böyle yapayım

X