Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kizlar ödemi olanlar için bu Dukan birasini kesinlikle tavsiye ediyorum , ben kabızlıkta ve ödemde yaparım hep,ihtiyacı olanlar için tarifi şu şekilde

2 tatlı kaşığı yeşil çayı bir bardakta demleyin büyük bir şişeye bunu ,bir limonun suyunu,bir sade soda bı bardak su ekleyin hepsini şöyle bir karıştırıp için

Geçen yıl eve eşya alıp taşınma telaşını yaşadığım 2019 haziran -aralık döneminde kredi kartımın limitini 13000 tl ye çıkartmıştım
Beyaz eşyalarımı vade farksız peşin fiyatına taksitlendirmiştim
Yanımdaki birikmiş para ve maaşımı birleştirip aylık ortalama 6000 7000 tl ödemeler yaptım

Ocak 2020 de bütün borçlar sıfırlandı ben o zamandan bu yana borcum varmış gibi davranmaya çalışıyorum

İşte hayat ve başımıza herşey gelebilir bu durumu hepimiz yaşayabiliriz başımıza neler gelecek belli değil, mutlaka zor günde bı b planımız olmalı, başkasına muhtaç olmadan kendi yolunu çizebilmek harika birsey

Birikim güven demek, güç demek.10 yıllık Öğrt iken geri dönüp baktığımda ben ne yaptım ya bir yerde biseyim yok boşa mı çalıştım bunca sene dedim gözden geçirdim yaşam tarzimi harcamalarımi.Mesela her gün dışarıda yediğimi hatırladım ve ilk bundan vazgeçtim.Ek dersler verdim fln 1.5 yılda mi ne hem borçlarımı bitirdim hem 4320 euro biriktirdim,kira fatura dışında para bana kalıyordu,kendimi çok güvende hissediyordum.Tabi haram paraymis gibi bitti gitti o ayrı bisey,bu sefer öyle olmasın inşallah
Şimdi savunmasız hissediyorum,ya inşallah güzel işler yapacağız yine Allah'ın izniyle

Kesinlikle güzel işler yapacağız,olsun geçmiş gitmiş günler yaşanacağı varmış hiç düşünme bundan sonrası güzel olsun

Kizlar benim de eşimin ailesi çok varlıklı ama düğünü hep kendimiz yaptık,düğün de abileri anne babası birer bilezik taktı ama hiç kolyem setim birşeyim olmadı o zaman eşya borcuna girdik diye eşime de hiç şunu alalim demedim sonra da geçti gitti unutuldu.Ama içimde kaldı şimdi araba için aylık 5000 ödeme yapacağız ,ama ben biraz ekstra ayırıp su kolyeyi almak istiyorum artık,esime saçma geliyo kaçıncı yy dayız bu sarı kolyeler mi kaldı diyo,ama hevesleniyorm ,siz ne dersiniz

Özeniyorsan al canım

Olur inşallah canım,annemde de aynısından var çok güzel görünüyor ama eşin de hevesini kursağında birakmasa iyiydi boşver çok şık durmuş bence resimdeki kimse artık
Gerçekten hevesim kursagimda kaldı,zaten ben sade bı insanim bunu ancak bu düğün de falan takarım ama evde bile takip gezsem mutlu olurum kim olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…