- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.861
İyi geceler balımHanımlar kabak detoksu yapıyorum açım ben yatar hayırlı geceler
Sizi seviyoreee
İyi ki varsınız
Bende açım suyla doldurdum mideyi
Bizde seni seviyos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler balımHanımlar kabak detoksu yapıyorum açım ben yatar hayırlı geceler
Sizi seviyoreee
İyi ki varsınız
He ben İstanbul u bekliyorum, gözlerim açık…Memleketim diyorsun ama yoksun neredesin yahu
Çok geçmiş olsun canım…Allah razı olsun gerçekten ya birde okadar araştırdık en iyisi diye paranla rezil olmanın hikayesi kisaca
Aminnn dua olarak diyelim kesinlikle olsun tabi inşallah
Maaalesef bende kurtulmuştum.ne güzel b...k var bir daha inanacak çocuğun için kendini esarete atacak ne gerek vardı ....çocuğu bile almam artikim o derece rezil bir durum asurukleniyorum...
Hattta ar namus aile bağın olmayacak boşanır bosanmaz gidip birilerini bulacan ye iç gez yapacan ki hiç yaklasamasin yamacına ...
Hayırlı geceler canım..Hanımlar kabak detoksu yapıyorum açım ben yatar hayırlı geceler
Sizi seviyoreee
İyi ki varsınız
Ne desem bilemedim canım…maddi/manevi eş kıymeti bilmeyenleri toplayıp bir kazanda…Gerçekten öyle ablacim
Kendini iyi görüyor birde ağzım açık dinliyorum
Sen önce hakkımı nasıl ödeyeceksin onu düşün. Allahim büyük yanına kalmasin
Rabbim bereket versin…Günaydınlar efendim
Mayışlarımız yatmış Allah bin bereket versin
Ben normalde yıllık maaş zammını Ocak ayında yapmıştım…Günaydınlar efendim
Mayışlarımız yatmış Allah bin bereket versin
Dönüş ne zaman canım, caaanım memleketimden…Günaydın canlar sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle...Allah'a emanet olun her daim
Allah sana daha çok versin canımBen normalde yıllık maaş zammını Ocak ayında yapmıştım…
Ama baktım olacak gibi değil, bize ( eyt, bağ-kur) yapılan %25 lik zammı , elemanlara da yaptım, batarsam da batayım deyip, Allah korusun
Amin ecmain inşallah…Allah sana daha çok versin canım
Perşembe canımDönüş ne zaman canım, caaanım memleketimden…
Ben de , sabah sabah ortalığı kokuttu diye kızdın sandım…Bu komşuyu vuracam he
Sorarlarsa ağır tahrik var dersiniz
Sucuklu yumurta yapmış nasıl güzel kokuyo
Diyetteyim diyetteBen de , sabah sabah ortalığı kokuttu diye kızdın sandım…
Galiba Sende boğaz gani, maşallah
İyi, daha varmışPerşembe canım
Sizin oranın erkekleri benim gibi eril bir kişiliği taşıyamazlarİyi, daha varmış
yok mu bizim oralı, şöyle yakışıklı , cengaver, dört dörtlük bir yiğit, gelinimiz olurdun .
Gerçi bizim oranın erkekleri çok ehli keyf olur, uzak dur aman …