Yemek, benim de kırmızı çizgim, e tabi hal böyle olunca, kilo da…Diyetteyim diyette
Yiyip yiyip kilo almayanlar kapatılsın babam hariç
Zaten nerde bi kötü genleri var gidip onu almışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek, benim de kırmızı çizgim, e tabi hal böyle olunca, kilo da…Diyetteyim diyette
Yiyip yiyip kilo almayanlar kapatılsın babam hariç
Zaten nerde bi kötü genleri var gidip onu almışım
Sizin oranın erkekleri benim gibi eril bir kişiliği taşıyamazlar
İviiiiiittttttt
İki cambaz bir ipte, ı ıh , bence de olmaz
Yemek yemek dünyanın en güzel şeylerinden biri yaYemek, benim de kırmızı çizgim, e tabi hal böyle olunca, kilo da…
Ben 60 lı kilolarda olsam benim kilo gibi derdim olmazYemek yemek dünyanın en güzel şeylerinden biri ya
Ama 60 lı kilolardan kurtulmam lazım
İlk hedef 59, ikinci hedef 54
Ahahah sen iki tane aslan parçası doğurmuş büyütmüşsün ablacım ama ben bekarım evlenirsem falan gelinlik giyecem kızBen 60 lı kilolarda olsam benim kilo gibi derdim olmaz
Yaşasın yemek yemek
Olsun ben sağlık için kilo vermek istiyorum daha çok gezmek ve daha çok yiyebilmek içinAhahah sen iki tane aslan parçası doğurmuş büyütmüşsün ablacım ama ben bekarım evlenirsem falan gelinlik giyecem kız
Ahahhaha tam benim kafadansın abla yaOlsun ben sağlık için kilo vermek istiyorum daha çok gezmek ve daha çok yiyebilmek için
Senin mevcut kilo, benim hedef (kaf dağının ardı, daha doğrusu )….Yemek yemek dünyanın en güzel şeylerinden biri ya
Ama 60 lı kilolardan kurtulmam lazım
İlk hedef 59, ikinci hedef 54
63 kilodayım şu anSenin mevcut kilo, benim hedef (kaf dağının ardı, daha doğrusu )….
Ahhh ah, hayaller ve hayatlar diyorum, küsüyorum,susuyorum…
Bereketli nice maaşlara..Günaydınlar efendim
Mayışlarımız yatmış Allah bin bereket versin
Kabak detoksu ne olaki... Suyu yaptık bir gün beynimden öldüm anam.kalsin kulak zonklamasi beyin baş agrimasi ver dizlerde fersizlik acaip bir gündü çağla Şikel'in kendini dolaba kotlemesingibi geldi bana benim kendime.yaptigim....63 kilodayım şu an
Gel yerimi sana vereyim ben gidiyom boş kalmasın
Benim hayalim de yiyip yiyip kilo almamak ama olmuyor
Sizi kabak detoksuna davet ediyorum patron
Bencede sanki ege yöresi yada muacir Boşnak öyle bir abi iyi gider hem iş görür hem kıymet bilirSizin oranın erkekleri benim gibi eril bir kişiliği taşıyamazlar
Ahaha inşallah bol bereketli kazançlarımız olur ödemelerimize de birikimlerimize de çok çok yeterAminnn
Bereketli nice maaşlara..
Bakalım ödemeler sonrası kaç bin ekside olacağım agustosda bir çeyrek birde gram gunumbitiyor Eylül'de başka.bir günde ben alıyorum bekle beni Eylül sonra full-time her ay kendimi altin suyuna batircam.dermisim...
Çekeyim diye olumlama yapmaca
4300 ama çeyrek 8600 ediyor biz o yüzden piyasalar açılsın da gerçek parayı gonderelim yarin dedik8400 tl yarım altın parasını gün sahibi arkadaşa gönderdim
Sabah Karatay tarzı bir kahvaltıKabak detoksu ne olaki... Suyu yaptık bir gün beynimden öldüm anam.kalsin kulak zonklamasi beyin baş agrimasi ver dizlerde fersizlik acaip bir gündü çağla Şikel'in kendini dolaba kotlemesingibi geldi bana benim kendime.yaptigim....
Kabak olsada mücver yapsam.keskee aklıma.acaip dustu
Benimde kiloya baksan yok denir ama göbeğim rahatsız ediyor g5 ve squata da düzenli gidemedim apor desen zaman kaybı olarak gorenlerdenim onun yerine ev temizle bedavaya gelsin. Temizlikçi tutma algim böyle geri kalmış zihniyet mi diyin ne derseniz diyin ama su sporu hayat felsefesi haline getiremedim.63 kilodayım şu an
Gel yerimi sana vereyim ben gidiyom boş kalmasın
Benim hayalim de yiyip yiyip kilo almamak ama olmuyor
Sizi kabak detoksuna davet ediyorum patron
Valla lezizmiss kabak iyi oluyor çıkarsam alayım airfreyda da çok rahat yap çıkart yoğurtla oh misSabah Karatay tarzı bir kahvaltı
Öğlen ve akşam ikişer kabak yağsız tavada soteliyor
Üstüne dereotu yoğurt ceviz
Üç gün bu şekilde yapılıyor canım
Ama ben az zeytinyağ ile fırınlamayı seviyorum
Üstüne de sarımsaklı yoğurt mis mis