- 12 Temmuz 2006
- 55.481
- 212.633
- 52
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Yanlış anlaşılacak bir şey yok, Allah göstermesin annelerimiz veya babalarımız elden ayaktan düşse elimizden geleni yaparız hastalık düşkünlük hali müstesna ama anneniz Allah sağlık versin, sağlıklı eli ayağı tutan bir kadın, burada mevzu annenizin ergenlik çağında bodoslama evlilik yapmış biri gibi davranması, anneniz eşiyle küsünce baba evine sığınan kızınız gibi olmuş, siz resmen rolleri değiştirmişsiniz.Hayat enerjim zaten yok,ölsemde kurtulsam diyorum bazen o kadar bunaldım ki
Anneme gel demiyorum artık ancak ben boşanıcam deyip bize gelirse ne yapıcam bunu düşünüyorum
Yanlış anlaşılmasın elden ayaktan düşse, hasta olsa muhtaç olsa o ayrı seve seve bakarım ancak şu an aynı evde çok zor oluyor
Bu yaz 4 ay kaldık. Herşeyime karışıyor,eşim salonda rahatla yatamıyor, cinsel hayatımız sekteye uğruyor.eşimle ben sakin olduğumuzdan aman üzülmesin dediğimizden basit duruyoruz yani bir ağırlığımız yok bilmiyorum anlatabildim mi
Otoriter ve kendi istediği olsun isteyen bir kadın
Zaten annemle babam boşanırken kardeşim ben bakıcam demişti hangi ara konu bana kadar geldi, bunun içine girdim anlamıyorum
Çok eskiden beri de her derdini direkt size yansıttığından artık yorulmuşsunuz, ki bence haklısınız.
Annedir elbette saygı hürmet gerekir fakat sizin ki saygıyı hürmeti geçmiş, evlatlık duygularınız suistimal ediliyor.
Ben bazı konularda katı bir yapıya sahibim, katı olduğum şeylerde düşüncelerim başkalarına ters de gelebilir lakin 40 yaş ve üzeri insanların 2. evlilik yaparken sanki toy ve tecrübesizmiş gibi hareket ederek yanlış seçimler yapması, sonrasında da dert yanmasına kızıyorum.
Hadi diyelim çocuklarına yük olmamak için evlilik yapmak istedi o zaman doğru kişiyle evlenecekti, bu yaşına kadar olgunlaşmamışsa, yaşadıklarından ders çıkarmamışsa, hayatı sürekli sızlanarak yaşıyorsa tek suçlu kendisi.
Babanızla boşanmışlar, demek ki ortada sorunlar vardı ayrılmaları gerekti, 27 yıldır evliyim o yüzden ziyadesiyle evlilik tecrübem olduğunu düşünüyorum, insanların evliliklerinde sorunlar varsa eninde sonunda boşanırlar, bu sorunlar birden ortaya çıkmaz, şiddet, kumar, aldatma vb yoksa yılların birikmişliği vardır, velhasıl evlilik baştan beridir teker tokmak gidiyordur, o zaman kadın çıkar yol arayacak, sorunlu evliliğe birkaç çocuk yapmayacak, ekonomik özgürlüğünü eline alacak vakitlice de ayrılacak ama bizde bazı kadınlar hiçbir şey yapmıyor çocuklarım için deyip oturuyor, sonra boşanmaya gönlü olunca sizin için durdum deyip evliliği boyunca yaşadığı her şeyi çocuklarının sırtına yüklüyor, yetmiyor ekonomik sebeplerle yeniden evlenmişse bunu da çocuklarına mal ediyor.
Direkt demeseler de yıllarca ben sizin katlandım, şimdi sıra sizde der gibi davranışlarla çocuklarına vicdan yükünü bırakıveriyorlar.
Sanırım annenizin yaptığı da bu, siz de anneniz diye ses çıkaramıyorsunuz lakin gün gelecek patlayacaksınız, aranızdaki anne evlat sevgisi tükenmeden harekete geçin, artık resti çekin.
Son düzenleme: