Kücük ama kendi evin mi, büyük ev ama kira mı?

Yok ıkı baza fılan sıgmaz tek cocuk odası gıbı yavru yataklı ıste . Bızımkıyle degıssek oraya dolap fılanda sıgmaz . Gelıp gıdıyorlar bakıyorlar satacak gıbıyız bızde uzerıne bıraz koyup daha buyuk ev almaya calısıcaz

Aslindq yurt dışında olduğu gibi ev inceleme günü olmalı müşteri için öyle her gün gelmemeli

Kiraciyla ugrasmak da zor ev sahibi ile ugrasmak da… imkaniniz varsa uzerine koyup ev alabilecek bekleyin sabredin satin oyle ev degistirin. Diger turlu tasinma masrafi yeni eve gore perde vs bosa giden masraf. Emlakciyla konusun ciddi olmayan gelmesin iyice eleyip getirsin eve

Satma tabikide o elinde kalsın bu zamanda ev almak kira çok zor bende kiradayim gerçekten yaşam çok zorlaştı ortam belli son çare ordan tasinmaksa en azından evini kiraya ver kiranın yarisini karsilasin en kotu bu ihtimal olmalı düşünsene anlaşamadın ev sahibiyle seni çıkardı evi satarsan ne olcak en azından bir garanti olur herşey oluyor hayatta görüyoruz izliyoruz haberlerde bence iyi düşün ama o evi satma

Sattım bır oda buyugunu alıcaz ınsallah

Kızlar herkese teşekkür ederim evimide begendınız desteklediniz cogunuz. Ben evı sattım yarın tapuya gidiyoruz inşallah darısı isteyen herkese
ayy çok sevindim sizin adınıza hadi hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi bi ev almakta nasip olur, onuda görmek isteriz...

ayy çok sevindim sizin adınıza hadi hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi bi ev almakta nasip olur, onuda görmek isteriz...
Cok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun
Biyer var üzerinde ıpotek varmıs onu kaldırıyorlar hatta konu actım
Sımdı o stres başladı
O hallolursa o evıde sızlerle paylaşırım

Cok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun
Biyer var üzerinde ıpotek varmıs onu kaldırıyorlar hatta konu actım
Sımdı o stres başladı
O hallolursa o evıde sızlerle paylaşırım
çok şükür satma stresin bitti en azından bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum.... bizde 10 gün oldu yeni aldığımız eve taşındık çok şükür ....

Kızlar herkese teşekkür ederim evimide begendınız desteklediniz cogunuz. Ben evı sattım yarın tapuya gidiyoruz inşallah darısı isteyen herkese
hayırlısı olsun aklın yolu bir
en çok çocuklar için sevindim
bi odanın olmayışını yaşamayan bilemez
satma bekle tavsiyesi verenler de ekonomik koşulları göz önünde bulundurup öyle konuştular ama
sizin tek çareniz satmaktı bence
yeni evinizde de güle güle oturun çocuklar daha mutlu olur :)

çok şükür satma stresin bitti en azından bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum.... bizde 10 gün oldu yeni aldığımız eve taşındık çok şükür ....
İnan antidepresana başladım alıyor oluyorlar
Ben gidiyorum ev bakıyorum hop bişey oluyor iptal vs
Cok streslı
Ev satılınca ben bulabılecekmıyım derken fenalardaydım
Hayırlı olsun sizin içinde cok sevindim

Evet o yuzden bekle dıyenler coktu
cocuklar baktıgımız eve hergun gıdelım dıyorlar
Büyük olan odayı kızım ıstıyor fılan
Onlara kalsa hemen alıp taşınalım Cok sevındıler
Bıraz uzak oldu ama servısle vs halledıcez
Burda Oglum 2 dk da okula gıdıyordu okul cok yakındı
4. Sınıf oldugu ıcın ogretmenı duzenını bozma dedı
Artık 1 saat once kalkacak servısle gıdıp gelecek
Zaten başka okula gıtmek ıstemıyor
Bakalım kısmet olur tapuyu alırsak bende sevinicem cok teşekkur ederım

Allah razı olsun, herkesin kalbine göre versin

bu dönemde kira zor. minik kutu gibi olsun ama insanın kendi evi olsun en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…