- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
sorununuzu kucumsemıyorum ama gercekten bu mesele ıcın uykusuz mu kaldınız?
Tamamen aynı tonlar üzerinden gitmek,dekorasyonda monotonluk yaratır.
Renklerle oynamak iyidir ama bazı temel parçaların nötr renkte seçilmesi aksesuar açısından kolaylık sağlar.
Ben olsam halıyı daha nötr bir renkte alırdım.Halı krem tonlarında olsaydı,sanki daha iyi olurdu.
Evet :) uykusuz dediğim içim geçiyo birazdan yine kalkıyorum değiştirsem mi kalsa mı süsler diye? şöyleki kalktığımda bütün gece düşündüğüm için baş ağrısı ile uyandım
bence kendınızı de evınızı de rahat bırakın once
esyalar bızım hızmetkarımızdır
bız esyaların degıl
evet kendınızı bu sekılde mutlu ettıgınızı dusunebılırsınız
ama mutlu olma seklınız sızı uykusuz bırakıp bas agrısına mahkum edıyorsa aslında bu durum hosnut oldugunuz bır durum degıldır dıye dusunuyorum
Sizin yaptığınız mükemmeliyetçilik değil; gereksizlik ve takıntı sadece...
Siz daha yeni evlisiniz, yeri gelir eksiğinizde olur uyumsuzluğunuzda olur.
Ayrıca ona buna,onun bunun zevkine göre mi evinizi düzenleyeceksiniz.
Size ziyarete gelenler evinizi görmeye değil sizi tebrik etmeye gelecekler.
Ayrıca lütfen konularıda ilgili başlıklara açın...
ahh benim uykum neler için kaçıyor... insanların ne farklı dertleri var ya rabbim...
Sırıtmıyorsa bırak kalsın... uykusuz kalacak baş ağrıtacak kadar niye düşünüyorsun? tatlı canından kıymetli mi?
Renk uyumuna bende dikkat ederim, ama dekarasyonda boğuyor hep aynı renk, hem konsol süsü ile halının aynı renkleri taşıması neden şart olsun, yemek tk. mobilyana halın uymaz anlarım, mesela mobilyan kahverengi tonunda halı mor evet sırıtır ama süs neden sırıtsın ki.
En büyük derdin bu olsun!
Başkaları beğenmedi diye koltuk mu değiştirdin..Her neyse ben bu kadar takılmanı anlayamadım.Belki senin için muhtesem olan mobilyalar benim için berbattır ya da tam tersi yani zevkler farklılaşır.Ama dekorasyonda uyumu sadeliği daha cok açık renklerle az eşya ile yakalarsın.Böyle yapmayı dene derim..Benim evim beyaz mobilyalı salon yatak odası vs ama çeşitli renklerle şık renkli bir ev oldu.
allahım insanlara dert beyendiremiycez artık..
hem sanırım seni sinir eden o akrabana çok takmış durumdasın kimseye laf vermek istemiyosun..
sen istediğin süsleri al bence burdaki kimse senin evini,zevkini bilemez..sonra karşıdan şööyle bir bak..
hah şöyle içime sindi dediğin an bitmiştir.
ve başkaları ne derse desin önemseme sen beyendikten sonra boşver kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?