• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük ama bütün gece uyutmayan dert...

hayır canım değiştirmedim sadece sinir olmuştum ama koltuklarım gelince o kadar beğendimki fikri hiç mühim değil :) bu arada konumu bilenler varsa aydınlatmak için yazdım koltuklarım güzel diye...benimde çoğunluk beyaz mobilya kenarları kahve, zaten çok az aksesur var sadece sehpa ve konsol önü için düşündüm...

bu düğün telaşesi beni gerdi yordu bilmiyorum dedim ya normalde böyle değildim birde akrabalarım tuhaf onlarında etkisi var

zaten illaki çevrendeki insanların etkisi vardı , boşver sen onları dağıt kafanı başka şeylerle ilgilen dünya malı için kafa yormaya değmez , zaten beyazmıs mobilyan beyaz daima asildir , ee sadelik şıklıktır herşeyimiz 4+4 lük olamazya elimizden geldiğince olsun ;)

allah allah fikirlerinize değer verip sormak istemiş arkadaş yok bunun içinmi uyumadın yok buda dertmi ki zaten kendisi dert demiyo bu na bide eşine sabır diliyenler var yaa allah allha sen cevap vercenmi hiç mi gereksiz birşey için uykunuz kaçmadı ne kadar katı yorum yapılıyor burda :26::26::26::26:ben senin soruna cevap verecek olursam bu haliyle kalsın derim ama yinede karar senin:44::44::44:

Hakikaten adabı ile cevaplar verilmiyo,bu sabah kalktığımda aman bunu mu takmışım dedim

Öyle zamanlarki abuk subuk şeyler dert olabiliyo,eşimde bu arada benden ççooooook memnun :69:

Bende bu halibırakmaya karar verdim zaten 2 tane salong mavi vazo ne kadar çirkin durabilirki artı sehpam vede perde kanatlarımda hepsi mavi

Keşke resmini ekleseydin, anlatımla karışık bir yapı oluşuyor kafada, kahve turkuaz uyumu demişsin dekarasyonda en sevdiğim renkler bende bayılırım. Krem zemin üzerine mor çiçekleri varmış halının, ben epey mor ağırlıklı bir halı sandım, o zaman sırıtmaz krem kahveyle uyar zaten...

Keşke resmini ekleseydin, anlatımla karışık bir yapı oluşuyor kafada, kahve turkuaz uyumu demişsin dekarasyonda en sevdiğim renkler bende bayılırım. Krem zemin üzerine mor çiçekleri varmış halının, ben epey mor ağırlıklı bir halı sandım, o zaman sırıtmaz krem kahveyle uyar zaten...

herşey o kadar yeniki resim çekmek aklıma bile gelmedi,yani misafir odası ile salon boydan boya bitişik gibi düşünün arada büyük kapı var ama kapı hep açık olacak,koltuklar odada, konsol ve masa salonda,kahve turkuaz kombin ettim,perde orta sehpa ve konsol süsleri turkuaz...
salonun halısı biraz daha iç açıcı olsun diye düşündüm krem ağırlıklı sadece 4 5 tane papatya serpiştirilmiş üstüne onlar lila,ama halının zemin koyu krem yani..

Back
X