- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- 248
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
Uuu beybiii eline de kırbaçHeheh 99 canlı very big cat me!
Hikayenin sonunda aşk hikayesi çıkacak sandım
Dedikodu bahsedilen kişiyi dinleyenler taniyorsa dedikodudur.Ayrıca dedikodusu yapildigi düşünülen kişinin yuzune soylenebiliyorsa yine dedikodu sayilmaz .kisaca dedikodu için bu iki durum olmasi gerekir.KK da konu sahibinin bahsettiği kişiyi taniyan var mi ? konu sahibini dedikodu ile itham edilmesi söz konusu bile olamaz yukarida belirttiğim durumlar yok,tabi siz bunu anlamak ister misiniz bilmiyorum.
yanlız bir şey dikkati mi çekti öhöm öhöm
duka tesla hanım merveciki alıntıladığı bir yazı da diyor ki - insan dedikodudan başka bir şey yapmıyorsa ; kim kiminle nerede ne yapmış tüm hayatını oluşturuyorsa " cahildir "
şimdi konuya bir bakalım , bayan arkadaşının dedikodusunu yapmış mı ? evet
bayan arkadaşını çekiştirmiş mi ? evet
daha önce ki konu da iş arkadaşlarım "cahil" diyerek iş arkadaşlarını çekiştirmiş mi ? yine evet
eee şimdi bunlar ne oluyor kardeşim ? bunlar da birer kim ne yapıyor , ne konuşuyorla ilgilenmek değil mi ? cevap yine evet
iş arkadaşların kaynana görümce konuşuyorlarmış , sende burda gelip sürekli iş arkadaşlarını konuşuyorsun farkı ne ??
ben bir fark göremedim , tek fark özneler farklı
Bu konu da öyle biri var ki herkes yazsın ama o yazmasın , eleştirdiği konudan daha beterini yaptığı halde bıdı bıdı konuşmuyor mu .
İnsan az öz eleştiri yapar, bilir insan kendini yahu.
Yazılar insanı yorar mı vallahi yoruyor okuyamuyorum deniyorum ıhh olmuyor , kafam karışık kafam karışık diye bas bas bağırıyor.
Sus allah aşkına !
İnsan kendine bakmadan çamur atar mı yahuu.
Evet yüzüne söyledim gayet hatta yüzüne söylediğim için sorun oldu aslında
Bir de dedikodu insanız yani yaparız magazin dikkat çekici bir şey, kusursuz da değiliz. Benim lafım bu dedikodu olayını abartıp hayatının tamamına yayanlara idi, durmadan dedikodu yapmak cahilliktir hayatı ıskalamaktır başka insanların yaşamları, ne yaptığı ne ettiği sizin yaşamınızı oluşturmamalı demiştim hala da öyle düşünüyorum. Lafı evirip çevirip "ee demek ki sen de cahilsin ehhehe'"ye getirmeye çalıştırlar da olmadı yani.
Cehalet ilgi alanlarının azlıgıyla orantılı ise Bir Justin Bieber ya da Seda Sayan'ın yanında sen de cahil kalırsın. Hatta zırcahil kalırsın çünkü onların ilgi alanları senden benden çoook daha fazladır. Ama uzay haberi okumadılar demiceksin dimi şimdi
Her uzay haberi okuyan ya da ne bileyim hobi edinen, insanları cehaletle suçlayacaksa işimiz var demektir.
Aynen öyle. ''sürekli başkalarının hayatını konuşmayın, uzay haberi de okuyun lütfen cahiller sizi'' diyen birinin sürekli başkalarının davranışlarını konuşuyor olması ilginç.
Bir de çifte standart var çok komik. Bazıları benim gibi yazıyı begenmemiş ve eleştirmiş kıyasıya... onlara kıskanç muamelesi yapılmış. E o zaman begenenlere ve kıyasıya övenlere neden yalaka ya da şakşakçı muamelesi yapılmamış anlamadımHa ben ne begenene şakşakçı derim ne de begenmeyene kıskanç... ama bazıları demiş.
Diger bi çifte standart da ''üslubuma yorum mu yapın demiş konu sahibi?'' diyenler. Ya o zaman yazıyı övenlere niye söylemiyorsun bunu dimi? Onlar üsluba yorum yaparken çok şekerler biz üsluba yorum yaparken kıskançmışız... kadınlar bu şeyleri çekemez falanmış
ne kıskancaz yaAynen öyle. ''sürekli başkalarının hayatını konuşmayın, uzay haberi de okuyun lütfen cahiller sizi'' diyen birinin sürekli başkalarının davranışlarını konuşuyor olması ilginç.
Bir de çifte standart var çok komik. Bazıları benim gibi yazıyı begenmemiş ve eleştirmiş kıyasıya... onlara kıskanç muamelesi yapılmış. E o zaman begenenlere ve kıyasıya övenlere neden yalaka ya da şakşakçı muamelesi yapılmamış anlamadımHa ben ne begenene şakşakçı derim ne de begenmeyene kıskanç... ama bazıları demiş.
Diger bi çifte standart da ''üslubuma yorum mu yapın demiş konu sahibi?'' diyenler. Ya o zaman yazıyı övenlere niye söylemiyorsun bunu dimi? Onlar üsluba yorum yaparken çok şekerler biz üsluba yorum yaparken kıskançmışız... kadınlar bu şeyleri çekemez falanmış
ne kıskancaz ya
yazı yazmış, yazıyı sündürmüş betimlemeler yapmış diye kim kimi kıskanırki ya bu çok komik
bir sürü kadın yazar var onları kıskanıyormuyuz
karşımda bir bilim kadını olur , türkiye çapında ün yapmış biri olur başarıdan başarıya ödülden ödüle koşar bak onu kıskanırız
ama bilim konuşmak ile bilim icraat etmek arasında fark vardır
konuş dur bilimsel bilimsel bir şey yapamadıktan sonra , konuşmaktan ileriye gidemedikten sonra ne anlamı var ki ?
sanal alemde beğenilse ne beğenilmese ne
gerçek hayatta ne kadar popüler ne kadar beğenilen insan ona bakarım ben
sanal alemde apaçi dansı da çok beğeniliyoryada iki adamın bir birine küfürlü mesajları da böyle bir alemde beğenilmek övünç , beğenilmemek kıskançlıksa durum vahim
kıskançlığı senin düşündüğün anlamda söylemedim bu bir , çekememezlik anlamında değil yani , olumlu anlamda bir kıskançlık , vay be kadın başarılı anlamında bir kıskançlık anlaşıldı mı ?Kırmızı ile işaretlediğim yeri anlamadım, başarılı bir kadını niye kıskanıyorsunuz? Ben gurur duyarım, özenirim, bahsettiğiniz tipte bir kadını kıskanmam örneğin. Siz kabul etmeseniz de yapınızda bir başarıyı çekememezlik var demek ki.
Yeşil ile işaretlediğim yer için de herkes bilim adamı/kadını değil, akademik çalışmıyor ama bu bilimden konuşan insanları anlamsız yapmaz. Kaldı ki ben de teknolojiyle alakalı bir işte çalışıyorum bilimsel konuları takip etmek hem işim açısından faydalı oluyor hem de genel anlamda daha geniş bir bakış açısı sağlıyor. Bilim sadece bilimsel çalışmalar yapanlar için anlamlıdır kadar sığ düşünmüyorsunuz örneğin.
Üstüme alındım bak ben bunuAdımı niye söylemiyorsun korkuyor musun nedir? Voldemort muyum? ''kim oldugunu bilirsiniz siz'' deseydin bari.
Aynen öyle. ''sürekli başkalarının hayatını konuşmayın, uzay haberi de okuyun lütfen cahiller sizi'' diyen birinin sürekli başkalarının davranışlarını konuşuyor olması ilginç.
Voldemort gibisin valla .Bir konya girme allahh.
Uzun uzun deneme yazıları gibi , arkadaşa diyorsun ama kobay olarak kullanıyorsun resmen insanları.
Senin yazıların da bana acayip sıkıcı geliyor.
Diyeceksin ki şimdi okuma , okumuyorum daha doğrusu okuyamıyorum .
Gelip sormadın bana yazıları mı beğeniyor musun diye ama ben söylemek istedim , canım öyle istedi.
Yazınızı büyük bir keyifle okudum, betimlemelerinizi çok beğendim.Bence ara ara yaşadıklarınızı bu üslupla anlatmalısınız, gözüme sevgili günlük diye bir köşe takılmıştı, orda yazabilirsiniz mesela Sorunuza gelince bence bu konuyu akışına bırakmak daha doğru olur, söylediğiniz karakterde biriyse zaten kendiliğinden iletişime geçecektir. Sizde tavrınızı ona göre belirlersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?