Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Evet dediğin gibi insan insana, tarz tarza benzer. “Ben hayatta hiçkimseden etkilenmem, çok özgünüm!” diyen varsa ormanda yaşıyordur kurtlar büyütmüştür yani, insanın olduğu yerde etkilenmemek olmaz. Kaldı ki yazı da hiçbir yerden alıntı falan değil, ofiste bir gün önce yaşadığım olaya canım sıkılınca yazdığım bir şey. İsteyen 4 yıl uğraştığımı düşünsün isteyen yalan söylediğimi. Gerçek bu, ben biliyorum :)

Kime kızdın yahu bu kadar :)

Heheh çok teşekkür ederim, hoşbulduk o zaman :)

Şimdi sana teşekkür edip güldüm diye ” Pohpohlayanları görünce ağzın kapanmıyor bakıyorum” , “Tebrik kabullerinden benim eleştirimi görmedin herhalde!” diye yine kızanlar olabilir. Bahsettiğin gereksiz eleştirilerden biri de bunlar geliyor bana mesela. Aramızda olumlu bir şey duyunca mutlu olmayacak bunlara teşekkür etmeyecek insanlar da vardır elbette ama beğenenlere teşekkür ettim diye çıkışanların bu gruba girdiğini sanmıyorum zira birbirlerinin bana giydirmeye çalışan her yazısını anında beğeniyorlar aralarında paslaşıyorlar falan :)

Kıza dönecek olursak ben de senin gibi yazmıştım aslında 236747398 sayfa önce sanırım :) Yani o böyle davranmamın gerçek sebebini bilmiyor olabilir, beni buzdağının görünmeyen kısmı bu kadar sinirlendirdi aslında diye. Uyardım daha önce ama geyik bir dille. Bak bir gün ağzının ortasına çakacak biri bir tane böyle uyanıklık yapmaya çalışma gibi bir şeyler dedim. Şimdi olayı akışına bırakmaya karar verdim ekstra bir çaba harcamayacağım barışması için, gelirse konuşurum.

çürüyen bir şey görmedim ben hala
sen ordan kendini göremiyorsun
burdan bakınca tüm hayatını iş arkadaşlarının arkasından konuşmaya adamış bir bayan görünüyor

raconu çaktık herhalde

başkaları hakkında konuşurken süslü cümleler kurarsanız " o dedikodu olmuyor "

çürüyen bir şey görmedim ben hala
sen ordan kendini göremiyorsun
burdan bakınca tüm hayatını iş arkadaşlarının arkasından konuşmaya adamış bir bayan görünüyor

Dedikodunun janjanlı kağıtlara sarılmış hali.
Paketin aralarından sırıtıyor ama ne yazık ki.

Sen öyle görmek istiyor olmayasın :) Diğer topiclere de bir göz atmanı tavsiye ederim.
kariyer de yaparım dedikodu da der gibi olmuş.
Kabul et Banunun tespiti şahane

Anlaşıldı merkess :) Akışına bırak madem...

Aramızda olumlu bir şeyler duyunca hosuna gitmeyecek bir Ademoğlu yoktur ki. Ama teşekkür etmeyecek olanı vardır elbet. Herkesi mutlu edemezsin. Öyle bir derdin olduğunu da sanmıyorum. Eşeğe binmeyip sırtında taşısan, buna bile laf edecek birileri çıkar. Önümüze bakalım biz. Yaşamda çok değerli şeyler var, istifade etmeye, ıskalamamaya dikkat edelim yeter.

ben herşeyi olduğu gibi görürüm siyahsa siyah beyazsa beyaz
racon ders 2 mi - başka topiklere bir şeyler karala, yorum yaz bu kadar alıntı yeter daha fazlası bayıyor beni

ayy çok hosuma gıttı betımlemeler anlatımlar çok sağlam yazarlar gunluk hayatta olup bıtenı bı baska ! analtırlar ya bu da onun gıbı olmus daha sık yazmalısınız bence.
arkadasların dedıgı gıbı kaptırdım ben de kendımı sankı o asansör arasındakı ayak benımkıydi
zaferi de ben kazanmısım
gönlünü alamayın ama küsecek bır sey olmadıgını bunların uyanıklık olmadıgını tatlı sert vurun yuzune bı kez daha

Dedikodunun janjanlı kağıtlara sarılmış hali.
Paketin aralarından sırıtıyor ama ne yazık ki.

kariyer de yaparım dedikodu da der gibi olmuş.
Kabul et Banunun tespiti şahane

ben herşeyi olduğu gibi görürüm siyahsa siyah beyazsa beyaz
racon ders 2 mi - başka topiklere bir şeyler karala, yorum yaz bu kadar alıntı yeter daha fazlası bayıyor beni

424 mesaj yazmışım bu da 425. olacak. Beni tanımıyorsunuz tabii ama elinizde bir veri kaynağı var yani. Siz bunlar ışığında benim dedikodudan başka bir şey yapmayan biri olduğum sonucunu çıkarıyorsanız ya olayları yorumlayış şeklinizde ve okuduğunu anlama sürecinizde bir sıkıntı var ya da duygusal davranıp laf sokmak için gerçekleri çarpıtıyorsunuz. Objektif olmaya davet ediyorum sizi hanımlar, hırslarınızın esiri olmayın, sakin :)

Aynen. Hayatta hangi konuda oy birliği sağlayabiliyoruz ki herkesin dünyaya bakışı farklı, karakteri farklı, yetiştiği ortam farklı. Ölçümlenebilir olmayan şeyler üzerinden kimse %100 başarı gösteremez, sosyal bilimlerin bana göre zor tarafı da bu.

Şerefe heheh

Teşekkür ederim olayı yaşamış ve zafer kazanmış gibi hissetmeniz ayrı bir mutlu etti eheh :)
Akışına bıraktım olayı da, ekstra bir şey yapmayacağım barıştırmak için, gelirse konuşuruz.

ne yapacaksın canım hiç birşey yokmuş gibi devam edeceksin kendini geri çekerse de sende geri çekileceksin . yapman gerekeni yapmışsın bence fazla tepki vermemişsin

Tesla çok hoşsun gerçekten:))

ne yapacaksın canım hiç birşey yokmuş gibi devam edeceksin kendini geri çekerse de sende geri çekileceksin . yapman gerekeni yapmışsın bence fazla tepki vermemişsin

Aynen öyle yaptım, bir çaba göstermedim gönlünü almak için. Gelirse de konuşurum yani büyütecek bir şey yok bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…