- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
Yok canım öyle kendinden son derece emin konuşup, insanları yalan yanlış yönlendirip ispat isteyince "ay ben çok sıkıldım gidiyorum" demek.
Bekle bakalım senin yapamadığını ben yaptım. Hem buradan hem de özel mesaj yoluyla bu konunun açığa çıkmasını talep ettim, gelecektir cevap.
Bu kadar kısa bir olayı uzata uzata romana çevirmişsiniz çok saçma ve gereksiz. beğenenleri bilmem işiniz gücünüz yok belli ki
Hahah yan topiklerden arkadaş çağırdı derler şimdi
Fake olmadığımın ispatı için mail attım, o teknik incelemeyle anlaşılır ama ya erkek olup olmadığım?
yok kuyruk sırası olan bir şirkette x-mas partisi yapmadan önce yarım saatçik boşluğu varmış o ara yazmış
ayıp ediyorsun hatta kıskanıyorsun dukayı
Bir de lancome parfumu var lutfen
Kızlar rica etsem olayı biri bana özet geçebilir mi? Okuyamiycim 45 sayfayı..just bu görevi sana vermek istiyorum
sen de okuyamadın değil mi
hırçın bir kız varmış sonra bir gün demiş ki ben niye bu kaa hırçınım sakinleşeyim sakinleşmiş sonra bir kız arkadaşı varmış ne menem ne nahlet bir insanmış o kız sonra bu vakti zamanında hırçın olan kızın godzillası uyanmış kız asansör sırasında önüne geçince filmografik bir şekilde asansör kapısına ayağını koymuş (biz ayağımızı koysak eziliriz ama masal bu ya her şey mümkün tabi) "çık oradan" gibi bir şey demiş
kız buna küsmüş burada dağın haberi olmuş tabi tavşandan
acaba dağ tavşana kollarını açe miymiş yoksa açmeye miymiş
gökten 3 elme düşmüş
1i konu sahibinin başına, 2.si konu sahibini destekleyenlerin başına, 3.sü de konu sahibine inanmayanların başına
Sonra Mune gelmiş konunun kökünü sökmüş
ek: al işte ben de yaptım çok matah bir şey sanki
ek2: eğlendim ya lan.
Feci anladım olayı
Şimdi konu sahte mi değil mi o mu tartışılıyor, bu konuda da aydınlatırsan pek memnun olucam :)
Ayrıntıdan bayilicizz ya bazıları niye böyle, roman yazmak istiyorsan yaz arkadaşım bdv demi deniyorsun beğeniyorlar mı beğenmiyorlar mı diye. Neyse beğenen pek çok kişi var romanın sataryok kuyruk sırası olan bir şirkette x-mas partisi yapmadan önce yarım saatçik boşluğu varmış o ara yazmış
ayıp ediyorsun hatta kıskanıyorsun dukayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?