Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

ya ben stephen abiyide severiim. çokmu eziğim acep :)

Hayır oky, ben de severim babam sıkı bir korku gerilim fanıdır sayesinde küçüklüğüm böyle gerilimli romanlarla geçti hatta "O " en etkilendiğim kitabıdır küçükken okuduklarımdan.

46 sayfa boyunca uslubu beğendik diye aşağılandık, Dostoyevski ve King okumamız önerildi Pucca yerine(Pucca'nın kitabı olduğunu da sayelerinde öğrendim ben onu blogger olarak biliyordum ve hazzetmem yani gönül maceralarını ehi ehi diye okumak saçma o kadar boş vaktim ve boş dünyam yok) lafım o yüzden bu konuda bıkkınlık getirenlere, gerçekten sıktı. Konu sahibesi yazım tarzımı nasıl buldunuz dememişken konudan ziyada anlatış biçimi eleştirildi. Fake olduğuna yönelik saldırılar oldu hangimiz gerçeksek burada yani. Fakese fake kapıdan dışarı çıkınca KK üyeleriyle mi görüşcez sanal dünyada sanal kişileriz, ya fake değilse bu kadar itham çok ayıp bence. Şiştim.

Bir yer de herkes seni seviyor ve begeniyorsa orada problem vardir.Ben alinti yaparak bile yazamam senin gibi,acikcasi mana bulanlarin da ufak bir kiskanclik yasadigini dusunuyorum.

Sen alıntı yaparak bile yazamadığın için, yani yazma becerin olmadığı için laf atsaydın kıskançlık olabilirdi evet.
Ama belki de mana bulanlar daha iyi yazdıkları için onlara yetersiz gelmiştir.
Bir de böyle bak

Yazılanların ustune baya bır sayfa gecmıs ama su yoruma da katılmadan gecemeyecegım

aovvv çok sert...

Bir yer de herkes seni seviyor ve begeniyorsa orada problem vardir.Ben alinti yaparak bile yazamam senin gibi,acikcasi mana bulanlarin da ufak bir kiskanclik yasadigini dusunuyorum.

Siz anlatın biz okuyak

Kızlar çok teşekkür ederim. Çekememezlik mi kıskançlık mı bilmiyorum ama eleştirilerin yarısından çoğunun ay yalancı, çok iğrenç bir yazı öğk, beğenenler hiç kitap okumamış vs minvalinde olması bir sorun olduğunu gösteriyor :)

aovvv çok sert...

Yok laf sokmak için demedim aslında kuzu, her şeye kıskançlık damgasının vurulmasını doğru bulmuyorum .
Ben beğenmedim şahsen, niye kıskanıyor olayım ki ?
Belki de çok daha iyisini yazıyorum. Bu da bir seçenek.
Ya da yazmıyorum ama çok daha iyilerini okudum, bu da bir seçenek.
:)

gel özelden anlatayım ben sana buralar hep yaralı müzesi kızılötesi

biri bana fake dese "hadi len ordan" der geçerim

Ay canm yaa nasıl da küçültüvermiş olayı, hep benim abartmam değil mi?

Sen bana ilk ay fake bu yaa prim vermeyin vs tarzı şeyler yazdığında diğer topiclerde gayet kibar bir dille yanıldığını söyleyip şüphen varsa şikayet edebileceğini belirttim.

Sen herhangi bir şikayette bulunmadığın gibi kendinden emin bir şekilde benim "breakingbad" isimli seni kandırıp derin acılara gark eden -ki gerçekten bu kadar ne yaptı merak ediyorum- kişi olduğumu söylemeye devam ettin. Yanına birkaç destekçi de aldın ve o kadar kendinizden emin konuştunuz ki diğer insanlar da "fake miymiş ya gerçek değil miymiş yani" demeye başladı. Ve bütün bunları tamamen tahminlerine dayanarak elinde somut hiçbir veri olmadan iddia ettin. Kendini yalan söylediğime o kadar kaptırdın ki asansörün kapısının ayak koyunca kapanmayacağını, sensör teknolojisinin yaklaşık 25-30 yıldır hayatımızda olduğunu bile unuttun.

Biri sana fake dese gülüp geçersin çünkü kimse zaten inanmaz, uzun zamandır yazıyorsun burada insanlarla iletişimdesin. Ben burada yeniyim, gelip açtığım konularda inanmayın bu yalan söylüyor tadında konuşursan insanların inanma ihtimali yüksek, en azından içlerine bir şüphe düşer ki öyle de oldu zaten.

Gerçekten sana bir daha hiçbir şey yazmayacağım bu konuyla ilgili istediğin kadar saldır istersen gözümle gördüm de. Benim yazılarımı beğenmeyebilirsin, benden hoşlanmayabilirsin, yorumlarıma katılmayabilirsin ancak ne olursa olsun bu yaptığın büyük saygısızlık ve haksızlık.

Sorcha cığım , konu yazım nasıl sorususunu barındırmıyor , kendince yazmış bir şeyler ben eğlenceli buldum .
Ha yazamam belki ama okumadığım anlamına gelmez bu , arkadaş kastırsa edebi nitelikte çok güzel yazar buna kalıbımı basarım . Kaldı ki alıntı bile yapmış olsa kurgulaması lazım o da ayrı bir mesele , ayrıca hadi konu alıntı diyelim diğer yorumları da gayet başarılı yazılmış.
Ayrıca kıskançlık yazarlar arasın da normaldir bildiğim kadarıyla , ben daha iyisini yazarım ( yazarlar ) diyorsan buyrun .
Yahu sorcha burda herkes herkesin bir yerde öğretmeni , bir çok kişi beğenip bir kaç kişi ıyk kötü kaka diyorsa , ne düşünmemi bekliyorsun .
Yaşamım da gördüğüm bir konu da başarılı kişiyi takdir eden kadar yeren de olduğu.
o yüzden düşüncene saygı duyuyorum ama bence sen de arkadaşın hakkını yeme.

Aynen ya bir laf sokayım, haddini bildireyim psikolojisi var. Destek verip beğenenleri de değersizleştirmeye çalışıyorlar, "Aman zaten onlar ne anlar!"

Benim favorim şu yazıdan derin psikolojik analizler ve tahminlemeler yapanlar ama. "Kesinlikle günlerce çalışmış bir yerlerden almış/sayfalarca karalama yapmış", "uzun yazmış demek ki çok boş vakti var", "yalan söylüyor eminim"...İşin komiği de hiçbiri doğru değil :)

mune abla uyarısını yaptı ona sözüm var, onu zor durumda bırakmak istemiyorum, iyi forumlar duka tesla

Arkadaşım tamam sen akıcı yaz ve akıcı yazanları oku ben de böyle örneklerle uzun uzun yazayım ne var? Ben böyle seviyorum sen öyle sev nedir yani herkes aynı mı olsun?

Yalnız söylemeden geçemeyeceğim bana tavsiye edeceğin yazarların kitaplarını okurken sadece olaya kaptırma kendini, imla kurallarına da bir bak.

Scarlet senin için başka konu açacağım tez zamanda ama sonra beraber sayacağız kaç tane "çok çirkinsin keşke ölsen!" yorumu gelecek :)

Stephan King iyidir tabii ama benim kadar değil yaa lütfen ahahsdhfj. Hani ömrü hayatımda "Birgün Stephan King ile kıyaslanacak ve aşağılanacaksın evlat" dese biri gözlerimi kocaman açar ve "What the hell are you talkin' about?" derdim. Söyleyen yabancı olursa tabii...Türkse yürü git len diye ensesine vururdum.

Bir de tam olarak aynı tarzda değiller ama Grange abimiz de fenadır yaa

ben şu "günlerce çalışmışsın , kasmışsın, hazırlanmışsın" yorumunu yeni gördüm ahahaha
Uyduruk forum konusu için günlerce çalışabilir mi bir insan yahu dünyanız bu kadar mı dar başka işi mi yok bu kadının

Arkadaşım çok teşekkür ederim içimden geçenleri yazmışsın :)

Ben "en güzel ben yazdım/yazarım" gibi bir iddiada bulunmadım hatta güzel yazdığımı bile iddia etmedim. İçimden geleni kendimce eğlenerek anlattım. Burada benden daha güzel yazan insanlar elbette vardır da "ben istesem alasını yazarım tamam mı?!" diye saldırmak neden? E yaz o zaman?

Beğenenleri eleştirmek de bir enteresan. Herkes bir kalıptan mı çıkmış yani hayatta hangi konuda oy birliği var ki? Sen beğenmezsin, başka biri beğenir, başkası işkence gibi bulur hepimiz farklı algı düzeylerine sahibiz. Bu subjektif konularda tekdüze olma çabasını hep garip bulmuşumdur zaten.

Sorun da bu ya; konu dert üstüneyken bu kadar geyik barındırması. Yani "sadete gel be arkadaş" diyor insan.
Konunun aslı 5 cümleyse, bütünü 50 cümle gibi olmuş.
O yüzden de burada "yazısı" tartışılıyor zaten.
Ben cümle kurabilme yeteneğini sevdim zaten diğer konularına baktığımda, bunu daha önce de söyledim.
Fakat ; Bir Derdim Var'a açılan konuda bu kadar geyik doğru mu ?

Bir çok kişi beğenip, bir kaç kişinin ıyk dediği bir şey güzeldir demek ne derece doğru ?

Herkesin "ıyk" dediği dahiler tanıyoruz ?
Ya da herkesin alkışladığı "beceriksizler" ?

Ben çoğunluğun olduğu yere asla uğramam mesela.
Daha iyisini yazarım gibi bir iddiada bulunmam. İddialardan genel olarak hiç hoşlanmam çünkü.
Her zaman "ben iyi yazarım" dedim. Ama bu cümlenin içine kişileri kıstas koymadım çünkü saçma.
O yüzden KISKANÇ'lığı sebep göstermeyi de sevmemem ya zaten.

Ben hakkını yemedim zaten. Ama bu konuyu beğenmedim. Zaten konu dediğim gibi de taşınmış. Üslup ve genel olarak Bir Derdim Var 'a ait değildi.

"Ben istesem alasını yazarım" diyen kim ? Öyle birileri mi var ?

Ya bir de ifadeler o kadar keskin ki "eminim". "Bana öyle geldi, bende öyle bir izlenim oluşturdu" gibi ifadeler kullan bari değil mi nasıl emin olabilirsin yanımda mısın?

Bir dahaki yazımı da hazırlamaya başladım şimdiden artık 15-20 gün sonra biter.(artık nasıl bir beceriksizsem 15-20 gün çalışıp 5 paragraf yazabiliyorum) Slayt şeklinde yapayım dedim, müzikli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…