- Konu Sahibi Duka Tesla
-
ya ben stephen abiyide severiim. çokmu eziğim acep :)Hatun kimseye şu üslubumu eleştirin dememiş, bana bu konuda yorum yapın demememiş hala üslup da üslup yav he he. İçim şişti ,Duka Tesla sen yeni bi konu aç Puccadan ve Stephen King'den bir de üslup kelimesinden içim daraldı. Gündem değiştir, fakesin ya herkes çok emin, lütfen kimin damarına bastın bu kadar olay oldu bi onu anlat konu aç da
ya ben stephen abiyide severiim. çokmu eziğim acep :)
Bir yer de herkes seni seviyor ve begeniyorsa orada problem vardir.Ben alinti yaparak bile yazamam senin gibi,acikcasi mana bulanlarin da ufak bir kiskanclik yasadigini dusunuyorum.
Yazılanların ustune baya bır sayfa gecmıs ama su yoruma da katılmadan gecemeyecegımBana böyle geldi bu yüzden çok itici buldum. Bu konu altında senin yaptıgın yorumlara +1.
Hani bazı konular olur da gerisini, ötesini, berisini anlatman gerekir, olayın anlaşılması açısından falan... ama ''asansör sırasına kaynak yapmaya çalışan iş arkadaşıma çemkirdim'' konusu gereksiz şeylerle niye bu kadar uzatılır lastik gibi? Çok enteresan...
Bana da cidden itici ve gereksiz uzunlukta (hem de baya gereksiz bi uzunlukta) ve zorlama geldi. Bazılarına da güzel gelmiş, zevk meselesi sonuçta.
Ama ''elti muhabbeti yapanların hepsi cahil, allaam keşke hepsi ölse'' modunda gezen birinin aynı türden muhabbet yapması ilginç... Kınadıgını yaşamadan ölmedi bak
Sen alıntı yaparak bile yazamadığın için, yani yazma becerin olmadığı için laf atsaydın kıskançlık olabilirdi evet.
Ama belki de mana bulanlar daha iyi yazdıkları için onlara yetersiz gelmiştir.
Bir de böyle bak
Bir yer de herkes seni seviyor ve begeniyorsa orada problem vardir.Ben alinti yaparak bile yazamam senin gibi,acikcasi mana bulanlarin da ufak bir kiskanclik yasadigini dusunuyorum.
Siz anlatın biz okuyak
yiyin bitirin birbirinizi
konu acildi acilali ne cok gereksiz tepki aldi
yok sen fakesin sen ne saniyorsun kendini ben daha iyi yazarlari okudum vs
seni begenenler kitap okumamis felan
ah kadinlar cok fenayiz biz bee
sadece reelde degil sanalda bile laf sokar birbirimizi kiskaniriz biz
erkek olmak vardi bazen.. dümdüz neysen o
bu ne sinsilik cekememezlik yahu
aovvv çok sert...
gel özelden anlatayım ben sana buralar hep yaralı müzesi kızılötesi
biri bana fake dese "hadi len ordan" der geçerim
Sen alıntı yaparak bile yazamadığın için, yani yazma becerin olmadığı için laf atsaydın kıskançlık olabilirdi evet.
Ama belki de mana bulanlar daha iyi yazdıkları için onlara yetersiz gelmiştir.
Bir de böyle bak
Arkadas ne garip insanlar var su kk da. Tamam sen begenmedin de begenenlere ne laf ediyorsun. Kimsin yani? Evet bana da zorlama geldi uzun uzadiya anlatmasi ama banane sanane kime ne?
Bazilari var bi yerden bi sey bulayim da konu sahibine laf sokayim derdinde. Her konuda boyle.
Fake olayina hic girmeyecegim. Cunku o durum inanilmaz sıktı
ufacacık konuda ne orneklendırme yapmıssınfarklı olsun derken bayıcı ve ozentı durmus biraz daha üslubu akıcı yazar ve kitaplarını onerebılırım istersen
konuya cevap olarak; madem senın deyısınle ahlaksız bır kızdı konusma sende
uslubunla yaratmak ıstedıgın ımaja ters dusmussun illa ısyerınden arkadas edınmeye gerek yok, degıl mı? hele senın gıbı mizahsen eglenceli ve orjınal (!) birinin buna takılmasıilahi sen
Hatun kimseye şu üslubumu eleştirin dememiş, bana bu konuda yorum yapın demememiş hala üslup da üslup yav he he. İçim şişti ,Duka Tesla sen yeni bi konu aç Puccadan ve Stephen King'den bir de üslup kelimesinden içim daraldı. Gündem değiştir, fakesin ya herkes çok emin, lütfen kimin damarına bastın bu kadar olay oldu bi onu anlat konu aç da
ya ben stephen abiyide severiim. çokmu eziğim acep :)
Hayır oky, ben de severim babam sıkı bir korku gerilim fanıdır sayesinde küçüklüğüm böyle gerilimli romanlarla geçti hatta "O " en etkilendiğim kitabıdır küçükken okuduklarımdan.
46 sayfa boyunca uslubu beğendik diye aşağılandık, Dostoyevski ve King okumamız önerildi Pucca yerine(Pucca'nın kitabı olduğunu da sayelerinde öğrendim ben onu blogger olarak biliyordum ve hazzetmem yani gönül maceralarını ehi ehi diye okumak saçma o kadar boş vaktim ve boş dünyam yok) lafım o yüzden bu konuda bıkkınlık getirenlere, gerçekten sıktı. Konu sahibesi yazım tarzımı nasıl buldunuz dememişken konudan ziyada anlatış biçimi eleştirildi. Fake olduğuna yönelik saldırılar oldu hangimiz gerçeksek burada yani. Fakese fake kapıdan dışarı çıkınca KK üyeleriyle mi görüşcez sanal dünyada sanal kişileriz, ya fake değilse bu kadar itham çok ayıp bence. Şiştim.
Sorcha cığım , konu yazım nasıl sorususunu barındırmıyor , kendince yazmış bir şeyler ben eğlenceli buldum .
Ha yazamam belki ama okumadığım anlamına gelmez bu , arkadaş kastırsa edebi nitelikte çok güzel yazar buna kalıbımı basarım . Kaldı ki alıntı bile yapmış olsa kurgulaması lazım o da ayrı bir mesele , ayrıca hadi konu alıntı diyelim diğer yorumları da gayet başarılı yazılmış.
Ayrıca kıskançlık yazarlar arasın da normaldir bildiğim kadarıyla , ben daha iyisini yazarım ( yazarlar ) diyorsan buyrun .
Yahu sorcha burda herkes herkesin bir yerde öğretmeni , bir çok kişi beğenip bir kaç kişi ıyk kötü kaka diyorsa , ne düşünmemi bekliyorsun .
Yaşamım da gördüğüm bir konu da başarılı kişiyi takdir eden kadar yeren de olduğu.
o yüzden düşüncene saygı duyuyorum ama bence sen de arkadaşın hakkını yeme.
Sorcha cığım , konu yazım nasıl sorususunu barındırmıyor , kendince yazmış bir şeyler ben eğlenceli buldum .
Ha yazamam belki ama okumadığım anlamına gelmez bu , arkadaş kastırsa edebi nitelikte çok güzel yazar buna kalıbımı basarım . Kaldı ki alıntı bile yapmış olsa kurgulaması lazım o da ayrı bir mesele , ayrıca hadi konu alıntı diyelim diğer yorumları da gayet başarılı yazılmış.
Ayrıca kıskançlık yazarlar arasın da normaldir bildiğim kadarıyla , ben daha iyisini yazarım ( yazarlar ) diyorsan buyrun .
Yahu sorcha burda herkes herkesin bir yerde öğretmeni , bir çok kişi beğenip bir kaç kişi ıyk kötü kaka diyorsa , ne düşünmemi bekliyorsun .
Yaşamım da gördüğüm bir konu da başarılı kişiyi takdir eden kadar yeren de olduğu.
o yüzden düşüncene saygı duyuyorum ama bence sen de arkadaşın hakkını yeme.
Arkadaşım çok teşekkür ederim içimden geçenleri yazmışsın :)
Ben "en güzel ben yazdım/yazarım" gibi bir iddiada bulunmadım hatta güzel yazdığımı bile iddia etmedim. İçimden geleni kendimce eğlenerek anlattım. Burada benden daha güzel yazan insanlar elbette vardır da "ben istesem alasını yazarım tamam mı?!" diye saldırmak neden? E yaz o zaman?
Beğenenleri eleştirmek de bir enteresan. Herkes bir kalıptan mı çıkmış yani hayatta hangi konuda oy birliği var ki? Sen beğenmezsin, başka biri beğenir, başkası işkence gibi bulur hepimiz farklı algı düzeylerine sahibiz. Bu subjektif konularda tekdüze olma çabasını hep garip bulmuşumdur zaten.
ben şu "günlerce çalışmışsın , kasmışsın, hazırlanmışsın" yorumunu yeni gördüm ahahaha
Uyduruk forum konusu için günlerce çalışabilir mi bir insan yahu dünyanız bu kadar mı dar başka işi mi yok bu kadının
"Ben istesem alasını yazarım" diyen kim ? Öyle birileri mi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?