• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Yok canım öyle kendinden son derece emin konuşup, insanları yalan yanlış yönlendirip ispat isteyince "ay ben çok sıkıldım gidiyorum" demek.
Bekle bakalım senin yapamadığını ben yaptım. Hem buradan hem de özel mesaj yoluyla bu konunun açığa çıkmasını talep ettim, gelecektir cevap.

eski iplerini biliyorlardı da sanki geçen de çok emindin ip değişimi çok zor ya neyse bananeyse :KK45:

Bu kadar kısa bir olayı uzata uzata romana çevirmişsiniz çok saçma ve gereksiz. beğenenleri bilmem işiniz gücünüz yok belli ki

yok kuyruk sırası olan bir şirkette x-mas partisi yapmadan önce yarım saatçik boşluğu varmış o ara yazmış
ayıp ediyorsun hatta kıskanıyorsun dukayı :KK45:

Hahah yan topiklerden arkadaş çağırdı derler şimdi :D

Fake olmadığımın ispatı için mail attım, o teknik incelemeyle anlaşılır ama ya erkek olup olmadığım? :KK57:

Duka çağaarrdiii kaptik emanetlerii koştukk geldikkk :KK53: Ahahahha.
Birde oyle bir durum var dimi forumda.Biriyle kavga edince hemen esi dostu cagiriyorlar gelin iki lafta siz atin diye :) valla sitede gece gunduz konustugum cok samimi bir grubum var ama onlarin bdv taraklarinda bezi pek yok.O yuzden bu konuya munferit olarak iştirak ediyorum.:KK48:

Bu arada mervecikk sana da bir ara erkek uye ithamlari vardi siyasette 1 sene olmustur.Hatirladin mi :KK48:

Kızlar rica etsem olayı biri bana özet geçebilir mi? Okuyamiycim 45 sayfayı..just bu görevi sana vermek istiyorum :KK70:

sen de okuyamadın değil mi :KK45:
hırçın bir kız varmış sonra bir gün demiş ki ben niye bu kaa hırçınım sakinleşeyim sakinleşmiş sonra bir kız arkadaşı varmış ne menem ne nahlet bir insanmış o kız sonra bu vakti zamanında hırçın olan kızın godzillası uyanmış kız asansör sırasında önüne geçince filmografik bir şekilde asansör kapısına ayağını koymuş (biz ayağımızı koysak eziliriz ama masal bu ya her şey mümkün tabi) "çık oradan" gibi bir şey demiş
kız buna küsmüş burada dağın haberi olmuş tabi tavşandan
acaba dağ tavşana kollarını açe miymiş yoksa açmeye miymiş
gökten 3 elme düşmüş
1i konu sahibinin başına, 2.si konu sahibini destekleyenlerin başına, 3.sü de konu sahibine inanmayanların başına
Sonra Mune gelmiş konunun kökünü sökmüş
:eek:

ek: al işte ben de yaptım çok matah bir şey sanki :KK70:

ek2: eğlendim ya lan.

sen de okuyamadın değil mi :KK45:
hırçın bir kız varmış sonra bir gün demiş ki ben niye bu kaa hırçınım sakinleşeyim sakinleşmiş sonra bir kız arkadaşı varmış ne menem ne nahlet bir insanmış o kız sonra bu vakti zamanında hırçın olan kızın godzillası uyanmış kız asansör sırasında önüne geçince filmografik bir şekilde asansör kapısına ayağını koymuş (biz ayağımızı koysak eziliriz ama masal bu ya her şey mümkün tabi) "çık oradan" gibi bir şey demiş
kız buna küsmüş burada dağın haberi olmuş tabi tavşandan
acaba dağ tavşana kollarını açe miymiş yoksa açmeye miymiş
gökten 3 elme düşmüş
1i konu sahibinin başına, 2.si konu sahibini destekleyenlerin başına, 3.sü de konu sahibine inanmayanların başına
Sonra Mune gelmiş konunun kökünü sökmüş
:eek:

ek: al işte ben de yaptım çok matah bir şey sanki :KK70:

ek2: eğlendim ya lan.

Feci anladım olayı :70:
Şimdi konu sahte mi değil mi o mu tartışılıyor, bu konuda da aydınlatırsan pek memnun olucam :)

Bu fake üyelik, bu kişi falanca üye polemikleri sıkmaya başladı.
Şüpheniz olan kişileri yönetime bildirirsiniz, topiklere dalıp herkesin şüphe duymasına sebep olamazsınız, bunu birkaç defa daha yaptınız.
Yönetime bildirmiyoruz kendi göbeğimizi kendimiz keser şüphelendiğimiz kişinin topiğini karıştırırız diyorsanız kusura bakmayın buna müsade edemeyiz, gereken neyse onu yaparız.

Şimdi lütfen konu sahibesine değil, içeriğe odaklanın.

yiyin bitirin birbirinizi :KK14:

konu acildi acilali ne cok gereksiz tepki aldi
yok sen fakesin sen ne saniyorsun kendini ben daha iyi yazarlari okudum vs
seni begenenler kitap okumamis felan:KK11:
ah kadinlar cok fenayiz biz bee
sadece reelde degil sanalda bile laf sokar birbirimizi kiskaniriz biz
erkek olmak vardi bazen.. dümdüz neysen o :KK59:
bu ne sinsilik cekememezlik yahu

bırak ya ne b..k yerse yesin. Haddini bilsin seni aptal sanmasın o küçük uyanıklıklarını sana yapmasın.
ne düşünüyorsun.
Ben şahsen bu yazını okurken ona karşı bir zafer kazanmışsın gibi geldi bana. Bırak bir dönem sonra o senin peşinden koşar yalakalık yapmaya başlar zaten.

allah aşkına kaynanası yok dıye çekilirmi bukızyaa sen kendı kendıne yetersın özür dilemesi gerekn o sen değilsin

ufacacık konuda ne orneklendırme yapmıssın :KK14: farklı olsun derken bayıcı ve ozentı durmus biraz daha üslubu akıcı yazar ve kitaplarını onerebılırım istersen :KK59:

konuya cevap olarak; madem senın deyısınle ahlaksız bır kızdı konusma sende :KK14:
uslubunla yaratmak ıstedıgın ımaja ters dusmussun illa ısyerınden arkadas edınmeye gerek yok, degıl mı? hele senın gıbı mizahsen eglenceli ve orjınal (!) birinin buna takılması :KK48: ilahi sen

Son düzenleme:
Yazini okurken adeta olaylar gözümde canlandi süper bi anlatim olmuş :) arkadsina gelince ben fırsatci insanlri hic sevmiyorum böyle ufak hesaplar yapan insanlardan gerçekten hoslanmiyorum benimde basima geliyor mesela bi bakiyorum markette kasada sira beklerken arkadaki bayan önüme atliyor birden o an cidden sinirleniyorum bisey demesemde bakislarimla belli ediyorum.Bence arkadasina ufak bi ders olmuş bu tavrin belki bundan sonra böyle ufak hesaplarin peşine düşmez tabiki konuş yine selamlas fakat bu ona güzel bi ders olmuş tebriklr:KK71:

yok kuyruk sırası olan bir şirkette x-mas partisi yapmadan önce yarım saatçik boşluğu varmış o ara yazmış
ayıp ediyorsun hatta kıskanıyorsun dukayı :KK45:
Ayrıntıdan bayilicizz ya bazıları niye böyle, roman yazmak istiyorsan yaz arkadaşım bdv demi deniyorsun beğeniyorlar mı beğenmiyorlar mı diye. Neyse beğenen pek çok kişi var romanın satar

Arkadas ne garip insanlar var su kk da. Tamam sen begenmedin de begenenlere ne laf ediyorsun. Kimsin yani? Evet bana da zorlama geldi uzun uzadiya anlatmasi ama banane sanane kime ne?

Bazilari var bi yerden bi sey bulayim da konu sahibine laf sokayim derdinde. Her konuda boyle.

Fake olayina hic girmeyecegim. Cunku o durum inanilmaz sıktı

Hatun kimseye şu üslubumu eleştirin dememiş, bana bu konuda yorum yapın demememiş hala üslup da üslup yav he he. İçim şişti , Duka Tesla Duka Tesla sen yeni bi konu aç Puccadan ve Stephen King'den bir de üslup kelimesinden içim daraldı. Gündem değiştir, fakesin ya herkes çok emin, lütfen kimin damarına bastın bu kadar olay oldu bi onu anlat konu aç da :KK6:

Back