Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Adına konu açılan kız şurayı okusa yeminle egosu tavan yapar bir kocası tuvalete telefon düşüren şizofren fake üye için onlarca sayfa döşemiştik bir de bunun için
Fake miydi o da ? Oh may gat!!!

Bi de her gun bakarim kk ya . Sorun bende mi acaba ya hicbi sey bilmiyorum

Hahah ben de aynı hissiyata sahibim. Pipim yok :)
Bi de herkes bana diyor ama sonunda sen erkek çıksan ne bomba olur

Size sizin sloganınızla cevap vereyim o zaman, "yav he hee!" :)

gerçekten ispatlansa iyi olacak. eğer değilseniz size çok haksızllık yapıldığı ortada.
fikrimi soracaksanız hayır değilsiniz

Ben cok sıkıldim senden ugrasacak baska islerim var sen takil hll spr dvm

Bana böyle geldi bu yüzden çok itici buldum. Bu konu altında senin yaptıgın yorumlara +1.

Hani bazı konular olur da gerisini, ötesini, berisini anlatman gerekir, olayın anlaşılması açısından falan... ama ''asansör sırasına kaynak yapmaya çalışan iş arkadaşıma çemkirdim'' konusu gereksiz şeylerle niye bu kadar uzatılır lastik gibi? Çok enteresan...

Bana da cidden itici ve gereksiz uzunlukta (hem de baya gereksiz bi uzunlukta) ve zorlama geldi. Bazılarına da güzel gelmiş, zevk meselesi sonuçta.

Ama ''elti muhabbeti yapanların hepsi cahil, allaam keşke hepsi ölse'' modunda gezen birinin aynı türden muhabbet yapması ilginç... Kınadıgını yaşamadan ölmedi bak

Merve bazen güzel yaziyorsun

Tam isabet:))
Ben de benzer cercevede yorum yazmistim ama kaynadi gitti heralde tebrik kabulleri arasindaOlur boyle heyecanlar , kk da populer olmanin keyfi de baska heralde.

Bak İpek'e kızmadım, sana da kızmam beğenmek zorunda değilsin elbette kimse değil bununla bir sorunum yok.

Misal ben de senin her şeye muhalefet olmalıyım tavrını çok zorlama buluyorum ama seven de olabilir dediğin gibi zevk meselesi.

gerçekten ispatlansa iyi olacak. eğer değilseniz size çok haksızllık yapıldığı ortada.
fikrimi soracaksanız hayır değilsiniz

Evet haksızlık yapıyorlar ve baya bir ayıp ediyorlar.
Rica ettim bakalım mune'den. Kendi kendini şikayet eden ilk kullanıcı olarak beni tarihe yazın :)

Ben cok sıkıldim senden ugrasacak baska islerim var sen takil hll spr dvm

Yok canım öyle kendinden son derece emin konuşup, insanları yalan yanlış yönlendirip ispat isteyince "ay ben çok sıkıldım gidiyorum" demek.
Bekle bakalım senin yapamadığını ben yaptım. Hem buradan hem de özel mesaj yoluyla bu konunun açığa çıkmasını talep ettim, gelecektir cevap.

Duka erkeksen elma de bagyansan armut.

Aman erkek olsa nolur olmasa nolur.Arada paslasiyoruz siyaset topiginde.Ben bi yamugunu gormedim valla

Hahah yan topiklerden arkadaş çağırdı derler şimdi

Fake olmadığımın ispatı için mail attım, o teknik incelemeyle anlaşılır ama ya erkek olup olmadığım?

Ben olsam sallamazdım, küsmezdim de. fazla alınacak bir duygusal derinliğe sahip biriymiş gibi görünmüyor çünkü muhtemelen onun amacı da sizi kendine borçlu hissettirmek.

Merve itiraf ediyorum ilk defa seninle aynı fikirdeyim

Bir yer de herkes seni seviyor ve begeniyorsa orada problem vardir.Ben alinti yaparak bile yazamam senin gibi,acikcasi mana bulanlarin da ufak bir kiskanclik yasadigini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…