- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
Fake miydi o da ? Oh may gat!!!Adına konu açılan kız şurayı okusa yeminle egosu tavan yaparbir kocası tuvalete telefon düşüren şizofren fake üye için onlarca sayfa döşemiştik bir de bunun için
Ben ciddiyetle bir şey söylemek istiyorum. İster erkek ol, ister trans ol, ister o bahsi geçen üyelerden ol. Ben okurken, yorumlaşırken eğleniyorum. Dert bölümünde illa gözyaşları sel konular açılcak diye bir kural yok. Kaldı ki siyaset bölümünden de aşinayım sana. Sen burda kimseyi mağdur etmiyorsun , şahsa yönelik dalga geçmiyorsun. Yazdıkların hayal ürünü olsa dahi beni rahatsız etmiyor. İnsanlar neden deşeliyor anlamıyorum hafiyeliğe ne gerek var. Fakesin , BreakingBadsin muhabbeti cidden beni baydı. Hangimiz burda tamamen şeffafız ki, ben foruma gerilmek için gelmiyorum ama nerdeyse her konuda artık bu hafiyelik durumu geriyor beni. Mesajımın başında dediğim gibi...ister pucca ol, ister pipili ol, ister başka biri
Ilk okudugumda '' ego peşinde koşan ergen burada almış soluğu'' diye düşündüm. O kadar gereksiz ayrinti,mübalağa ''bdv'' için fazla. Konu 42 sayfa olunca yorumlara göz attım da böyle düşünen yalnızca ben degilmisim
Hahah ben de aynı hissiyata sahibim. Pipim yok :)
Bi de herkes bana diyor ama sonunda sen erkek çıksan ne bomba olur
O slogan siz ve sizin gibilereSize sizin sloganınızla cevap vereyim o zaman, "yav he hee!" :)
gerçekten ispatlansa iyi olacak. eğer değilseniz size çok haksızllık yapıldığı ortada.Yahu gözünüzle mi gördünüz de bu kadar emin ben tanıyorum diyorsunuz? Hiç düşünmüyor musunuz gerçekten sandığım kişi değilse ayıp diye?
Yazılarımı ya da yorumlarımı beğenmeyebilirsiniz, benimle aynı düşünceleri paylaşmayabilirsiniz, benden hoşlanmayabilirsiniz ama elinizde bir kanıt olmadan sizi kandıran eski bir üye olduğumu iddia ediyorsunuz ve insanları da böyle yönlendiriyorsunuz. İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir hani nerede ispatınız da böyle itham ediyorsunuz beni? Buyrun şikayet edin diyorum, ip'ler loglanıyorsa ortaya çıkar diyorum o da yok. Hatta bir adım ileri götüreyim machine id'ler bile bazı dillerde erişilebiliyor yani yazılımcılar gerekli alt yapıyı kurmuşsa kaçışım yok.
@Mune sizden rica ediyorum benim daha önce üye olup olmadığımla ilgili bir araştırma yapın, açıklama yapın. Arkadaşların yapacağı yok ben kendimi şikayet ediyorum. Özel mesaj da atacağım bu talebimle ilgili.
Yahu gözünüzle mi gördünüz de bu kadar emin ben tanıyorum diyorsunuz? Hiç düşünmüyor musunuz gerçekten sandığım kişi değilse ayıp diye?
Yazılarımı ya da yorumlarımı beğenmeyebilirsiniz, benimle aynı düşünceleri paylaşmayabilirsiniz, benden hoşlanmayabilirsiniz ama elinizde bir kanıt olmadan sizi kandıran eski bir üye olduğumu iddia ediyorsunuz ve insanları da böyle yönlendiriyorsunuz. İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir hani nerede ispatınız da böyle itham ediyorsunuz beni? Buyrun şikayet edin diyorum, ip'ler loglanıyorsa ortaya çıkar diyorum o da yok. Hatta bir adım ileri götüreyim machine id'ler bile bazı dillerde erişilebiliyor yani yazılımcılar gerekli alt yapıyı kurmuşsa kaçışım yok.
@Mune sizden rica ediyorum benim daha önce üye olup olmadığımla ilgili bir araştırma yapın, açıklama yapın. Arkadaşların yapacağı yok ben kendimi şikayet ediyorum. Özel mesaj da atacağım bu talebimle ilgili.
Yani demek istemiyorum sonrasında “İpek hep negatif yorum yapıyor” kulisleri oluyor, hatta aleni de oluyor ama napayım arkadaş elimde değil. Düşündüklerimden başka bir şey yazamıyorum.
Bana da aynen zorlama, kelime seçme, hatta abartıyorum elit çizgisi çizme gibi bir yapısı var.
Hani belki kendi bile farkında değil bunun ama tüm konularını biliyorum hepsinde ucundan, kıyısından, göstererek, göstermeyerek kendini övme var gibi. Tabi arkadaş yeni bunlar ön yargı da olabilir.
Ama ''elti muhabbeti yapanların hepsi cahil, allaam keşke hepsi ölse'' modunda gezen birinin aynı türden muhabbet yapması ilginç... Kınadıgını yaşamadan ölmedi bak
Merve bazen güzel yaziyorsunBana böyle geldi bu yüzden çok itici buldum. Bu konu altında senin yaptıgın yorumlara +1.
Hani bazı konular olur da gerisini, ötesini, berisini anlatman gerekir, olayın anlaşılması açısından falan... ama ''asansör sırasına kaynak yapmaya çalışan iş arkadaşıma çemkirdim'' konusu gereksiz şeylerle niye bu kadar uzatılır lastik gibi? Çok enteresan...
Bana da cidden itici ve gereksiz uzunlukta (hem de baya gereksiz bi uzunlukta) ve zorlama geldi. Bazılarına da güzel gelmiş, zevk meselesi sonuçta.
Ama ''elti muhabbeti yapanların hepsi cahil, allaam keşke hepsi ölse'' modunda gezen birinin aynı türden muhabbet yapması ilginç... Kınadıgını yaşamadan ölmedi bak
Tam isabet:))Bana böyle geldi bu yüzden çok itici buldum. Bu konu altında senin yaptıgın yorumlara +1.
Hani bazı konular olur da gerisini, ötesini, berisini anlatman gerekir, olayın anlaşılması açısından falan... ama ''asansör sırasına kaynak yapmaya çalışan iş arkadaşıma çemkirdim'' konusu gereksiz şeylerle niye bu kadar uzatılır lastik gibi? Çok enteresan...
Bana da cidden itici ve gereksiz uzunlukta (hem de baya gereksiz bi uzunlukta) ve zorlama geldi. Bazılarına da güzel gelmiş, zevk meselesi sonuçta.
Bana böyle geldi bu yüzden çok itici buldum. Bu konu altında senin yaptıgın yorumlara +1.
gerçekten ispatlansa iyi olacak. eğer değilseniz size çok haksızllık yapıldığı ortada.
fikrimi soracaksanız hayır değilsiniz
Ben cok sıkıldim senden ugrasacak baska islerim var sen takil hll spr dvm
Duka erkeksen elma de bagyansan armut.
Aman erkek olsa nolur olmasa nolur.Arada paslasiyoruz siyaset topiginde.Ben bi yamugunu gormedim valla
Merve itiraf ediyorum ilk defa seninle aynı fikirdeyimBana böyle geldi bu yüzden çok itici buldum. Bu konu altında senin yaptıgın yorumlara +1.
Bir yer de herkes seni seviyor ve begeniyorsa orada problem vardir.Ben alinti yaparak bile yazamam senin gibi,acikcasi mana bulanlarin da ufak bir kiskanclik yasadigini dusunuyorum.Hanımlar çok teşekkür ederim ,yorumlarınız beni mutlu etti. Yalnız dikkat, böyle diyen arkadaşları hayatlarında hiç Stephan King, Dostoyevski ve İskender Pala okumamakla suçluyorlar, bunu bilin ona göre hazırlıklarınızı yapın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?