- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
Yazdıklarımın toplamında bir bütünlü sağlayamadım o yüzden maddeler halinde yazayım bari :)
1- Hayır yani kim 100/100 gerçek ki burada da böyle yorumları yapma hakkını buluyor insanlar kendinde anlayamıyorum. Amaç derdini paylaşıp çözüm bulmaksa (ya da her ne için paylaşmışsa) adı ha Ayşe olmuş ha Fatma ne fark eder. Konuda duygu sömürüsü yoksa her zaman kullandığı hesapla bir başka konusuna saçma sapan yorumlar yapmıyorsa bu sen fakesin yorumları nedir. Yazının içeriğinde ki duygular gerçekse eğer benim hece yada ya bir başka kullanıcı adıyla giriyor olmamın size kaybettirdikleri ya da kazandırdakları nedir bunu gerçekten merak ediyorum.
2-Konuşurken böyle mi konuşuyorsun ki böyle oradan buradan alıntı özenti yazılar yazıyorsun denmiş, ama konuşma ve yazma dili benim bildiğim kadarı ile çok farklıdır, dilini en iyi kullanan bir yazar bile konuşurken yazım dilini kullansa komik ötesi olur, e o zaman bu arkadaşın yanlışı nerede? Ne güzel keşke bende türkçeye bu kadar hakim olabilsem de üç beş kelime ile derdimi anlatacağıma kelimeler böyle sihirli dökülse kalemimden ya da klavyemden.
3-Konu sahibi arkadaşım, olumsuz yorumları dikkate almayıp yazmaya devam etmelisiniz bence
4-Yazmadan geçemeyeceğim ben de idrakyollarıiltihabı olduğunu düşünüyorum hem yazım tarzları çok benziyor, hem de ikisinin de çok sevdikleri ama az-biraz sorunlu kuzenleri olması bu ihtimali güçlendiriyor :)
Canım çok teşekkür ederim, aklımdan geçenleri yazmışsın. Bu kadar anlamsız saldırı varken böyle olumlu yaklaşımları görmek mutlu ediyor :)
Fake ya da trollük konusuna ayrıca değineceğim ama söyleyeyim şimdiden idrak yolları iltihaplı arkadaş değilim :)
İlk başta belirteyim yazınız mükemmel ne tatlı bir anlatımdır bu yahu :)
İyi yapmışsınız özür dilemeyin bunu fırsat bilir kendini haklı görür.
Uyanıklık zannettiği şeyler hak yemek saygısızlıktır ileri boyuta taşınabilecek kıvamda olan bir durum.
Haddini bilsin hadsiz şey !
Teşekkür ederim beğenmeniz beni mutlu etti :) Yazıda bahsettiğim arkadaşa herhangi bir adım atmadım, atmayı da düşünmüyorum. Dün akşam şirketin yılbaşı partisi vardı orada da konuşmadık ama bir ara karşılıklı oynar gibi olduk artık önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum.
valla arkadaşlar konu sahibinin amacı eğer dikkat çekmekse onu da başarmış kimse kusura bakmasın gayet de 2 günde 40 sayfaya ulaşan herkese de baştan sonra okutan bir konu.
ayrıca da saçmasapan daha nokta virgül bilmeyip kendini okumuş eğitimci gören paragrafın başı sonu olmayan ne konular gördük. onlara en fazla dediğimiz biraz düzgün yazsana. genelde konu sahibinin cevabı da şu olur: kusura bakmayın çok sinirliyim o yüzden böyle yazdım. veya kusura bakmayın yeni üyeyim siteyi kullanmayı bilmiyorum. sanki iki düzgün cümle kurmaya engel bu sebepler. onlara da bu kadar tepki gösterin o zaman bu ne çifte standart
Size de teşekkür ederim, çifte standartın ben de farkındayım kimseye sataşan, laf atan ya da polemik yaratma amacı güden bir konu da değil üstelik. Gömdükçe daha derine nasıl gömeriz hesabı yapıyorlar.