• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Yazdıklarımın toplamında bir bütünlü sağlayamadım o yüzden maddeler halinde yazayım bari :)
1- Hayır yani kim 100/100 gerçek ki burada da böyle yorumları yapma hakkını buluyor insanlar kendinde anlayamıyorum. Amaç derdini paylaşıp çözüm bulmaksa (ya da her ne için paylaşmışsa) adı ha Ayşe olmuş ha Fatma ne fark eder. Konuda duygu sömürüsü yoksa her zaman kullandığı hesapla bir başka konusuna saçma sapan yorumlar yapmıyorsa bu sen fakesin yorumları nedir. Yazının içeriğinde ki duygular gerçekse eğer benim hece yada ya bir başka kullanıcı adıyla giriyor olmamın size kaybettirdikleri ya da kazandırdakları nedir bunu gerçekten merak ediyorum.
2-Konuşurken böyle mi konuşuyorsun ki böyle oradan buradan alıntı özenti yazılar yazıyorsun denmiş, ama konuşma ve yazma dili benim bildiğim kadarı ile çok farklıdır, dilini en iyi kullanan bir yazar bile konuşurken yazım dilini kullansa komik ötesi olur, e o zaman bu arkadaşın yanlışı nerede? Ne güzel keşke bende türkçeye bu kadar hakim olabilsem de üç beş kelime ile derdimi anlatacağıma kelimeler böyle sihirli dökülse kalemimden ya da klavyemden.
3-Konu sahibi arkadaşım, olumsuz yorumları dikkate almayıp yazmaya devam etmelisiniz bence

4-Yazmadan geçemeyeceğim ben de idrakyollarıiltihabı olduğunu düşünüyorum hem yazım tarzları çok benziyor, hem de ikisinin de çok sevdikleri ama az-biraz sorunlu kuzenleri olması bu ihtimali güçlendiriyor :)

Canım çok teşekkür ederim, aklımdan geçenleri yazmışsın. Bu kadar anlamsız saldırı varken böyle olumlu yaklaşımları görmek mutlu ediyor :)
Fake ya da trollük konusuna ayrıca değineceğim ama söyleyeyim şimdiden idrak yolları iltihaplı arkadaş değilim :)

İlk başta belirteyim yazınız mükemmel ne tatlı bir anlatımdır bu yahu :)
İyi yapmışsınız özür dilemeyin bunu fırsat bilir kendini haklı görür.
Uyanıklık zannettiği şeyler hak yemek saygısızlıktır ileri boyuta taşınabilecek kıvamda olan bir durum.
Haddini bilsin hadsiz şey !

Teşekkür ederim beğenmeniz beni mutlu etti :) Yazıda bahsettiğim arkadaşa herhangi bir adım atmadım, atmayı da düşünmüyorum. Dün akşam şirketin yılbaşı partisi vardı orada da konuşmadık ama bir ara karşılıklı oynar gibi olduk artık önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum.

valla arkadaşlar konu sahibinin amacı eğer dikkat çekmekse onu da başarmış kimse kusura bakmasın gayet de 2 günde 40 sayfaya ulaşan herkese de baştan sonra okutan bir konu.

ayrıca da saçmasapan daha nokta virgül bilmeyip kendini okumuş eğitimci gören paragrafın başı sonu olmayan ne konular gördük. onlara en fazla dediğimiz biraz düzgün yazsana. genelde konu sahibinin cevabı da şu olur: kusura bakmayın çok sinirliyim o yüzden böyle yazdım. veya kusura bakmayın yeni üyeyim siteyi kullanmayı bilmiyorum. sanki iki düzgün cümle kurmaya engel bu sebepler. onlara da bu kadar tepki gösterin o zaman bu ne çifte standart

Size de teşekkür ederim, çifte standartın ben de farkındayım kimseye sataşan, laf atan ya da polemik yaratma amacı güden bir konu da değil üstelik. Gömdükçe daha derine nasıl gömeriz hesabı yapıyorlar.

Erkek troller cogalmis. :KK9:

Stephen King'ten başka yazar bilmiyorsunuz heralde takılmışsınız orada :KK53: Korku/bilim kurgu tarzı ayrı bir maharettir elbette ama edebi açıdan 5 gömlek büyük gelme durumunu anlayamadım. Kimse yazarı küçümsemiyor ama sizin tutup da alakasız 3 yazar ismi yazarak Duka Tesla ile karşılaştırmanız komik olmuş herkes ona takıldı yazarlara değil yani .

" :KK70:" Şu kendini yerden yere vurarak gülme smileysi de "buna benden başka kimse gülmez ama yine de güleyim komikmiş gibi dursun" demenin çeşidi sanırım .

İşinize gelmeyen şeyler olunca erkek troll diyorsunuz, sizin gibi düşünmek zorunda olmayan herkesin pipisi mi var ? Ben de erkeğim o zaman , ne güzel düz mantık :KK53:

Scarlet biz yanlış anlamışız bence.

Erkek diyince ben burada yazması yasak olan karşı cinsimizden bahsediyor sanmıştım. Arkadaş erkek diye hoşuna gitmeyen yazıların sahiplerini tanımlıyor, çözdüm ben :)

Pfff...Siz bu kadar uzun/işkence gibi gelen/süslü/betimlemeli/sıkıcı -artık hangisini seçmek isterseniz- bir yazı yazarken mesajınızda anlattığınız ve benim de altını çizerek işaretlediğim gereksinimlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz ancak ben bu yazıyı ofiste yılbaşı partisi rehavetinin getirdiği yatış modundan faydalanıp boşluk buldum yazdım, yarım saat falan sürdü sanırım.

Yok Ekşi'den, İnci'den, beğendiğim kitaplardan alıntılamalar yapıp sayfalarca yazmışım da temize çekmişim de...Sanırsın roman yazdım :)

Ya da vazgeçtim evet canım aynen dediğiniz gibi günler hatta haftalarca uğraştım. Şimdi bu yorumu yazmak için de boğaza gittim, sessiz, iddiasız ama eşsiz bir köşede geçen vapurları izleyip İstanbul'u dinledim. Gözlerimi kapattığımda aklıma mesajın geldi, kelimelerin, harflerin boğazıma düğüm olmuş sanki benden hesap soruyordu. "Allah'ım!" dedim, "Nasıl da anladılar?" Ben nerede yanlış yapmıştım? O kadar da uğraşmıştım halbuki...Peki ya şimdi ne yapacaktım?Günlerce düşünmeden nasıl cevap verecektim? Beni gafil avlamışlardı işte lanet olsun! Gecelerimi kattığım günlerimi harcadığım karalama kağıtlarını bir kibrit çöpü ile ateşe verdim, gözyaşlarımın yangını söndürmesinden korkarken. Külleri de denize savurdum artık esir değildim, düşlerimde özgürdü dünya...

Ahahhasdhf hey Allah'ım ya.
tüm ciddiyetimle okuyayım dedim ama en sonunda yazmış olduğun ahahhasdhf yazısından sonra düşüncelerimde pekte yanılmadığımı anladım.
ben o altını çizdiğin şeylere gereksinim duyuyor olsaydım emin ol senden alasını yazardım ama buda yapmacıklığın dışına çıkmaz,ayrıca herkes size birşeyler yazmış niye sadece benim mesajım sizi rahatsız etti,doğru gözlemleyip eleştirdiğim için olmasın:KK66:
boğaza gidip eşsiz bir köşede vapurları izlerken buzlu viskini yudumlamayı da unutma.:KK59:

Son düzenleme:
Size de teşekkür ederim, çifte standartın ben de farkındayım kimseye sataşan, laf atan ya da polemik yaratma amacı güden bir konu da değil üstelik. Gömdükçe daha derine nasıl gömeriz hesabı yapıyorlar.

rica ederim. bende abartılı hiçbirşeyden pek hoşlanmadığım için üsluptaki abartıyı çok beğenmesem de buna karşılık yorumum sadece iyi yapmışsın o kişiye karşılık ben cevap veremiyorum bu kişilere şeklinde olmuştu. bence bu tepkisiz cevap yeter zaten sayfalarca niye beğenmediğini ve beğenmemekte haklı olduğunu iddia etmek saçma

Pfff...Siz bu kadar uzun/işkence gibi gelen/süslü/betimlemeli/sıkıcı -artık hangisini seçmek isterseniz- bir yazı yazarken mesajınızda anlattığınız ve benim de altını çizerek işaretlediğim gereksinimlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz ancak ben bu yazıyı ofiste yılbaşı partisi rehavetinin getirdiği yatış modundan faydalanıp boşluk buldum yazdım, yarım saat falan sürdü sanırım.

Yok Ekşi'den, İnci'den, beğendiğim kitaplardan alıntılamalar yapıp sayfalarca yazmışım da temize çekmişim de...Sanırsın roman yazdım :)

Ya da vazgeçtim evet canım aynen dediğiniz gibi günler hatta haftalarca uğraştım. Şimdi bu yorumu yazmak için de boğaza gittim, sessiz, iddiasız ama eşsiz bir köşede geçen vapurları izleyip İstanbul'u dinledim. Gözlerimi kapattığımda aklıma mesajın geldi, kelimelerin, harflerin boğazıma düğüm olmuş sanki benden hesap soruyordu. "Allah'ım!" dedim, "Nasıl da anladılar?" Ben nerede yanlış yapmıştım? O kadar da uğraşmıştım halbuki...Peki ya şimdi ne yapacaktım?Günlerce düşünmeden nasıl cevap verecektim? Beni gafil avlamışlardı işte lanet olsun! Gecelerimi kattığım günlerimi harcadığım karalama kağıtlarını bir kibrit çöpü ile ateşe verdim, gözyaşlarımın yangını söndürmesinden korkarken. Külleri de denize savurdum artık esir değildim, düşlerimde özgürdü dünya...

Ahahhasdhf hey Allah'ım ya.

Sesli güldüm ahahaha :KK45:

Dostoyevskiden alıntı yapman gerekti yada King'den yapa yapa Pucca 'dan yapmışsın, Ayşegül Tatilde'yi veya Pıtırcık serilerini öneririm ordakiler daha edebi biraz daha ciddi uslup Tesla lütfen :KK53: O deil de nickin Duka yoksa sen gerçek Pucca mısın aynı tarzınız , Duka Pucca sanki homonym(sanırım sesteş demek türkçede) kelimeler gibi bence sen fakesin , ben dışarda da Scarlet'ım sen bahsi geçen 10 üyeden hangisisin acaba , pis fake :KK76:

Sen bi kitap yaz ve bana haber ver, hemen alıp okuma istiyorum!

valla ben söyle böyle yapın demicem ama çok güzel yazmışsınız ya :D

Ne olursan ol yine yaz , ben okurum sıkılmadan :KK9:
Bu arada kız a iyi bi ders vermişsin , barışırsınız elbet ama bir daha sana o şekil de davranamaz.

sinsi sinsi okudum yazini :) ahheyy ahheyyy
sen orda her ne is yapiyorsan birak o isi git yazar felan ol :D
agzin mübarek iyi laf yapiyor :)))

Hanımlar çok teşekkür ederim ,yorumlarınız beni mutlu etti. Yalnız dikkat, böyle diyen arkadaşları hayatlarında hiç Stephan King, Dostoyevski ve İskender Pala okumamakla suçluyorlar, bunu bilin ona göre hazırlıklarınızı yapın :)

Geri adim atmayin 1 lira icin baska bir insana annem diyebilen birisinin degil muhabbetini selamini bile istemezdim

Sesli güldüm ahahaha :KK45:

Dostoyevskiden alıntı yapman gerekti yada King'den yapa yapa Pucca 'dan yapmışsın, Ayşegül Tatilde'yi veya Pıtırcık serilerini öneririm ordakiler daha edebi biraz daha ciddi uslup Tesla lütfen :KK53: O deil de nickin Duka yoksa sen gerçek Pucca mısın aynı tarzınız , Duka Pucca sanki homonym(sanırım sesteş demek türkçede) kelimeler gibi bence sen fakesin , ben dışarda da Scarlet'ım sen bahsi geçen 10 üyeden hangisisin acaba , pis fake :KK76:

Ya aslında sırayla benzer yorumları gruplandırıp yazmaya çalışıyordum ama araya girmeden duramadım.

Hahaha ya Ayşegül Tatilde'de mecazı mürseller çok uzun tutulmuş ne bileyim edebi ama okurken yordu. Pıtırcık desen tecahül-i arif dolu, biliyor muyuz bilmezden mi geliyoruz kafam karıştı. Fedor Amca'yı tavsiye ederim ama sen onu okudun mu ha söyle?

Off ya sen de çözdün Ducca - Pukka ay ortaya çıkacağını biliyordum yaa kahretsin :( Ben kimim biliyor musun? Ben Tesla'nın reenkarne olmuş ruhuyum, ben Edison'un düşmanı alternatif akımın dostuyum, ben Karpatların Maradona'sı, dertli kalplere giren işte ben Zeki Müren!

Ben bilmiyorum o üyeyi bu yeni üyeler nasıl da hemen adapte oluyor arkadaş. En son Eylül ayında yorum yazmış o zat, siz Kasım'da üye olmuşsunuz...Peh...Etrafımda neler dönüyor haberim yok:KK12:

Kim eylulde yorum yazmış? Kim kimi taniyor fransız kaldim ben o_O

Şimdi Duka Tesla Ekim ayında aramıza katılmış bir arkadaş:)
İdrakyollariilttihabi nickli üyeye yazım tarzı benzetilince "ama o faketi" yazmış. Ben de nereden biliyor fake olduğunu, bu kadar mı sıkı takipte diye şaşırdım. Bahsedilen üye son yorumunu Eylül ayında yapmış çünkü. He elbette üye olmadan uzun süre takip etmiştir Duka Tesla her yeni üye gibi ama ben o kadar saat online olmama rağmen idrakyyollariiltihabi diye bir üyenin varlığını yeni duyuyorum:KK48:

Varlığını duymayi birak fake olduğunu da biliyor.Benin üyeden haberim yok fake ciktigindan haberim yok. Icime bir kurt düştü :KK45:

Bir de necmi mi, necmiye mi ne onu da bilmiyorum ben. Bilenler sevabina aydinlatsin beni :KK53:

Hayıııır! Yanlış anlaşılmış. O da fake'di demedim, o da fake ya da sonunda erkek çıkan bir yazar falan değildir umarım zaten yeterince itham ediliyorum bir de o çıkmasın demek istedim. Sonradan durumu anlatmışlar galiba ama ben de yazayım dedim.

Ya aslında sırayla benzer yorumları gruplandırıp yazmaya çalışıyordum ama araya girmeden duramadım.

Hahaha ya Ayşegül Tatilde'de mecazı mürseller çok uzun tutulmuş ne bileyim edebi ama okurken yordu. Pıtırcık desen tecahül-i arif dolu, biliyor muyuz bilmezden mi geliyoruz kafam karıştı. Fedor Amca'yı tavsiye ederim ama sen onu okudun mu ha söyle?

Off ya sen de çözdün Ducca - Pukka ay ortaya çıkacağını biliyordum yaa kahretsin :KK43: Ben kimim biliyor musun? Ben Tesla'nın reenkarne olmuş ruhuyum, ben Edison'un düşmanı alternatif akımın dostuyum, ben Karpatların Maradona'sı, dertli kalplere giren işte ben Zeki Müren!

Ben ciddiyetle bir şey söylemek istiyorum. İster erkek ol, ister trans ol, ister o bahsi geçen üyelerden ol. Ben okurken, yorumlaşırken eğleniyorum. Dert bölümünde illa gözyaşları sel konular açılcak diye bir kural yok. Kaldı ki siyaset bölümünden de aşinayım sana. Sen burda kimseyi mağdur etmiyorsun , şahsa yönelik dalga geçmiyorsun. Yazdıkların hayal ürünü olsa dahi beni rahatsız etmiyor. İnsanlar neden deşeliyor anlamıyorum hafiyeliğe ne gerek var. Fakesin , BreakingBadsin muhabbeti cidden beni baydı. Hangimiz burda tamamen şeffafız ki, ben foruma gerilmek için gelmiyorum ama nerdeyse her konuda artık bu hafiyelik durumu geriyor beni. Mesajımın başında dediğim gibi...ister pucca ol, ister pipili ol, ister başka biri :KK47:

konusu kapandı hiç bir açıklama da yapılmadı ama fake falan dediler sonrasında, ne oldu bilmiyorum.. bende cinnet geçirmiştim ne konuydu yaw :KK53:

Gerçekse çok üzüldüm , umarım değildir. Kocasına üzüldüm daha doğrusu masayı mobilyaları çöpe atıyodu kadın kendi tuvalete girince kendini çöpe atmaya çalıştı mı acaba ama atamaz çöp daha pis tabi yazık :KK53:

Gerçekse çok üzüldüm , umarım değildir. Kocasına üzüldüm daha doğrusu masayı mobilyaları çöpe atıyodu kadın kendi tuvalete girince kendini çöpe atmaya çalıştı mı acaba ama atamaz çöp daha pis tabi yazık :KK53:

:70: bence gerçek değildi o ya, hangi koca minicik çocuk yemek masasının altına kustu diye koskocaman yemek odasını değiştirir çok ütopik :27: gerçi o takımı da istememişti ayakları asansöre değdi diye :27: bence biri feci dalga geçti bizimle.

:KK70: bence gerçek değildi o ya, hangi koca minicik çocuk yemek masasının altına kustu diye koskocaman yemek odasını değiştirir çok ütopik :KK53: gerçi o takımı da istememişti ayakları asansöre değdi diye :KK53: bence biri feci dalga geçti bizimle.

O da mı Duka Teslaydı yoksa, off tam bir muamma hem de hayati derecede! Dert olur uyuyamam...herkes dalga geçiyor :KK61:

Hep de aynisin her seferinde de yiyor ya insanlar seni gercek saniyor :KK53:

Gerci buyuk beceri ister her uyeliginde popi konu ortaya atip insanlari suruklemek hatta birbirine dusurmek

Halbu ki insanlar kendileri olarak daha guzeller...

belli onun kim olduğu ben tanıyorum bu şahsiyeti pamden sonra bir daha uğraşamayacağım bu kadar ısrarcıysa buyursun gelsin ne diyelim:KK45:

ya yok neyi suistimal edecek geçtik oraları artık sadece komik geliyor bana bu çabasını gördüğümde yaralı ceylan değilim yoksa :KK45:

takmadım zaten kaç haftadır burda yorumlaşıyor ben de onunla eğleniyorum şu konuda :KK53:

Yahu gözünüzle mi gördünüz de bu kadar emin ben tanıyorum diyorsunuz? Hiç düşünmüyor musunuz gerçekten sandığım kişi değilse ayıp diye?

Yazılarımı ya da yorumlarımı beğenmeyebilirsiniz, benimle aynı düşünceleri paylaşmayabilirsiniz, benden hoşlanmayabilirsiniz ama elinizde bir kanıt olmadan sizi kandıran eski bir üye olduğumu iddia ediyorsunuz ve insanları da böyle yönlendiriyorsunuz. İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir hani nerede ispatınız da böyle itham ediyorsunuz beni? Buyrun şikayet edin diyorum, ip'ler loglanıyorsa ortaya çıkar diyorum o da yok. Hatta bir adım ileri götüreyim machine id'ler bile bazı dillerde erişilebiliyor yani yazılımcılar gerekli alt yapıyı kurmuşsa kaçışım yok.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sizden rica ediyorum benim daha önce üye olup olmadığımla ilgili bir araştırma yapın, açıklama yapın. Arkadaşların yapacağı yok ben kendimi şikayet ediyorum. Özel mesaj da atacağım bu talebimle ilgili.

Back