• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Adına konu açılan kız şurayı okusa yeminle egosu tavan yapar :KK53: bir kocası tuvalete telefon düşüren şizofren fake üye için onlarca sayfa döşemiştik bir de bunun için :KK53:
Fake miydi o da ? Oh may gat!!!

Bi de her gun bakarim kk ya . Sorun bende mi acaba ya hicbi sey bilmiyorum :KK53:

Ben ciddiyetle bir şey söylemek istiyorum. İster erkek ol, ister trans ol, ister o bahsi geçen üyelerden ol. Ben okurken, yorumlaşırken eğleniyorum. Dert bölümünde illa gözyaşları sel konular açılcak diye bir kural yok. Kaldı ki siyaset bölümünden de aşinayım sana. Sen burda kimseyi mağdur etmiyorsun , şahsa yönelik dalga geçmiyorsun. Yazdıkların hayal ürünü olsa dahi beni rahatsız etmiyor. İnsanlar neden deşeliyor anlamıyorum hafiyeliğe ne gerek var. Fakesin , BreakingBadsin muhabbeti cidden beni baydı. Hangimiz burda tamamen şeffafız ki, ben foruma gerilmek için gelmiyorum ama nerdeyse her konuda artık bu hafiyelik durumu geriyor beni. Mesajımın başında dediğim gibi...ister pucca ol, ister pipili ol, ister başka biri :KK47:

Hahah ben de aynı hissiyata sahibim. Pipim yok :)
Bi de herkes bana diyor ama sonunda sen erkek çıksan ne bomba olur :D

Ilk okudugumda '' ego peşinde koşan ergen burada almış soluğu'' diye düşündüm. O kadar gereksiz ayrinti,mübalağa ''bdv'' için fazla. Konu 42 sayfa olunca yorumlara göz attım da böyle düşünen yalnızca ben degilmisim :KK66:

Size sizin sloganınızla cevap vereyim o zaman, "yav he hee!" :)

Yahu gözünüzle mi gördünüz de bu kadar emin ben tanıyorum diyorsunuz? Hiç düşünmüyor musunuz gerçekten sandığım kişi değilse ayıp diye?

Yazılarımı ya da yorumlarımı beğenmeyebilirsiniz, benimle aynı düşünceleri paylaşmayabilirsiniz, benden hoşlanmayabilirsiniz ama elinizde bir kanıt olmadan sizi kandıran eski bir üye olduğumu iddia ediyorsunuz ve insanları da böyle yönlendiriyorsunuz. İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir hani nerede ispatınız da böyle itham ediyorsunuz beni? Buyrun şikayet edin diyorum, ip'ler loglanıyorsa ortaya çıkar diyorum o da yok. Hatta bir adım ileri götüreyim machine id'ler bile bazı dillerde erişilebiliyor yani yazılımcılar gerekli alt yapıyı kurmuşsa kaçışım yok.

@Mune sizden rica ediyorum benim daha önce üye olup olmadığımla ilgili bir araştırma yapın, açıklama yapın. Arkadaşların yapacağı yok ben kendimi şikayet ediyorum. Özel mesaj da atacağım bu talebimle ilgili.
gerçekten ispatlansa iyi olacak. eğer değilseniz size çok haksızllık yapıldığı ortada.
fikrimi soracaksanız hayır değilsiniz

Yahu gözünüzle mi gördünüz de bu kadar emin ben tanıyorum diyorsunuz? Hiç düşünmüyor musunuz gerçekten sandığım kişi değilse ayıp diye?

Yazılarımı ya da yorumlarımı beğenmeyebilirsiniz, benimle aynı düşünceleri paylaşmayabilirsiniz, benden hoşlanmayabilirsiniz ama elinizde bir kanıt olmadan sizi kandıran eski bir üye olduğumu iddia ediyorsunuz ve insanları da böyle yönlendiriyorsunuz. İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir hani nerede ispatınız da böyle itham ediyorsunuz beni? Buyrun şikayet edin diyorum, ip'ler loglanıyorsa ortaya çıkar diyorum o da yok. Hatta bir adım ileri götüreyim machine id'ler bile bazı dillerde erişilebiliyor yani yazılımcılar gerekli alt yapıyı kurmuşsa kaçışım yok.

@Mune sizden rica ediyorum benim daha önce üye olup olmadığımla ilgili bir araştırma yapın, açıklama yapın. Arkadaşların yapacağı yok ben kendimi şikayet ediyorum. Özel mesaj da atacağım bu talebimle ilgili.

Ben cok sıkıldim senden ugrasacak baska islerim var sen takil hll spr dvm

Yani demek istemiyorum sonrasında “İpek hep negatif yorum yapıyor” kulisleri oluyor, hatta aleni de oluyor ama napayım arkadaş elimde değil. Düşündüklerimden başka bir şey yazamıyorum.

Bana da aynen zorlama, kelime seçme, hatta abartıyorum elit çizgisi çizme gibi bir yapısı var.

Hani belki kendi bile farkında değil bunun ama tüm konularını biliyorum hepsinde ucundan, kıyısından, göstererek, göstermeyerek kendini övme var gibi. Tabi arkadaş yeni bunlar ön yargı da olabilir.

Bana böyle geldi bu yüzden çok itici buldum. Bu konu altında senin yaptıgın yorumlara +1.

Hani bazı konular olur da gerisini, ötesini, berisini anlatman gerekir, olayın anlaşılması açısından falan... ama ''asansör sırasına kaynak yapmaya çalışan iş arkadaşıma çemkirdim'' konusu gereksiz şeylerle niye bu kadar uzatılır lastik gibi? Çok enteresan...

Bana da cidden itici ve gereksiz uzunlukta (hem de baya gereksiz bi uzunlukta) ve zorlama geldi. Bazılarına da güzel gelmiş, zevk meselesi sonuçta.

Ama ''elti muhabbeti yapanların hepsi cahil, allaam keşke hepsi ölse'' modunda gezen birinin aynı türden muhabbet yapması ilginç... Kınadıgını yaşamadan ölmedi bak :KK53:

Bana böyle geldi bu yüzden çok itici buldum. Bu konu altında senin yaptıgın yorumlara +1.

Hani bazı konular olur da gerisini, ötesini, berisini anlatman gerekir, olayın anlaşılması açısından falan... ama ''asansör sırasına kaynak yapmaya çalışan iş arkadaşıma çemkirdim'' konusu gereksiz şeylerle niye bu kadar uzatılır lastik gibi? Çok enteresan...

Bana da cidden itici ve gereksiz uzunlukta (hem de baya gereksiz bi uzunlukta) ve zorlama geldi. Bazılarına da güzel gelmiş, zevk meselesi sonuçta.

Ama ''elti muhabbeti yapanların hepsi cahil, allaam keşke hepsi ölse'' modunda gezen birinin aynı türden muhabbet yapması ilginç... Kınadıgını yaşamadan ölmedi bak :KK53:
Merve bazen güzel yaziyorsun :KK50:

:KK16:

Tam isabet:))
Ben de benzer cercevede yorum yazmistim ama kaynadi gitti heralde tebrik kabulleri arasinda:KK53:Olur boyle heyecanlar , kk da populer olmanin keyfi de baska heralde.:KK66:

Bak İpek'e kızmadım, sana da kızmam beğenmek zorunda değilsin elbette kimse değil bununla bir sorunum yok.

Misal ben de senin her şeye muhalefet olmalıyım tavrını çok zorlama buluyorum ama seven de olabilir dediğin gibi zevk meselesi.

gerçekten ispatlansa iyi olacak. eğer değilseniz size çok haksızllık yapıldığı ortada.
fikrimi soracaksanız hayır değilsiniz

Evet haksızlık yapıyorlar ve baya bir ayıp ediyorlar.
Rica ettim bakalım mune'den. Kendi kendini şikayet eden ilk kullanıcı olarak beni tarihe yazın :)

Ben cok sıkıldim senden ugrasacak baska islerim var sen takil hll spr dvm

Yok canım öyle kendinden son derece emin konuşup, insanları yalan yanlış yönlendirip ispat isteyince "ay ben çok sıkıldım gidiyorum" demek.
Bekle bakalım senin yapamadığını ben yaptım. Hem buradan hem de özel mesaj yoluyla bu konunun açığa çıkmasını talep ettim, gelecektir cevap.

Duka erkeksen elma de bagyansan armut.:KK45:

Aman erkek olsa nolur olmasa nolur.Arada paslasiyoruz siyaset topiginde.Ben bi yamugunu gormedim valla :KK53:

Hahah yan topiklerden arkadaş çağırdı derler şimdi :D

Fake olmadığımın ispatı için mail attım, o teknik incelemeyle anlaşılır ama ya erkek olup olmadığım? :KK57:

Ben olsam sallamazdım, küsmezdim de. fazla alınacak bir duygusal derinliğe sahip biriymiş gibi görünmüyor çünkü muhtemelen onun amacı da sizi kendine borçlu hissettirmek.

Merve itiraf ediyorum ilk defa seninle aynı fikirdeyim :KK70:

Hanımlar çok teşekkür ederim ,yorumlarınız beni mutlu etti. Yalnız dikkat, böyle diyen arkadaşları hayatlarında hiç Stephan King, Dostoyevski ve İskender Pala okumamakla suçluyorlar, bunu bilin ona göre hazırlıklarınızı yapın :)
Bir yer de herkes seni seviyor ve begeniyorsa orada problem vardir.Ben alinti yaparak bile yazamam senin gibi,acikcasi mana bulanlarin da ufak bir kiskanclik yasadigini dusunuyorum.

Back