- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
Yazdıklarımın toplamında bir bütünlü sağlayamadım o yüzden maddeler halinde yazayım bari :)
1- Hayır yani kim 100/100 gerçek ki burada da böyle yorumları yapma hakkını buluyor insanlar kendinde anlayamıyorum. Amaç derdini paylaşıp çözüm bulmaksa (ya da her ne için paylaşmışsa) adı ha Ayşe olmuş ha Fatma ne fark eder. Konuda duygu sömürüsü yoksa her zaman kullandığı hesapla bir başka konusuna saçma sapan yorumlar yapmıyorsa bu sen fakesin yorumları nedir. Yazının içeriğinde ki duygular gerçekse eğer benim hece yada ya bir başka kullanıcı adıyla giriyor olmamın size kaybettirdikleri ya da kazandırdakları nedir bunu gerçekten merak ediyorum.
2-Konuşurken böyle mi konuşuyorsun ki böyle oradan buradan alıntı özenti yazılar yazıyorsun denmiş, ama konuşma ve yazma dili benim bildiğim kadarı ile çok farklıdır, dilini en iyi kullanan bir yazar bile konuşurken yazım dilini kullansa komik ötesi olur, e o zaman bu arkadaşın yanlışı nerede? Ne güzel keşke bende türkçeye bu kadar hakim olabilsem de üç beş kelime ile derdimi anlatacağıma kelimeler böyle sihirli dökülse kalemimden ya da klavyemden.
3-Konu sahibi arkadaşım, olumsuz yorumları dikkate almayıp yazmaya devam etmelisiniz bence
4-Yazmadan geçemeyeceğim ben de idrakyollarıiltihabı olduğunu düşünüyorum hem yazım tarzları çok benziyor, hem de ikisinin de çok sevdikleri ama az-biraz sorunlu kuzenleri olması bu ihtimali güçlendiriyor :)
İlk başta belirteyim yazınız mükemmel ne tatlı bir anlatımdır bu yahu :)
İyi yapmışsınız özür dilemeyin bunu fırsat bilir kendini haklı görür.
Uyanıklık zannettiği şeyler hak yemek saygısızlıktır ileri boyuta taşınabilecek kıvamda olan bir durum.
Haddini bilsin hadsiz şey !
valla arkadaşlar konu sahibinin amacı eğer dikkat çekmekse onu da başarmış kimse kusura bakmasın gayet de 2 günde 40 sayfaya ulaşan herkese de baştan sonra okutan bir konu.
ayrıca da saçmasapan daha nokta virgül bilmeyip kendini okumuş eğitimci gören paragrafın başı sonu olmayan ne konular gördük. onlara en fazla dediğimiz biraz düzgün yazsana. genelde konu sahibinin cevabı da şu olur: kusura bakmayın çok sinirliyim o yüzden böyle yazdım. veya kusura bakmayın yeni üyeyim siteyi kullanmayı bilmiyorum. sanki iki düzgün cümle kurmaya engel bu sebepler. onlara da bu kadar tepki gösterin o zaman bu ne çifte standart
Erkek troller cogalmis.
Stephen King'ten başka yazar bilmiyorsunuz heralde takılmışsınız oradaKorku/bilim kurgu tarzı ayrı bir maharettir elbette ama edebi açıdan 5 gömlek büyük gelme durumunu anlayamadım. Kimse yazarı küçümsemiyor ama sizin tutup da alakasız 3 yazar ismi yazarak Duka Tesla ile karşılaştırmanız komik olmuş herkes ona takıldı yazarlara değil yani .
"" Şu kendini yerden yere vurarak gülme smileysi de "buna benden başka kimse gülmez ama yine de güleyim komikmiş gibi dursun" demenin çeşidi sanırım .
İşinize gelmeyen şeyler olunca erkek troll diyorsunuz, sizin gibi düşünmek zorunda olmayan herkesin pipisi mi var ? Ben de erkeğim o zaman , ne güzel düz mantık
tüm ciddiyetimle okuyayım dedim ama en sonunda yazmış olduğun ahahhasdhf yazısından sonra düşüncelerimde pekte yanılmadığımı anladım.Pfff...Siz bu kadar uzun/işkence gibi gelen/süslü/betimlemeli/sıkıcı -artık hangisini seçmek isterseniz- bir yazı yazarken mesajınızda anlattığınız ve benim de altını çizerek işaretlediğim gereksinimlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz ancak ben bu yazıyı ofiste yılbaşı partisi rehavetinin getirdiği yatış modundan faydalanıp boşluk buldum yazdım, yarım saat falan sürdü sanırım.
Yok Ekşi'den, İnci'den, beğendiğim kitaplardan alıntılamalar yapıp sayfalarca yazmışım da temize çekmişim de...Sanırsın roman yazdım :)
Ya da vazgeçtim evet canım aynen dediğiniz gibi günler hatta haftalarca uğraştım. Şimdi bu yorumu yazmak için de boğaza gittim, sessiz, iddiasız ama eşsiz bir köşede geçen vapurları izleyip İstanbul'u dinledim. Gözlerimi kapattığımda aklıma mesajın geldi, kelimelerin, harflerin boğazıma düğüm olmuş sanki benden hesap soruyordu. "Allah'ım!" dedim, "Nasıl da anladılar?" Ben nerede yanlış yapmıştım? O kadar da uğraşmıştım halbuki...Peki ya şimdi ne yapacaktım?Günlerce düşünmeden nasıl cevap verecektim? Beni gafil avlamışlardı işte lanet olsun! Gecelerimi kattığım günlerimi harcadığım karalama kağıtlarını bir kibrit çöpü ile ateşe verdim, gözyaşlarımın yangını söndürmesinden korkarken. Külleri de denize savurdum artık esir değildim, düşlerimde özgürdü dünya...
Ahahhasdhf hey Allah'ım ya.
Size de teşekkür ederim, çifte standartın ben de farkındayım kimseye sataşan, laf atan ya da polemik yaratma amacı güden bir konu da değil üstelik. Gömdükçe daha derine nasıl gömeriz hesabı yapıyorlar.
Pfff...Siz bu kadar uzun/işkence gibi gelen/süslü/betimlemeli/sıkıcı -artık hangisini seçmek isterseniz- bir yazı yazarken mesajınızda anlattığınız ve benim de altını çizerek işaretlediğim gereksinimlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz ancak ben bu yazıyı ofiste yılbaşı partisi rehavetinin getirdiği yatış modundan faydalanıp boşluk buldum yazdım, yarım saat falan sürdü sanırım.
Yok Ekşi'den, İnci'den, beğendiğim kitaplardan alıntılamalar yapıp sayfalarca yazmışım da temize çekmişim de...Sanırsın roman yazdım :)
Ya da vazgeçtim evet canım aynen dediğiniz gibi günler hatta haftalarca uğraştım. Şimdi bu yorumu yazmak için de boğaza gittim, sessiz, iddiasız ama eşsiz bir köşede geçen vapurları izleyip İstanbul'u dinledim. Gözlerimi kapattığımda aklıma mesajın geldi, kelimelerin, harflerin boğazıma düğüm olmuş sanki benden hesap soruyordu. "Allah'ım!" dedim, "Nasıl da anladılar?" Ben nerede yanlış yapmıştım? O kadar da uğraşmıştım halbuki...Peki ya şimdi ne yapacaktım?Günlerce düşünmeden nasıl cevap verecektim? Beni gafil avlamışlardı işte lanet olsun! Gecelerimi kattığım günlerimi harcadığım karalama kağıtlarını bir kibrit çöpü ile ateşe verdim, gözyaşlarımın yangını söndürmesinden korkarken. Külleri de denize savurdum artık esir değildim, düşlerimde özgürdü dünya...
Ahahhasdhf hey Allah'ım ya.
Sen bi kitap yaz ve bana haber ver, hemen alıp okuma istiyorum!
valla ben söyle böyle yapın demicem ama çok güzel yazmışsınız ya
Ne olursan ol yine yaz , ben okurum sıkılmadan
Bu arada kız a iyi bi ders vermişsin , barışırsınız elbet ama bir daha sana o şekil de davranamaz.
sinsi sinsi okudum yazini :) ahheyy ahheyyy
sen orda her ne is yapiyorsan birak o isi git yazar felan ol
agzin mübarek iyi laf yapiyor :)))
Stv tv filmi senaryosu mu bu
Sesli güldüm ahahaha
Dostoyevskiden alıntı yapman gerekti yada King'den yapa yapa Pucca 'dan yapmışsın, Ayşegül Tatilde'yi veya Pıtırcık serilerini öneririm ordakiler daha edebi biraz daha ciddi uslup Tesla lütfenO deil de nickin Duka yoksa sen gerçek Pucca mısın aynı tarzınız , Duka Pucca sanki homonym(sanırım sesteş demek türkçede) kelimeler gibi bence sen fakesin , ben dışarda da Scarlet'ım sen bahsi geçen 10 üyeden hangisisin acaba , pis fake
Ben bilmiyorum o üyeyi bu yeni üyeler nasıl da hemen adapte oluyor arkadaş. En son Eylül ayında yorum yazmış o zat, siz Kasım'da üye olmuşsunuz...Peh...Etrafımda neler dönüyor haberim yok
Kim eylulde yorum yazmış? Kim kimi taniyor fransız kaldim ben
Şimdi Duka Tesla Ekim ayında aramıza katılmış bir arkadaş:)
İdrakyollariilttihabi nickli üyeye yazım tarzı benzetilince "ama o faketi" yazmış. Ben de nereden biliyor fake olduğunu, bu kadar mı sıkı takipte diye şaşırdım. Bahsedilen üye son yorumunu Eylül ayında yapmış çünkü. He elbette üye olmadan uzun süre takip etmiştir Duka Tesla her yeni üye gibi ama ben o kadar saat online olmama rağmen idrakyyollariiltihabi diye bir üyenin varlığını yeni duyuyorum
Varlığını duymayi birak fake olduğunu da biliyor.Benin üyeden haberim yok fake ciktigindan haberim yok. Icime bir kurt düştü
Bir de necmi mi, necmiye mi ne onu da bilmiyorum ben. Bilenler sevabina aydinlatsin beni
Ya aslında sırayla benzer yorumları gruplandırıp yazmaya çalışıyordum ama araya girmeden duramadım.
Hahaha ya Ayşegül Tatilde'de mecazı mürseller çok uzun tutulmuş ne bileyim edebi ama okurken yordu. Pıtırcık desen tecahül-i arif dolu, biliyor muyuz bilmezden mi geliyoruz kafam karıştı. Fedor Amca'yı tavsiye ederim ama sen onu okudun mu ha söyle?
Off ya sen de çözdün Ducca - Pukka ay ortaya çıkacağını biliyordum yaa kahretsinBen kimim biliyor musun? Ben Tesla'nın reenkarne olmuş ruhuyum, ben Edison'un düşmanı alternatif akımın dostuyum, ben Karpatların Maradona'sı, dertli kalplere giren işte ben Zeki Müren!
aa o ruh hastasına n'oldu sahi office? Okurken saçımı başımı yolasım gelmiştiAdına konu açılan kız şurayı okusa yeminle egosu tavan yaparbir kocası tuvalete telefon düşüren şizofren fake üye için onlarca sayfa döşemiştik bir de bunun için
aa o ruh hastasına n'oldu sahi office? Okurken saçımı başımı yolasım gelmişti
konusu kapandı hiç bir açıklama da yapılmadı ama fake falan dediler sonrasında, ne oldu bilmiyorum.. bende cinnet geçirmiştim ne konuydu yaw
Gerçekse çok üzüldüm , umarım değildir. Kocasına üzüldüm daha doğrusu masayı mobilyaları çöpe atıyodu kadın kendi tuvalete girince kendini çöpe atmaya çalıştı mı acaba ama atamaz çöp daha pis tabi yazık
bence gerçek değildi o ya, hangi koca minicik çocuk yemek masasının altına kustu diye koskocaman yemek odasını değiştirir çok ütopik gerçi o takımı da istememişti ayakları asansöre değdi diye bence biri feci dalga geçti bizimle.
Hep de aynisin her seferinde de yiyor ya insanlar seni gercek saniyor
Gerci buyuk beceri ister her uyeliginde popi konu ortaya atip insanlari suruklemek hatta birbirine dusurmek
Halbu ki insanlar kendileri olarak daha guzeller...
belli onun kim olduğu ben tanıyorum bu şahsiyeti pamden sonra bir daha uğraşamayacağım bu kadar ısrarcıysa buyursun gelsin ne diyelim
ya yok neyi suistimal edecek geçtik oraları artık sadece komik geliyor bana bu çabasını gördüğümde yaralı ceylan değilim yoksa
takmadım zaten kaç haftadır burda yorumlaşıyor ben de onunla eğleniyorum şu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?