Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Aman o da fake'ti, erkekti falan deme ne olur kendimden şüphe duymaya başladığım görmediğim bir pipim mi var diye :)
Ben bilmiyorum o üyeyi bu yeni üyeler nasıl da hemen adapte oluyor arkadaş. En son Eylül ayında yorum yazmış o zat, siz Kasım'da üye olmuşsunuz...Peh...Etrafımda neler dönüyor haberim yok

hayır dert canım. çünkü o iş arkadaşı. rahatsız etmiş. ve yazmış. burada dertleri bu dertmi değilmi diye ayırmıyoruz. ha dert saç ise bölümüne taşıyorum.modaysa kıyafetse ,hastalıksa yine bölümlerine taşıyorum..
ordada o bölümlerle alakalı dertler konuşuluyor.ha derdini bu şekilde anlatmış. buda onun tercihi.
ama kalkıp iş arkadaşıyla sorun yaşayana senin derrdin küçük burada olmamalı taşıyayım ilişkilere diyemeyiz.
o zaman arkadaşlarıyla yada sokaktaki bir kadınla sorun yaşayan her üyeyi bdvde değil bu dert diye taşıyayımmı . hayır yeri burası. ben taşımam. ama isteyen adminlere yazsın.

Son düzenleme:
Ben bilmiyorum o üyeyi bu yeni üyeler nasıl da hemen adapte oluyor arkadaş. En son Eylül ayında yorum yazmış o zat, siz Kasım'da üye olmuşsunuz...Peh...Etrafımda neler dönüyor haberim yok
Kim eylulde yorum yazmış? Kim kimi taniyor fransız kaldim ben

Kim eylulde yorum yazmış? Kim kimi taniyor fransız kaldim ben
Şimdi Duka Tesla Ekim ayında aramıza katılmış bir arkadaş:)
İdrakyollariilttihabi nickli üyeye yazım tarzı benzetilince "ama o faketi" yazmış. Ben de nereden biliyor fake olduğunu, bu kadar mı sıkı takipte diye şaşırdım. Bahsedilen üye son yorumunu Eylül ayında yapmış çünkü. He elbette üye olmadan uzun süre takip etmiştir Duka Tesla her yeni üye gibi ama ben o kadar saat online olmama rağmen idrakyyollariiltihabi diye bir üyenin varlığını yeni duyuyorum

Varlığını duymayi birak fake olduğunu da biliyor.Benin üyeden haberim yok fake ciktigindan haberim yok. Icime bir kurt düştü

Bir de necmi mi, necmiye mi ne onu da bilmiyorum ben. Bilenler sevabina aydinlatsin beni

"Aman o da faketi, erkekti deme bana" demiş ama
Yani daha önceden benzetildiği breakingbad için denen şeyleri şimdi de bu yenisi için bana yakıştırmayın babında, en azından öyle anladım. Azıcık değişik üslup ve biryerlerden benzetme yoluyla sen o Norveçli üye misin?!?? yorumlarını da zaten ben anlamıyorum "Biz zamanında nebçim kandırılmıştık " çünkü hepsinin ortak noktası.

Koalina yanlışın var, faketi demedi. "Aman onun da erkek ve fake olduğunu söylemeyin bana bir de bu sebeple iyice ortalık karıştırmayın" gibi bir cümle kurdu şimdi o kadar sayfa geriye gidemicem ama buna yakın bir cümle idi. Senin mesajı okuyan bir de bu sebeple yardırır artık , kaç Duka Tesla

O da fake di dememis ya. "Aman o da fake di demeyin bana" yazmisti.
bende öyle düşündümdü..
Aman o da fake'ti, erkekti falan deme ne olur kendimden şüphe duymaya başladığım görmediğim bir pipim mi var diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…