- 26 Eylül 2010
- 17.480
- 32.651
- 798
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
Hi hi 5 numara büyük gelir. Yalniz bunu edebiyat okuyan birine soyleme sakın. Malum yerleriyle guler sana
Ben bilmiyorum o üyeyi bu yeni üyeler nasıl da hemen adapte oluyor arkadaş. En son Eylül ayında yorum yazmış o zat, siz Kasım'da üye olmuşsunuz...Peh...Etrafımda neler dönüyor haberim yokAman o da fake'ti, erkekti falan deme ne olur kendimden şüphe duymaya başladığım görmediğim bir pipim mi var diye :)
kim eylülde yorum yapmışBen bilmiyorum o üyeyi bu yeni üyeler nasıl da hemen adapte oluyor arkadaş. En son Eylül ayında yorum yazmış o zat, siz Kasım'da üye olmuşsunuz...Peh...Etrafımda neler dönüyor haberim yok
İdrakyollariiltihabi nickli üyekim eylülde yorum yapmış
Stephen King 'e laf soylemem zaten Koalina. Insanlari kendinece yermeye calisirken gulunc duruma dusmeye benim lafım.Stephen King'e laf söyletmeyiz
hayır dert canım. çünkü o iş arkadaşı. rahatsız etmiş. ve yazmış. burada dertleri bu dertmi değilmi diye ayırmıyoruz. ha dert saç ise bölümüne taşıyorum.modaysa kıyafetse ,hastalıksa yine bölümlerine taşıyorum..Kimse istediği gibi yorum yazamaz, yazıyorsa zaten sonucuna katlanıyordur.
Ben şahsen göze alıyorum her konuya yazdığımda.
Ama kimse de topik konuları , amaçları ile çelişen şekilde içerik de açamaz.
Bir Derdim Var'a ait değil . İlişkiler'e taşınabilir. Ama değil yani.
anladım canım.İdrakyollariiltihabi nickli üye
Kim eylulde yorum yazmış? Kim kimi taniyor fransız kaldim benBen bilmiyorum o üyeyi bu yeni üyeler nasıl da hemen adapte oluyor arkadaş. En son Eylül ayında yorum yazmış o zat, siz Kasım'da üye olmuşsunuz...Peh...Etrafımda neler dönüyor haberim yok
Şimdi Duka Tesla Ekim ayında aramıza katılmış bir arkadaş:)Kim eylulde yorum yazmış? Kim kimi taniyor fransız kaldim ben
Varlığını duymayi birak fake olduğunu da biliyor.Benin üyeden haberim yok fake ciktigindan haberim yok. Icime bir kurt düştüŞimdi Duka Tesla Ekim ayında aramıza katılmış bir arkadaş:)
İdrakyollariilttihabi nickli üyeye yazım tarzı benzetilince "ama o faketi" yazmış. Ben de nereden biliyor fake olduğunu, bu kadar mı sıkı takipte diye şaşırdım. Bahsedilen üye son yorumunu Eylül ayında yapmış çünkü. He elbette üye olmadan uzun süre takip etmiştir Duka Tesla her yeni üye gibi ama ben o kadar saat online olmama rağmen idrakyyollariiltihabi diye bir üyenin varlığını yeni duyuyorum
birde dean koonts a :)Stephen King'e laf söyletmeyiz
Şimdi Duka Tesla Ekim ayında aramıza katılmış bir arkadaş:)
İdrakyollariilttihabi nickli üyeye yazım tarzı benzetilince "ama o faketi" yazmış. Ben de nereden biliyor fake olduğunu, bu kadar mı sıkı takipte diye şaşırdım. Bahsedilen üye son yorumunu Eylül ayında yapmış çünkü. He elbette üye olmadan uzun süre takip etmiştir Duka Tesla her yeni üye gibi ama ben o kadar saat online olmama rağmen idrakyyollariiltihabi diye bir üyenin varlığını yeni duyuyorum
Şimdi Duka Tesla Ekim ayında aramıza katılmış bir arkadaş:)
"Aman o da faketi, erkekti deme bana" demiş ama
Yani daha önceden benzetildiği breakingbad için denen şeyleri şimdi de bu yenisi için bana yakıştırmayın babında, en azından öyle anladım. Azıcık değişik üslup ve biryerlerden benzetme yoluyla sen o Norveçli üye misin?!?? yorumlarını da zaten ben anlamıyorum"Biz zamanında nebçim kandırılmıştık " çünkü hepsinin ortak noktası.
bende öyle düşündümdü..O da fake di dememis ya. "Aman o da fake di demeyin bana" yazmisti.
Hep de aynisin her seferinde de yiyor ya insanlar seni gercek saniyor
Gerci buyuk beceri ister her uyeliginde popi konu ortaya atip insanlari suruklemek hatta birbirine dusurmek
Halbu ki insanlar kendileri olarak daha guzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?