- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
senin yazım tarzının hık demiş burnundan düşmüş haliydi.
Bak Descartes dedin üstünde durmadım ama İlber Ortaylı da demişsin yeter artık çok oluyorsun, kendini entelektüel gibi göstermeye çalışıp seviyeyi yükseltme tamam mı? Kendini ne sanıyorsun sen, çok cahilsin ayrıca hiç La Fontaine okumadın herhalde!!!!
Öyle ama 8 saat ve maaş var işin ucunda. Buradaki; "O kadınlar" -böyle diyorum çünkü siz onları ayrı tarafa taşıdınız- o kadar eziyeti çekiyorlar ama eşleri tarafından takdir bile görmüyorlar. Yani anlatabiliyorum umuyorum..
Sizinki de derttir ama küçümsediğiniz dertleri görünce, sizinki onlardan da küçük olduğu için ben de sizinkini küçümsüyorum.
yazım tarzın idrak yolları iltihabı nickli üyeyi hatırlattı bana
Stephen king , dostoyevski , iskender pala
Hmmm ok.
Hi hi 5 numara büyük gelir. Yalniz bunu edebiyat okuyan birine soyleme sakın. Malum yerleriyle guler sanaYazdigim yazarlari kucumseyen olmuş. Siz pucca , cin ali filan okumaya devam edin. Stephen King 5 numara buyuk gelir size.
ben benzettiyorum.o demedim zaten. benziyor sadece..idrak yolları iltihabı dusunceleri ve hayatındaki degiskenler açısından cok daha farklı biriydi okypete,
mesela konu sahibinin uzerinde durmayacagı daha farklı hassasiyetleri vardı veya ugrastıgı sorunlar.
herhangi biri icin iyi-kotu kıyası yapamam,
sadece insan insana benzer...
ayrıca 2.uyeligi bir arada kullanmadıgı muddetce yeni uyelik alımıyla ilgili bir sorun olmamalı bence.
hatta ben fake uyelere de karsı degilim,
hangimiz ne kadar gercegiz ki burada?
farklı karakterler, farklı hayatlar... sahte bile olsa yine gercek veriler uzerinden birseyler uyduruyorlar,
acı olan yanı o gerceklik,
ya da bir insanın reelden kacıp tatmini, teselliyi, cozumu sanalda araması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?