• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ahlaksızlıklar Yapan Kızın Hazin Sonu -İbretlik-

Bak Descartes dedin üstünde durmadım ama İlber Ortaylı da demişsin yeter artık çok oluyorsun, kendini entelektüel gibi göstermeye çalışıp seviyeyi yükseltme tamam mı? Kendini ne sanıyorsun sen, çok cahilsin ayrıca hiç La Fontaine okumadın herhalde!!!! :p

(bence ben erkeğim.) Ayrıca Grimm Kardeşler , Edgar Allan Poe ve Cahit Sıtkı Tarancı'yı okusan böyle bir konu yazmazdın!
Ban yicez trollükten, en iyisi konuyla ilgili yorumlar yapalım :KK48:

Öyle ama 8 saat ve maaş var işin ucunda. Buradaki; "O kadınlar" -böyle diyorum çünkü siz onları ayrı tarafa taşıdınız- o kadar eziyeti çekiyorlar ama eşleri tarafından takdir bile görmüyorlar. Yani anlatabiliyorum umuyorum..
Sizinki de derttir ama küçümsediğiniz dertleri görünce, sizinki onlardan da küçük olduğu için ben de sizinkini küçümsüyorum.

Eğer bu mesajı neden yazdınız derseniz cevap veremeyeceğim aslında. En fazla anlama ihtimalinize güvendim diyebilirim, başka bir üye olsa yazmayabilirdim çünkü

Eşleri tarafından takdir görmüyorlar ise o evliliğe devam etmemeliler ki bu benim şahsi görüşüm.

Konu sahibi ise kaynana örneğini daha önceki bir konusu için kullanmıştı. Sadece ama sadece özel problemlerinden bahseden, kendisinin genel problemlerle ilgili yaklaşımlarına ise kınayarak yaklaşan insanlardan bahsetmişti.

Yani konu insanların bu tarz problemlerinden bahsetmeleri değil, sadece bu tarz problemlerinden bahsetmeleri.

Ben de bu konudan çok daha saçma, dert olmayan konular görüyorum her gün. Ama bu konunun sadece anlatımı nedeniyle dikkat çektiğini düşünüyorum, dert olmaması sebebiyle değil.

herkes anlatım şekline takılmış ve bununn üzerine amma çok yazılmış çizilmiş,şöyle bir gerçek var hiçkimse dışarıda bu şekilde konuşmuyor,yani en azından ben evimde,işimde,mahallemde nasıl konuşuyorsam burayada gelip bu şekilde yazıyorum,kısacası dikkat çekmek için açılmış bir konu ama tebrikler başarmışta.

Kusura bakma ama ben sıkıldım okuyamadım, buraya edebıyat eserlerı okumaya gelmiyoruz. Cok istiyorsan eksisozlukte yaz üslubun sözlük yazarlarına ozenmıs gıbı, gecen bır Necmi vardı ya aynı onun gıbı duruyor. Komık de degil. Yani ben konuyu merak ettim girdim ama daha ıkıncı paragrafta ıcım bayıldı kusura bakma.

yazım tarzın idrak yolları iltihabı nickli üyeyi hatırlattı bana

idrak yolları iltihabı dusunceleri ve hayatındaki degiskenler açısından cok daha farklı biriydi okypete,
mesela konu sahibinin uzerinde durmayacagı daha farklı hassasiyetleri vardı veya ugrastıgı sorunlar.
herhangi biri icin iyi-kotu kıyası yapamam,
sadece insan insana benzer...

ayrıca 2.uyeligi bir arada kullanmadıgı muddetce yeni uyelik alımıyla ilgili bir sorun olmamalı bence.
hatta ben fake uyelere de karsı degilim,
hangimiz ne kadar gercegiz ki burada?

farklı karakterler, farklı hayatlar... sahte bile olsa yine gercek veriler uzerinden birseyler uyduruyorlar,
acı olan yanı o gerceklik,
ya da bir insanın reelden kacıp tatmini, teselliyi, cozumu sanalda araması.

sinsi sinsi okudum yazini :) ahheyy ahheyyy
sen orda her ne is yapiyorsan birak o isi git yazar felan ol :D
agzin mübarek iyi laf yapiyor :)))

haha gülmek istedim uzuun uzuunn, yazına değil ama ülkem insanının pek kitap okumuyor oluşuna (bilmem ki ne anlatmak istediğimi anlayan olur mu)

uzun süre vicdan yapmaya devam edeceğini zannetmiyorum ben, kısa bir süre sonra susar ...böyle takıl kendiliğinden yoluna girer...

Size dokunmayan yılanı ta ki size dokunana kadar bin yaşatmışsınız. Başka kafa yapınıza uyan insan olmadıgı için küçük ahlaksızlıklarını hoşgörerek kızçenin bir boy büyüğü ahlaksız oluvermişsiniz. Bence soruna kökten çözüm bulun, daha mütevazi olmaya çalışın, herkesten öğreneceginiz bir sey vardır. Böylece çıkarınıza geldiği gibi davranmak zorunda kalmazsınız.

Ayrıca keyifle okudum, anlatımınız hoş...Bu halimle bile tebessüm ettim. : )

Konuyu kopurtmussunuz bakiyorum da:))Yahu yazarlarla konu sahibini kiyaslamak ta nerden cikti yapmayin etmeyin.Ismini andiklariniza bir nevi hakaret bu.Bu konuda yapilan sey sadece kadinlar arasi bir surtusmenin bolca kelimelere bulanarak anlatilmasi.Iste bu kadar basittir.Uslubun konu ile ilgisi yok dese de donup bakarsaniz konunun ozu iki cumle en sonda.Haliyle o uuup uzun giris gelisme bolumleri yorum aliyor.Uslup konunun ta kendisi olmus.Cogunluk bunu bir deneme yazisi seklinde algiladi.Hem boyle ay cok ugrastim yarim saatte yazdim de hem asil sorununu son kisma
ekleyiver hem de aaa noluyo size istedigimi yazarim de. Ama be canim senin konunda asil servis ettigin kisim zaten orasi yani o edebi denemen.oyle olmasa asansor kavgasini tas catlasin bes cumle ile aktarirdin.:)) Tesla bu arada pop star adayi isen juri uyen de olur canim anlatabildim mi.:))

Son düzenleme:
Bu dünya böyle kızlar kurtlarla kuzular bir arada yaşamıyormu :63:Ben kendime açıkçası kuzuları seçiyorum kurtlar hem beynimi hemde ahlakımı zorluyor aradada kurt çıkdığındada direk çıkarıyorum hayatımdan vicdan falan yapamam çünkü karşımdaki vicdan hesabı yoktur zaten konu sahibi özür falan gerekmez o küçük beyniyle çok zeki kıvrak zekasının bi yere kadar olduğunu anlama zamanı gelmişde geçmiş bile bari iyi bari en azından ölmeden biri göstermiş burdada hintliler böyle sıra kavramı ne kul hakkı nedir bi haberler tek dertleri milletin hakkını çiğneyip zafer kazanmak mutluluklarına diğecek yok çok büyük iş başarmışlar gibi ayyyy gıcık oluyorum böyle insanlara ama ne yazıkki aynı nefesi alıyoruz bunlarla hergün

Yazdigim yazarlari kucumseyen olmuş. Siz pucca , cin ali filan okumaya devam edin. Stephen King 5 numara buyuk gelir size. :KK70:
Hi hi 5 numara büyük gelir. Yalniz bunu edebiyat okuyan birine soyleme sakın. Malum yerleriyle guler sana:KK53:

idrak yolları iltihabı dusunceleri ve hayatındaki degiskenler açısından cok daha farklı biriydi okypete,
mesela konu sahibinin uzerinde durmayacagı daha farklı hassasiyetleri vardı veya ugrastıgı sorunlar.
herhangi biri icin iyi-kotu kıyası yapamam,
sadece insan insana benzer...

ayrıca 2.uyeligi bir arada kullanmadıgı muddetce yeni uyelik alımıyla ilgili bir sorun olmamalı bence.
hatta ben fake uyelere de karsı degilim,
hangimiz ne kadar gercegiz ki burada?

farklı karakterler, farklı hayatlar... sahte bile olsa yine gercek veriler uzerinden birseyler uyduruyorlar,
acı olan yanı o gerceklik,
ya da bir insanın reelden kacıp tatmini, teselliyi, cozumu sanalda araması.
ben benzettiyorum.o demedim zaten. benziyor sadece..
ayrıca kendii adıma konuşmam gerekiyorsa ben gerçeğim.

kkda gören arkadaşlarda var. üstüme alınayım dedimde alınmasam iyi olacak sanırım. görenlere sor yeter:KK14:
özelden nicklerini verebilirim

Back