Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hey maşallah diyorum :) her sayfana baktım, hepsi çok çok güzel.. güzel günlerde kullan :)
bir de ilk sayfanı tüm aldıklarını toplu görebilmek için düzenle :)
Güle güle kullan inşallah, hepsi çok güzel =) fransız işi salon takımına bayıldım gerçekten çok uygun bir fiyata almışsın arasan bulunmaz işte
Ah bu kampanyalar indirimler... neyse ki öğrenciyim daha
aynen ah ahh :) bizlerin çeyiz telaşını gördükçe kis kis gülüyorsundur sen şimdi :)))
Hem öyle hem de gülme komşuna gelir başına durumları
ahahaa aynen telaşesi çok ama zevkli iş.. sen şimdi diyorsundur annene, ''aman anne yaa yapma çeyiz falan kullanmam ben onları'' :)) ama evlilik zamanı gelip çatınca da onu da alallım şunu da alallım saldırırsın herşeye
canım güle güle kullan çok begendim çok özenerek seçtigin belli oluyor
herkese merhabalar :) benimde düğünüm eylülde haliyle bende tam gaz devam ediyorum çeyiz bakmaya. Kübracım hepsi cok guzel şimdi göz attım iyi günlerde kullanmak nasib etsin hepsi birbirinden güzel :)
merhaba, aramıza hoşgeldin.. ilk mesajın benim topiğime ne güzel :))
oo senin de az kalmış..Allah'ım hepimize de aşkla mutlulukla kullandırmak nasip etsin inşallah..[/QU
hoşbuldum:) amin canım cok fazla ayrıntı var bide yorucu ama tatlı telaşlar bunlar :) ben kahvaltı takımlarını alırken karacadan önermemişlerdi cok begenmiştim durum böyle olunca bernardoda cok indirim var diye ordan aldım iyi cıkar umarım urunler :) birde beyaz esyaları ne yaptınız hangi markaları tercih ettiniz =)
merhaba, aramıza hoşgeldin.. ilk mesajın benim topiğime ne güzel :))
oo senin de az kalmış..Allah'ım hepimize de aşkla mutlulukla kullandırmak nasip etsin inşallah..
hoşbuldum:) amin canım cok fazla ayrıntı var bide yorucu ama tatlı telaşlar bunlar :) ben kahvaltı takımlarını alırken karacadan önermemişlerdi cok begenmiştim durum böyle olunca bernardoda cok indirim var diye ordan aldım iyi cıkar umarım urunler :) birde beyaz esyaları ne yaptınız hangi markaları tercih ettiniz =)