madam coco tek çarşaflarım, koltuk şalı, ince pike ve yastık alezi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım herşey birbirinden güzel güle güle kullan sağlıkla mutlulukla.
Çok güzeller başlangıç olarak yeterde artar nevresimler havlular maşallah Görünce biraz daha nevresime havluya ağırlık vermem gerek diye düşündümAşkla huzurla kullanmak nasip olsun
amiiiin canım çok teşekkür ederim..
renk renk desen desen nevresimler insanı cezbediyor, insanın aldıkça alası geliyor :)) yeter tamam bu kadar diyorsun bir de bakıyorsun tekrar almışsın..
Size zahmet paylaşırken fiyati hatırladığıniz olursa onları da yazsaniz
Evet insan zor sabrediyor bende toplu alıcam büyük ihtimal sadece diğer taksitlerin bitmesini bekliyorum yoksa kafamda hepsi ah ahh
teşekkür ederim canım.. markası falez.. %50 kampanyayı görünce atladım hemen :)) ama kampanyası bitti sanırım, sevgililer gününe özeldi..
ben de 4-5 aydır kredi kartıyla habire alıyorum, bir yıl taksit ödeyeceğim
ilk koyduğum issimo nevresim takımının fiyatı kendi sitesinde 325 tl.. bi yerde kampanyalı 109 tl. idi, şimdi gel de alma insanı dürtüyorlar resmen.. yok almayacağım cıxx olmaz diyorum, sonra dayanamiiiciiiiim deyip saldırıyorum.. sonrası biraz pişmanlık biraz mutluluk karşımı bi duygu hahahaa :))
Ben bir plana aldım önce bunlar şu kadar taksit olacak o şu ayda bitecek diğerlerine başlanacak tarzında bir plan yaptım kendime tabi evdeki hesap çarşıya uymaz ama böyle gidiyorum şimdilik topiğimi gördüyseniz benimde orda cicilerim 5-6 aya kadar aldım ufak tefekleri aldım sonra yata odası beyaz eşyaya girişicem zor işler zor tatlı telaşlar ama zor