yetişir canımm yetişmezmi 2 3 aya toparlarsın herseyi. bnde telaşlıyımda bakalım eylüle kdr yetişir diye umuyorum=)
inşallah yetişir.. Allah yardımcımız olsun canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yetişir canımm yetişmezmi 2 3 aya toparlarsın herseyi. bnde telaşlıyımda bakalım eylüle kdr yetişir diye umuyorum=)
morhipo 20 tl indirim çeki vermiş, bu kadar çok eksik varken kullanmamak olmazdı..
çift kişilik issimo home aloe vera nano yorgan.. fiyatı 85 tl idi, indirim çekiyle 65 tl.ye gelmiş oldu.. yanında 2 tane de issimo boncuk elyaf yastık aldım..onun da tanesi 14 tl.ye geldi.. issimo ürünlerini seviyorum..
Eki Görüntüle 997840 Eki Görüntüle 997839
isimo home çok kaliteliymiş canım öyle duydum güzel günlerde kullan . çok zevklisin maşallah her şey çok güzel
çok teşekkür ederim canım, ben de senin aldıklarını çok beğeniyorum ve takip ediyorum topiğini..
evet issimo'nun herşeyi çok güzel ve kaliteli..hele nevresimlerine bayılıyorum..
bir tane de yün yorgan alayım diyorum (şu makinaya atılıp yıkanabilenlerden) markaya bir türlü karar veremedim..bir de çok pahalılar (
ben misafir yorganında ucuza kaçtım canım 2 tane english home yorgan aldım indirimden. kendim kullanmak için daha bir şey araştırmadım alırsan paylaş canım. 1 tane de eski kalın yün yorganlardan yaptırırım hasta falan olursam atarım üstüme ama çok yer tutuyor
Canım aldıklarının hepsi çok güzel masallah Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Harika bir çeyiz oluyor canım, yakından takipteyim
söz yastığım.. modelini internetten beğendim, birebir aynısı yapılıyor..
cumartesi günü yüzüklerimiz bu yastığa konulacak.. 8 mart dünya kadınlar gününde sözleniyorum kızlaaarrr..:)
söz yastığım.. modelini internetten beğendim, birebir aynısı yapılıyor..
cumartesi günü yüzüklerimiz bu yastığa konulacak.. 8 mart dünya kadınlar gününde sözleniyorum kızlaaarrr..:)
Bunlar da english home havlular..