Hafızamı tazelemek için şimdi tekrar baktım çeyizlerine canım..hepsi de çok güzellerAllah'ım ağız tadıyla kullanmak nasip etsin..
aslında senin yaptığın en güzeli ben birden yüklendim..muhtemelen ağustos gibi düğün olacak ve hiçbir şeyim yoktu 4 ay önce çeyize başladığımda, bi an panik yapıp yüklendim sanırsam :))) ama çok zevkli işmiş gerçekten
elektronik eşyalara ve beyaz eşyalara ben de başlamadım daha, onlar en sona :)
Çok sağol canım Amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsinAma senin bayağı azmış canım ben Eylül gibi falan başlıycam büyük parçalara elektriklileri falan Eylüle kadar bitirmeyi düşünüyorum ama tabi bizim düğün seneye o kadar kısa zamanın kaldıysa sana küçük bir öneri elektriklilerine diğer önemlilere başla canım havlun nevresimin yeterli sayıda var bence benim fikrim tabi öteki gereklilerin bittiğinde yine devam edebilirsin
hepsi çok güsel iyi günlerde kullanmak nasipetsin rabbim huzurlu mutlulukla inşallah
senin zamanın varmış daha..rahat rahat kasmadan keyfini çıkararak, zevkle hazırlarsın çeyizlerini
benim küçükler bitti sayılır.. alırsam da artık fazladan almış olacağım gerek yok senin de dediğin gibi.. ahh işte bi indirim ve kampanyalara kayıtsız kalabilsem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?