Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

paytakordek aynı şekildemi uyguladın sende
sinameke ,1 kaşık bademyağı ve bemix koyuyorum bende neden değişiklik olmadı

EVET canım ekstradan sadece sarımsaklı şampuanla yıkıyorum.ama haftada sadece 1 kere sarımsaklı şampuanla yıkıyorum geri kalan yıkamalarımda normal şampuan kullanıyorum...

kusura bakma kısıtlı girdiğim için soruyu gözden kaçırmışım parlaklığına zarar vermez hassasiyet oluşturacağını sanmıyorum şasmpuanın iyiyse devam et ama deiştirmek istersen eczanelerde satılan şampuanları tavsiye ederim mesela plasenta şampuan çok iyi hassasiyet içinde iyi geliyor

Simdi bi baktimda mavi su dedigin sac bakim spreyi bu benim sac diplerime iyi gelirmi yani, kepek falan yapmaz kasinti falan?
Yoksa diplere sürülen ayrimi?
tskler

mavi su saç dipleri için değil zaten saç uçlarına sıkacaksın yıpratmadan şekil verme fön ve tarama iöin kolaylık dipler için ayrıca ürünler var

sana çok teşekkür ediyorum..yazdığın tarife inanmayarak yaklaştım nasıl olur diye ama 1 aydır kullanıyorum ve verdiğin tariften önce de zeytinyağı maskesine de başlamıştım..hem zeytinyağı hem de senin verdiğin maske sayesinde 1 buçuk aydır saçlarım 10 cm uzadı ama hiç şekillndirmiyorum yıpranınca uzamıyor çünkü...çok teşekkür ederim ve herkese de öneririm inşallah da herkeste aynı etkiyi yapar :lepi::1hug:

1,5 ayda 10 cm mi:1shok::1shok:
Doğa kanunu aykırı bu ya:bbo:

kizlar sinemakinin fiyati ne kadar ben izinde 3 aylik yada 4 aylik kullanim icin almayi düsünüyorum burda bulamam fiyatini bilen varmi

Teşekkür edrim.

Bu yöntemi ben de kullanıyorum ama yarım saat bekletmeyip en az 4 saat tutuyorum ve gözle görülür bir gelişme sağlıyor. Sedef'in saç modeline kestiricem istediğim uzunluğa gelince.

1,5 ayda 10 cm mi:1shok::1shok:
Doğa kanunu aykırı bu ya:bbo:

ister inan ister inanma ama bu kadar uzayacak deseler ben de inanmazdım ama resim koycaktım 100 mesajım olmadığı için koyamadım resim hata verdi....ama kullanıcı panelimde resimlerim ve albümler kısmına "saçlarımm" diye bir klasör açtım arkadaşım gir oradan bak bu senin inanmanı sağlayacaksa şayet...boşu boşuna insanları kandırmam her şeyden önce Allahtan korkum olduğu içinlmaz:....ben de inanamadım ama oldu işte....ve paylaşıyorum..."saçım hızlı uzasın diyenlerin alanı" adlı başlığa da yazdım hatta.. deneyin diye ve saçıma yaptıklarımı yazdım orada bu maske en başta olmak üzere birde el yakmayacak kadar ısıtılmış zeytinyağını haftada bir kere yapıp 4-5 saat beklettim bi buçuk aydır da yapıyorum yapmaya da devam edicem...herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama umarım açıklayıcı olabilmişimdir...yerimseniben

Bende dün turplu suya başlamıştım ama bu daha kolay geldi senameki ile devam edicem kaydirigubbakcemile3

hepsinin ayrı ayrı faydaları vardır tabi canım :) turp çok koktu geçen sene yapmıştım da annem kızmıştı bu ne koku diye :1closedeyes: ama baya uzamıştı yıpranınca kestirdim ve bu başlık sayesinde süper oldu vallahihoyyyt:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…