derinsu arkadaşım saçın kıvırcık yapıda olduğu için bu zamana kadar yıpranma fazla olmamış ama daha fazla kaldıracağını sanmıyorum bana kalırsa şansını fazla zorlama kuaförünün sözünü dinle sonuçta altında kaç ton renk var karamel tonlarda devam et ve ara ara uç kesim yaptır ve mutlaka boyamadan önce kuaförüne danış tamam mıa.s
benimm saçlarımda uzamadıı yaa =( japongülü neden bizde etkilii olmadıı saçlarımı yumuşacık yapıoo ama uzatmıyorr pff
Yağlı bakımlar benim saçlarıma yaramıyor ya:1ninca:
japon gülü şu sarıkız mavi su ve selectıve protek mavi su hk. bilgin var mı ? saçı besler mi ,kuru-yıpranmış saçlara ? hangisini önerirsiniz?
Böyle bir topik açtığın için teşekkürler.
peki hangi markayı önerirsiniz?evet kesinlikle öneririm ben salonumda da kullanıyorum saçı tararken ve fönde yıpranmamasını sağlıyor kırılmayı önlüyor ve besleme özelliği var
demekki çabuk yağlanan bi saç tipiniz var o halde bu tür bakımlardan sonra saçınızı önce zeytinyağlı sabunla yıkayıp ardından şampuan kullanmalısınız
jeliyy arkadaşım saçında birdenbire bi uzama beklemek zaten olanaksız normal bi saç ayda 1 veya 1.5 cm uzar yavaş uzama daha azdır ve ben bu bakımı düzenli olarak 3 ay yaptım saçım hep belli boya gelince uzama dururdu ama bakımdan sonra belime kadar indi yapman gereken bakımı düzenli yap uzatacağına inan ve uzamıyo falan diye negatif düşünme saçlarını seversen o da sana istediğini verir tıpkı sevdikçe açan çiçekler gibizemuszemus
iyi aksamlar japongulu ben sacima sadece badem yagini suruyorum hicbirseyle karistirmiyorum daha yeni basladim uygulamaya sadece badem yagi kullanmak sacarima bi zarar verirmiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?