• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ister inan ister inanma ama bu kadar uzayacak deseler ben de inanmazdım ama resim koycaktım 100 mesajım olmadığı için koyamadım resim hata verdi....ama kullanıcı panelimde resimlerim ve albümler kısmına "saçlarımm" diye bir klasör açtım arkadaşım gir oradan bak bu senin inanmanı sağlayacaksa şayet...boşu boşuna insanları kandırmam her şeyden önce Allahtan korkum olduğu için:olmaz:....ben de inanamadım ama oldu işte....ve paylaşıyorum..."saçım hızlı uzasın diyenlerin alanı" adlı başlığa da yazdım hatta.. deneyin diye ve saçıma yaptıklarımı yazdım orada bu maske en başta olmak üzere birde el yakmayacak kadar ısıtılmış zeytinyağını haftada bir kere yapıp 4-5 saat beklettim bi buçuk aydır da yapıyorum yapmaya da devam edicem...herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama umarım açıklayıcı olabilmişimdir...yerimseniben

Canım neden bu kadar tepki gösterdinki ben sana yalan söylüyorsun , doğru değil falan demedimki, sadece şaşkınlığımı dile getirdim.yerimseniben
Herkes ne bakımlar uyguluyor ben de dahil 1,5 ayda max. 3 cm uzatabilmişimdir o yüzden sendeki etkisi mucizevi olmuş ve bunu burda paylaştığın için teşekkür ederim.
Ben de biraz daha uzatmak istiyorum senin yöntemleri deneyeyim bakalım birde.kaydirigubbakcemile4

Fotoları gördüm canım cidden innılmaz uzamış 1,5 ay gibi bir sürede saç rengini de değiştirmişsin sanırım.
Umarım bu bakım bende de etkili olur. Gerçi şuan senin saçının uzun halinden biraz daha uzun açlarım ama açgözlüyüm seviyorum uzun saçı.kaydirigubbakcemile4

bide ben çok bekletiyorum 4-5-6 saat kadar oluyor

ay süper olmuş yaa
bende 4 haftadır uyguluyorum bu yöntemi ama ben 1 saat bekletiryorum
her pazar yapıyodum.şimdi kalkıp zeytinyağını da yapacam.ama bende herhangi bi uzama yapmadı herhalde sinameke.ama sabırla 3 ay yapacam zeytinyağınıda yapacam ve tutabildiğim kadar uzun süre saçımda tutacam.
bişey soracam zeytinyağı ile sinamekeyi aynı andamı sürüyosun yoksa ayrı ayrı mı yapıyosun kaydirigubbakcemile5

Canım neden bu kadar tepki gösterdinki ben sana yalan söylüyorsun , doğru değil falan demedimki, sadece şaşkınlığımı dile getirdim.yerimseniben
Herkes ne bakımlar uyguluyor ben de dahil 1,5 ayda max. 3 cm uzatabilmişimdir o yüzden sendeki etkisi mucizevi olmuş ve bunu burda paylaştığın için teşekkür ederim.
Ben de biraz daha uzatmak istiyorum senin yöntemleri deneyeyim bakalım birde.kaydirigubbakcemile4

canım yanlış anlama inandırıcı olmak istedim sadece güven verebilmek...çünki etrafta biçok yalan yanlış insan var temkinli davranıyo insanlar da haliyle ama ben güven vermek istedim yanlış anlama haa :1hug:

Fotoları gördüm canım cidden innılmaz uzamış 1,5 ay gibi bir sürede saç rengini de değiştirmişsin sanırım.
Umarım bu bakım bende de etkili olur. Gerçi şuan senin saçının uzun halinden biraz daha uzun açlarım ama açgözlüyüm seviyorum uzun saçı.kaydirigubbakcemile4

evet röfle saçımı mahfettiğinden bi tiksinti geldi eskisi gibi koyu yaptım..şuan koyu kızıl ama ışıkta belli oluyo resimlerde çıkmıyo belli olmuyo hep...

kizlar bemix ampuller 3,50 tl yemis galiba dimi bu tek kullanimlikmi satiliyo yani bi pakette bi kullanimlikmi cikiyo

ben de zeytinyağı maskesi uyguluyordum şimdi buna başlamaya kesin kararımı verdim merve sayesinde:) peki bu karışımı saç diplerine mi uyguluyoruz sadece? zeytinyağını saçımın tamamına fırçayla sürüp daha sonra bone takp bekliyordum bu da öyle mi kızlar? şimdiden teşekkür ederim..

Bemix var saniyordum evde ama yokmus bende bepanthen koydum bakalim ise yaricakmi, sabirim bemix yurtdisinda bulabilirmiyim?

evet röfle saçımı mahfettiğinden bi tiksinti geldi eskisi gibi koyu yaptım..şuan koyu kızıl ama ışıkta belli oluyo resimlerde çıkmıyo belli olmuyo hep...

Canım kesinlikle koyu saç çok yakışmış bakım sayesinde de gayet sağlıklı duruyor.yerimseniben
Koyu renk saç bana hep daha canlı gözüküyor.
Ben de yıllarca röfle kullandım ve yaklaşık 4 senedir kendi renginde ve çok memnunum, saçım toparlandı kndine geldi.kaydirigubbakcemile2
Ben sinamekiyi almıştım 1 kere kullandım her zaman yaptığım gibi attım bir kenara öylece duruyordu.
Bemix yok evde şuan almam lazım.
Senin saç tipin nasıl canım? Benim yağlı ve yağlabakım yaptığım zaman saçımda dökülme daha fazla oluyo o yüzden yağ sürmeye korkuyorum aslında.şutarafagitti

Mervenin inandırıcı telkini ile bende deneyeceğim gerçekten güzelmiş..teşekkürler Merve ve Japongülü.. :)

bide ben çok bekletiyorum 4-5-6 saat kadar oluyor

resimlerindeki mucizevi uzamayı gördükten sonra bende çok heveslendim malzemeleri almıştım ama bir kere yapıp bırakmıştım ayrıyeten bende bepanten ve evigende var onlarıda eklesem bir zararı olmaz sanırım teşekkürler kızlar paylaşımlarınız için

Canım kesinlikle koyu saç çok yakışmış bakım sayesinde de gayet sağlıklı duruyor.yerimseniben
Koyu renk saç bana hep daha canlı gözüküyor.
Ben de yıllarca röfle kullandım ve yaklaşık 4 senedir kendi renginde ve çok memnunum, saçım toparlandı kndine geldi.kaydirigubbakcemile2
Ben sinamekiyi almıştım 1 kere kullandım her zaman yaptığım gibi attım bir kenara öylece duruyordu.
Bemix yok evde şuan almam lazım.
Senin saç tipin nasıl canım? Benim yağlı ve yağlabakım yaptığım zaman saçımda dökülme daha fazla oluyo o yüzden yağ sürmeye korkuyorum aslında.şutarafagitti

evet kesinlikle koyu saçtan yanayım çok pişman oldum röfle yüzünden saçım hem iğrenç oldu hem de yakışmadı :( canım yağlar benim saçıma hiçbişi yapmıyor...dökülme normal her zamanki gibi aşırı bişii değil yani her zamanki gibia.s

ben de zeytinyağı maskesi uyguluyordum şimdi buna başlamaya kesin kararımı verdim merve sayesinde:) peki bu karışımı saç diplerine mi uyguluyoruz sadece? zeytinyağını saçımın tamamına fırçayla sürüp daha sonra bone takp bekliyordum bu da öyle mi kızlar? şimdiden teşekkür ederim..

evet hem zeytinyağını hem de japongulu arkadaşımızın tarifini diplere sürüyoruz...ama ben uçlara da sürdüm hep yaptığım zamanlarda masajla ve iyice yedirdima.s 4-5 saat beklettim:enbuyukkk:

Back