bide ben çok bekletiyorum 4-5-6 saat kadar oluyor
olsun ya süper olmuş, resimlere baktım... benimde denemediğim kalmadı seninkileri bir deneyeyim bende :icecream: çok özendim kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ister inan ister inanma ama bu kadar uzayacak deseler ben de inanmazdım ama resim koycaktım 100 mesajım olmadığı için koyamadım resim hata verdi....ama kullanıcı panelimde resimlerim ve albümler kısmına "saçlarımm" diye bir klasör açtım arkadaşım gir oradan bak bu senin inanmanı sağlayacaksa şayet...boşu boşuna insanları kandırmam her şeyden önce Allahtan korkum olduğu içinlmaz:....ben de inanamadım ama oldu işte....ve paylaşıyorum..."saçım hızlı uzasın diyenlerin alanı" adlı başlığa da yazdım hatta.. deneyin diye ve saçıma yaptıklarımı yazdım orada bu maske en başta olmak üzere birde el yakmayacak kadar ısıtılmış zeytinyağını haftada bir kere yapıp 4-5 saat beklettim bi buçuk aydır da yapıyorum yapmaya da devam edicem...herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama umarım açıklayıcı olabilmişimdir...yerimseniben
Canım neden bu kadar tepki gösterdinki ben sana yalan söylüyorsun , doğru değil falan demedimki, sadece şaşkınlığımı dile getirdim.yerimseniben
Herkes ne bakımlar uyguluyor ben de dahil 1,5 ayda max. 3 cm uzatabilmişimdir o yüzden sendeki etkisi mucizevi olmuş ve bunu burda paylaştığın için teşekkür ederim.
Ben de biraz daha uzatmak istiyorum senin yöntemleri deneyeyim bakalım birde.
Fotoları gördüm canım cidden innılmaz uzamış 1,5 ay gibi bir sürede saç rengini de değiştirmişsin sanırım.
Umarım bu bakım bende de etkili olur. Gerçi şuan senin saçının uzun halinden biraz daha uzun açlarım ama açgözlüyüm seviyorum uzun saçı.
evet röfle saçımı mahfettiğinden bi tiksinti geldi eskisi gibi koyu yaptım..şuan koyu kızıl ama ışıkta belli oluyo resimlerde çıkmıyo belli olmuyo hep...
bende izine gelince ilk isim bu sinemakiyi bulmak olcak
Canım kesinlikle koyu saç çok yakışmış bakım sayesinde de gayet sağlıklı duruyor.yerimseniben
Koyu renk saç bana hep daha canlı gözüküyor.
Ben de yıllarca röfle kullandım ve yaklaşık 4 senedir kendi renginde ve çok memnunum, saçım toparlandı kndine geldi.kaydirigubbakcemile2
Ben sinamekiyi almıştım 1 kere kullandım her zaman yaptığım gibi attım bir kenara öylece duruyordu.
Bemix yok evde şuan almam lazım.
Senin saç tipin nasıl canım? Benim yağlı ve yağlabakım yaptığım zaman saçımda dökülme daha fazla oluyo o yüzden yağ sürmeye korkuyorum aslında.şutarafagitti
ben de zeytinyağı maskesi uyguluyordum şimdi buna başlamaya kesin kararımı verdim merve sayesinde:) peki bu karışımı saç diplerine mi uyguluyoruz sadece? zeytinyağını saçımın tamamına fırçayla sürüp daha sonra bone takp bekliyordum bu da öyle mi kızlar? şimdiden teşekkür ederim..