Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

ROUGE

şu andaki saç rengini paketletip röfle şeklinde geri kalan saçlarını kahve tonlarda boyarsan olur tabi o resimlerde biraz ışık oyunu olduğunu da unutma

japongülü senin sacin ne kadar sürede okadar uzadi?

Benim bir sorunum var, cok sacli kivircik sacli biriyim, hic biryerim terlemez kokmaz, ama su kafam aninda kokuyor deri kokusu gibi, yikayim daha kafam kurumada kokmaya basliyor, ne yapa bilirim?
Insanin cok saci zor kuruyan sacida olunca her an yikayamiyorum, yani yikayip disari cikamiyorum, bazi insanlar yikar 20 dak disari cikar bende mümkün degil, bu kokudanda cok rahatsiz oluyorum, bana birsey önere bilirsen cok sevinirim. tskler

bu formül kesinlikle saçlarda dökülme yapacak diye bi şey yok yağlanma konusunda da dediğim gibi önce sabun tavsiye ederim ben öyle yapıyorum ve memnunum yine de siz bilirsiniz

saçının gür ve kıvırcık olması yüzünden saç derisi fazla hava alamadığı için bu koku olur mavi su kullanabilirsin

diplere sürmek yeterli yarım saat bekletilecek mavi su sarıkız diye satılıyor selective ürünleri de var kuaförlerden alabilirsin bu arada bi arkadaş düzleştirici maşa zararlı mı diye sormuştu saçı içten yaktığı için uzamasını engeller

derinsu saçını sadece açma işlemi yaparak güzel bir sarı elde edebilirsin ve bunu sadece kuaförde yaptırabilirsin boyayla açmaya kalkarsan kızıllık yapar ve hoş olmaz

sagol canım:)zaten cesaretimde yok yaa.bu hataları çok yaptım..tabiri caizse kaşınıyom yani resmen:)))bugün kardeşimle karar aldık...bayrama röfle yaptıramazsak eger açık küllü kumrala veya kahve tonlarına boyayacagız.en azından röfle yaptırmak istersek de zor olmaz sonradan...küllü kumralı tercih ediyorum,çünkü kuaför küllü renklerin kızıllıgı kapadıgını söylüyor.gerçektende öyle...
sagol ilgilendigin için canıma.s.

ROUGE

şu andaki saç rengini paketletip röfle şeklinde geri kalan saçlarını kahve tonlarda boyarsan olur tabi o resimlerde biraz ışık oyunu olduğunu da unutma
canım bu süper bir fikirrrr:hooray:
ben bunu nasıl düşünemedim ...çok doğru...:lepi:
evde eşim yapacak ,o beceriyor bu işleri...
bir mahzuru olmaz değil mi? ....
saçın zeminini, loreal casting 500 no kestaneye boyamayı düşünüyorum ,
sen ne dersin ,yada önerirsin ?..küllü olmaması gerek değil mi yeşil olur kafam!! ...

çooook tşk ederim sana .....
işini biliyorsun bravo...a.s.

Son düzenleme:
Teşekkürler japongülü tavsiye için.
Sadece diplere sürmek yeterli demişsin, saç uçlarına sürmeyelim mi karışımın hepsi bitiyor mu sadece diplere sürmekle?

japongülü canim benimde problemim uzadigi kesinlikle belli olmayan asiri kivircik degil ama kabarik ve kuruyunca 3 misli kisa duran saclarim.Islakken veya düzletince 3 kati uzun duruyo cekiyo resmen sacim önerebilecegin bi ürün varmi.Bide dogal maskeler.Nedeni ne anlamiyorum ya niye asiri kisa duruyolar ben düzletmekte istemiyorum yaza kadar yipraniyo zaten kivircik sac.boya uclarinda var gecen yaz degilde ondan önceki yaz sariydi boyattim yani sonra besinci ayda gecen kahveye boyadimki sari saclar uclarda siritmasin diye o zamandan beri boya yok sacimda.

rogue evet doğru tercih güzel olacağına eminim yalnız dikkatli paketleyin kayarsa renk karışır.islanda cevabım diplere sürmek yeterli ama istersen sürdükten sonra zorlamadan uçlara tarayabilirsin.esma evet haklısın kıvırcık saç kuruyunca mutlaka kısa görünür sana tavsiyem nemli görünüm sağlayan durulanmayan kremler kullanabilirsin

cok saol canim su an düzlestirdim sacimi ve acaip uzun görünüyo bide ben defrizeyi sorcam asiri derecede kirik yaparmi benim dipleri o kadar kivircik degil ucuna dogru daha cok kivriliyo yani diplerden ciksa bile hemen kivrilmaz acarmisin defrizeyi biraz kafam karisti benim

defrize yine perma ilacı kullanılarak yapılan bir işlem saçta aşırı matlık yapıyor ve uzadıkça hoş görünmüyor doğal halinle kullanmanı tavsiye edrim

japon gülü canım ,benim alt zemin rengi bu kadar acık sarı değil...
kestane yi boyayınca paketlenen saçlar acayip olur mu ki ,ne yapsam? evde acıcı var bitkisel ve 8 .00 numara ıgora var boyamadan önce kestane ye şuan ki zemini daha mı açmalıyım yoksa,bekleyip ,yıkanarak açılmasını mı sabır edeyim yada bu hali ile de uygun olur mu ? :1hug:kestane yi aldım amonyaksız boya dan 1 kutu ,saçlarım omuz hizasında yeterli olur sanırım değil mi ...

saçının birkez daha açılma kaldıracağını sanmıyorum bence hiç açma yada kuaförüne yaptır

bitkisel boya ile boyasam casting yada herhengi bir bitkisel saç boyası daha açmak için saçı ...yine de olmaz mı dersin?
yada hengi tonlarda olmalı ... örn.platin sarı mı dore mi ? vs..

kuaföre gidesim yok ! çok fazla harcadım ve limitimi aşıp ,sınırları zaten fazlaca zorladım ...
ve dahası bu saçla da gün yüzüne çıkmak bir işkence,sarı -bakır renk resmen ...

Son düzenleme:
boya ile boyalı saçı daha açığa çevirmek mümkün değil olsa bile hoş bi renk ortaya çıkmaz bence
anladım canım çok tşk ederim ilgine ...sabırla cvp verdin :1hug:
sanırım ben bu saçı paket yapıp ara ara kesatne zemin uygulayacağım yada tek renk kumral yada kestane boyayacağım ...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…