japongülü senin sacin ne kadar sürede okadar uzadi?
Benim bir sorunum var, cok sacli kivircik sacli biriyim, hic biryerim terlemez kokmaz, ama su kafam aninda kokuyor deri kokusu gibi, yikayim daha kafam kurumada kokmaya basliyor, ne yapa bilirim?
Insanin cok saci zor kuruyan sacida olunca her an yikayamiyorum, yani yikayip disari cikamiyorum, bazi insanlar yikar 20 dak disari cikar bende mümkün degil, bu kokudanda cok rahatsiz oluyorum, bana birsey önere bilirsen cok sevinirim. tskler
derinsu saçını sadece açma işlemi yaparak güzel bir sarı elde edebilirsin ve bunu sadece kuaförde yaptırabilirsin boyayla açmaya kalkarsan kızıllık yapar ve hoş olmaz
canım bu süper bir fikirrrr:hooray:ROUGE
şu andaki saç rengini paketletip röfle şeklinde geri kalan saçlarını kahve tonlarda boyarsan olur tabi o resimlerde biraz ışık oyunu olduğunu da unutma
japon gülü canım ,benim alt zemin rengi bu kadar acık sarı değil...
kestane yi boyayınca paketlenen saçlar acayip olur mu ki ,ne yapsam? evde acıcı var bitkisel ve 8 .00 numara ıgora var boyamadan önce kestane ye şuan ki zemini daha mı açmalıyım yoksa,bekleyip ,yıkanarak açılmasını mı sabır edeyim yada bu hali ile de uygun olur mu ? :1hug:kestane yi aldım amonyaksız boya dan 1 kutu ,saçlarım omuz hizasında yeterli olur sanırım değil mi ...
anladım canım çok tşk ederim ilgine ...sabırla cvp verdin :1hug:boya ile boyalı saçı daha açığa çevirmek mümkün değil olsa bile hoş bi renk ortaya çıkmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?