• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bende uygulamaya basladım. bu aksam 3. yu yapacagım. saçım uzuyormu bılemıyorum daha ama sıyle bı sey var. saca cok guzel parlaklık verıyor ve kabarmasını engellıyor. sacımı 4 gun ıcınde hem actırıp hem boyattım begnemedım evde kendım bır daha boya yaptım ama hala kafamda saclarım var :):) bunuda bu kure borcluyum. :42:

bende uygulamaya basladım. bu aksam 3. yu yapacagım. saçım uzuyormu bılemıyorum daha ama sıyle bı sey var. saca cok guzel parlaklık verıyor ve kabarmasını engellıyor. sacımı 4 gun ıcınde hem actırıp hem boyattım begnemedım evde kendım bır daha boya yaptım ama hala kafamda saclarım var :):) bunuda bu kure borcluyum. :42:

aynen kabarmasını önlüyo ya. çok güzel bişey. ben saçımın kabarmasndan çok çekiyodm. çok kalın telli ve gür. düz ama kabarıyo mecbur düzleştiriyodum hep. ama bu kuru yaptığmdan beri hiç düzleştirmedm uysallaştırdı saçımı resmen. :9:

bir ampul bemix nedir arkdaslar ? bende dun kestirdim sacimi moralim bozuk:/ biraksam kaziyacakti kafami :/ pff insallah bendede ise yarar :59:

benim saçlarım kuaför yüzünden yandı çok kötü durumda acaba direk sürsen dökermi ki bu kötü görüntüye napacam şaşırdım ya :(( çok kestirdim saçlarmıda azaldı kalın telli ve gürken

saçlarını gürleştirmek istyosan başka kürlere bak derim ama uzatmak için bemixi direk sürmüyosun. sinameki ve badem yağıyla karıştıyosun. bnmde saçlarım şuan çok kısa ve bunu kullanıyorum bnce moralni bozma :)

arkadaşlr sinemakiyle turplu suyu bir arada yapsam bi yan etkisi olur mu ki?? mesela bn sinemakyi çarşambaları yapıorm cumaları da turplu su yapsam :44:

Son düzenleme:
Kızlarr buarada devlet bemixi ve bepanteni karşılıyo doktora yazdırıp alabilirsiniz sağlık güvenceniz varsa eğer buarada ben 2. kürüde uyguladım buaralar 3 ü yapıcam ama bnm saçlarım neden uzamnıyorrr ???? :5::5::5::5::5::5:

Kızlarr buarada devlet bemixi ve bepanteni karşılıyo doktora yazdırıp alabilirsiniz sağlık güvenceniz varsa eğer buarada ben 2. kürüde uyguladım buaralar 3 ü yapıcam ama bnm saçlarım neden uzamnıyorrr ???? :5::5::5::5::5::5:

1 1.5 ay yap yinede uzamazsa o zaman üzül
daha çok erken 3 kürle saç uzar mı tatlım :50:

Belki uzamıştır farkedemiyorsundur canım.

Ben de ilk defa bugün deneyeceğim arkadaşlar. Sinamekiyi ne kadar süre kaynatacağız. Süzüp suyunu kullanacağız değil mi diğer şeyleri (badem yağı ve bemix) de katıp.
Kuru saça mı uygulanıypor? SAdece köklere mi süreceğiz?

Ben de ilk defa bugün deneyeceğim arkadaşlar. Sinamekiyi ne kadar süre kaynatacağız. Süzüp suyunu kullanacağız değil mi diğer şeyleri (badem yağı ve bemix) de katıp.
Kuru saça mı uygulanıypor? SAdece köklere mi süreceğiz?[/COLOR][/QUOTE]

Canım suyu kaynat içine 1 tutam sinemaki at demlenmesini bekle ıldıktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 bemix ampul 1 bepanten ampul diplere masajla yedir kalanınıda ben uçlarına sürveriyorum bu bapanten ve bemix dışında eskiden evigen vardı şimdi o yok bende evicap kapsül kullanıyorum kapsülü iğne ile ile delince sıvı çıkıyor içinden extra oda kullanılabilir vitamin sadece.. buarada bazı arkadaşların 2. den sonra fark görmeye başlamışlar o yüzden düşündüm bnimkiler neden uzamıyor acaba diye :18::18::18:

Canım suyu kaynat içine 1 tutam sinemaki at demlenmesini bekle ıldıktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 bemix ampul 1 bepanten ampul diplere masajla yedir kalanınıda ben uçlarına sürveriyorum bu bapanten ve bemix dışında eskiden evigen vardı şimdi o yok bende evicap kapsül kullanıyorum kapsülü iğne ile ile delince sıvı çıkıyor içinden extra oda kullanılabilir vitamin sadece.. buarada bazı arkadaşların 2. den sonra fark görmeye başlamışlar o yüzden düşündüm bnimkiler neden uzamıyor acaba diye :18::18::18:

Tatlım teşekkür ederim cevabın için :71: Yani yapraklı mapraklı sürücem? :26:

Tatlım teşekkür ederim cevabın için :71: Yani yapraklı mapraklı sürücem? :26:

ya ttalım niye bu kadar inceliyosunuz kaynat yaprakları işte kaahvrengi olncaya kadar çok da kaynatma bitkiler fazla kaynatılmaz
ılıyınca badem yağını dök bemiks yada bepanten elinde ne varsa kır içine sür saça 1-2 saat beklet
yapraklı yapraksız farketmez

bazı arkadaşlara hemencecik fark ettirmiş sende durumlar nasıl canım kullanıyormusun ???

kişiye göre değişiyo sanırım ben bir buçuk ay kadar yapmıştım o bir aydan sonra uzama belli oldu o dönem 4-5 cm uzadı
sonra bıraktım şimdi yine başlamıştım ama yine aksattım tekr başlıcam
benm saçım uzun zaten derdim önümde ki saçlarımın uzaması kendim kahkül kesmeye kalktım da :1:

Back