Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bişey sorucam bemiks'i ekleyip yapıcam ama baya yorum gördüm çok kötü kokuyor diye Gerçekten saçta yıkadıktan sonrada kalıyor mu kokusu uzun süre?
arkadaslar peki bu formulu (kuafor hanimin dedigi, sinameki, bemiks ampul ve badem yagi) sacimizda fazla tutmanin zarari ya da yarari olur mu?ben 1 saat tutuyorum ama? bir de hafta da 1 kez yapmis bu hanim, ben 2-3 kez yapsam sakincasi olur mu acaba?
hayır canım...koku kalmıyor..iyice şampuanlarsan ve sonrasında da iyice durularsan hiçbir koku kalmıyor...
bunu bende çok merak ediyorum. 3günde 1 falan yapsam zararı olur mu?? lütfen cevap.. saçlarımın çok çok çabuk uzamasını istiyorum
saçla ilgili her türlü sorularınızı bekliyorum canlar
herkezde farklı olabilir
ama ben 3 günde bir yapıyorum pazartesi ve perşem günleri
5 sefer yaptım bişey olmadı
benim saçım çok gür olduğundan buradaki ölçülerin 2 katını denedim...saçıma sürerken çok zorlandım..sizler nasıl sürüyorsunuz?...hazırladığınız kabın içinden saçınıza akıtarak mı yoksa elinize döküp sonra mı saçınızı ıslattınız?..
arkadaşlar burada kk da bır arkadaş kım hatırlamıyorum.bulaşık detarjanı hakkın bişile yazmıştı.bende saçlarımı bulaşık detarjanıyla yıkadım.hoşuma gıttı.saçlarımı platın rengınde açtım zaten.yıkayınca cok parlattı.rengınıde daha acık gösterdi saçımın.1 aydır kullanıyorum.saçım yavaş uzuyordu.şimdi hızlı uzuyor.bakımda yapıyorum.ama dün şampuanla yıkadım b.detarjanının verdıği sonucu vermıyor.nedenını bende anlamadım.hayretim şaştı.
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
Umarim bi zarari olmaz yaa.. Peki uzamasi ne durumda ?