• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Benim saçlarımda gür
3 aydır kullanıyorum
gürleşmedi vallla :)
ama çok yumuşak,parlak oldu ve uzadı
ben tavsiye ederim :21:

ya bişey sorucam bemiks'i ekleyip yapıcam ama baya yorum gördüm çok kötü kokuyor diye Gerçekten saçta yıkadıktan sonrada kalıyor mu kokusu uzun süre?

hayır canım...koku kalmıyor..iyice şampuanlarsan ve sonrasında da iyice durularsan hiçbir koku kalmıyor...

arkadaslar peki bu formulu (kuafor hanimin dedigi, sinameki, bemiks ampul ve badem yagi) sacimizda fazla tutmanin zarari ya da yarari olur mu?ben 1 saat tutuyorum ama? bir de hafta da 1 kez yapmis bu hanim, ben 2-3 kez yapsam sakincasi olur mu acaba?

bunu bende çok merak ediyorum. 3günde 1 falan yapsam zararı olur mu?? lütfen cevap.. saçlarımın çok çok çabuk uzamasını istiyorum :(

Ben zararlı diye okumuştum kızlar.
Bu soru daha önce de çok soruldu
eğer öyle daha çabuk uzasaydı öyle verirdi tarifi ki
bu tarifi yaparken ek bi bakım yapmayın saçlarınız yıpranır diye de uyardı
hatta bazı kızlar biz enayi miyiz haftada bir yapıyoruz da sen haftada 3-4 yapayım diyorsun bile demişlerdi birine :)
siz japongülünün mesaj geçmişine bi bakın bakalım neler demiş :13:

bugün ikinci kürümü uyguladım arkadaşlar kesinlikle koku yok hatta ben bugün saçıma karışımı sürdüm dışarı çıktım sinemaya gittim geldim yıkadım yani sıfır koku!

benim saçım çok gür olduğundan buradaki ölçülerin 2 katını denedim...saçıma sürerken çok zorlandım..sizler nasıl sürüyorsunuz?...hazırladığınız kabın içinden saçınıza akıtarak mı yoksa elinize döküp sonra mı saçınızı ıslattınız?..

ben ucuzcu bir yerden 3tl ye küçük boy çiçek sulamak için kullanılan fısfıs aldım onun içine koyuyorum karışımı hem ellerim batmıyor hem de bütün saç diplerine güzelce sıkabiliyorum gayet rahat ve kullanışlı tavsiye ederim

arkadaşlar burada kk da bır arkadaş kım hatırlamıyorum.bulaşık detarjanı hakkın bişile yazmıştı.bende saçlarımı bulaşık detarjanıyla yıkadım.hoşuma gıttı.saçlarımı platın rengınde açtım zaten.yıkayınca cok parlattı.rengınıde daha acık gösterdi saçımın.1 aydır kullanıyorum.saçım yavaş uzuyordu.şimdi hızlı uzuyor.bakımda yapıyorum.ama dün şampuanla yıkadım b.detarjanının verdıği sonucu vermıyor.nedenını bende anlamadım.hayretim şaştı.

arkadaşlar burada kk da bır arkadaş kım hatırlamıyorum.bulaşık detarjanı hakkın bişile yazmıştı.bende saçlarımı bulaşık detarjanıyla yıkadım.hoşuma gıttı.saçlarımı platın rengınde açtım zaten.yıkayınca cok parlattı.rengınıde daha acık gösterdi saçımın.1 aydır kullanıyorum.saçım yavaş uzuyordu.şimdi hızlı uzuyor.bakımda yapıyorum.ama dün şampuanla yıkadım b.detarjanının verdıği sonucu vermıyor.nedenını bende anlamadım.hayretim şaştı.

samırsağın üzerine benimde çamaşır suyu gelmişti ama:37:

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

Benim de ilk kullanışım,henüz bir farklılık göremedim saçımda,tabiki ilk kullanışta faydası olucak diye bir şart yok uzun süreli kullanalım bakıcaz.Bemiks ampul eczanelerde kaldırıldığı için sadece badem yağı ile kaynamış sinemekiyi karıştırıp yaptım bundan sonra hep öyle yapıcam da bemiks ampul olmadan faydasını gösterir mi?Üstelik benim badem yağım ''tatlı badem yağı'' diye geçiyor bu birşey farkettirir mi?Birde bir sorum daha olacak yapmış olduğum formülü yarım saat saçımda beklettikten sonra şampuanla yıkadım acaba sadece suyla mı durulanması gerekiyordu?

Back