merhaba arkadaşlar msnim çalındığı için ve bilgisayarım olmadığı için uzun zamandır size katılamıyordum nihayet artık burdayım tarifi tekrar vermemi istemişsiniz yazıyorum her konuda yardımcı olmaya çalışırım 1 çay bardağı suya bir tutam sinameki koyun 3-4 dakika kaynatın içine badem yağı ve bepanthen ampul karıştırın ılıkken diplere sürün,ben başımı öne eğip parmaklarımla sürüyorum böylece üstüme de damlamıyor 5-10 dk. sonra uçlara doğru tarıyorum hem masaj gibi oluyor kan dolaşımı hızlandığı için daha iyi emiyor .yarım saat sonra yıkıyorum .genelde ilk zamanlar gün aşırı yapıyorum sonra haftada bire düşürüyorum bu kadar saç renginde değişme demişsiniz bu da açık renklerde olabilir ama çok kalıcı değildir .bu bakımı birçok müşterime tavsiye ettim kimseden şikayet almadım zararlı olacağını sanmıyorum .böyle olacağını düşünseydim zaten burada yazmazdım herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim
yaa bir hafta önce saçlarımı uçlarından aldırmak için gittim kuaföre ve her zamanki gibi sinirden deliye dönerek eve geldim...herif çoştu yine...resmen budadı beni yolladı dükanından.
şimdi deli gibi yana yakıla nasıl uzatacağım bunları derken bu başlığı ve entryleri gördüm ya...
kız japongülü tuttuğun altın olsun:))) derhal deneyeceğim.
sevgilerimle canım
biri bna acil bi fikr vern kızlar ben sacımı bu hafta sonu boyuyacagm koyu renk ve açılmasınıda istemyrm oyuzden sinamekiliyi bu hafta son yapıcam 7 ci olacak sonra bu kürden sadece sinamekiyiki cıkarıcam ztn aman aman bi uzamama olmadı bide cok fazla dökülüyor kel kalıcam diye korkuyorumcvp beklyrm...
what happened jean ?
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
ben bepanthen dışında başka ampul kullanmadım farklı şeyler denemek ters tepkiye neden olabiliyor çünkü ve kaynattıktan sonra süzüyoruz
şimdi ilk tarifte bemiksle yapın
son mesajda bepanthen dışında bişey kullanmadım bilmiyorumkismile
sağol ya iyi ki farkettin ilki doğru tabi ki bepanthen salonumda çok kullandığım için dilime dolanmış
merhaba canım paylasımın ıcın cook tesekkurler en yakın zamanda deneyecegım.ayrıca bır kuaför olarak aramıza katılıp bızları bır uzmandan mahrum bırakmadıgın ıcın tum arkdslar adına tesekkur etmek ısterım :)
bır sorum daha olacak : bu karısımı bır sıse kadar yapsak yanı 8-10 kullanımlık bozulma olur mu? ben ögrencıyım ve evde yapıp okula götursem yurtta malum yapılamıo böle seyler ocak vs yokdelikafadulden
işe yaramadı :çok üzgünüm: sinameki kürünü 6 haftadır yapıyorum ama saçlarım sadece sağlıklı bir hale geldi uzama yok neden yaa neden ben Tanrım Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?