Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

yaa bir hafta önce saçlarımı uçlarından aldırmak için gittim kuaföre ve her zamanki gibi sinirden deliye dönerek eve geldim...herif çoştu yine...resmen budadı beni yolladı dükanından.
şimdi deli gibi yana yakıla nasıl uzatacağım bunları derken bu başlığı ve entryleri gördüm ya...
kız japongülü tuttuğun altın olsun:))) derhal deneyeceğim.
sevgilerimle canım

kaydirigubbakcemile5

biri bna acil bi fikr vern kızlar ben sacımı bu hafta sonu boyuyacagm koyu renk ve açılmasınıda istemyrm oyuzden sinamekiliyi bu hafta son yapıcam 7 ci olacak sonra bu kürden sadece sinamekiyiki cıkarıcam ztn aman aman bi uzamama olmadı bide cok fazla dökülüyor kel kalıcam diye korkuyorumcvp beklyrm...

Kuaförler hep böyle hepp bnm de budadı saçlarımı uzatmada 2. seneme girdim seneye anca belime gelir gıcık kuaför yüzündennnklava:

rengi açıyo o yüzden bırak derim
zaten her bakım herkese aynı etkiyi göstermiyo dökülme varsa zaten bırak
mesela sarımsak için ne kadar övüyolar ne kadar güzl sonuç alan var ama bnm 20 senedir dökülmeyen saçım sarımsaklı şaampuan ettiğim dönemde dökülmeye başladı o kadar korktum ki hemn bıraktım işte herkesin bünyesi farklı

birde bu tarife bepanthen,evigen ve bemiksi koysak nasıl olur?
ya da bi ay evigen bi ay bemiks yapsak ?

kaynattıktan sonra süzüyoruz değilmi sinamekiyi? süzdükten sonra badem yağı+ bemix ampül koyuyoruz yanlış hatırlamıyorsam ???

ben bepanthen dışında başka ampul kullanmadım farklı şeyler denemek ters tepkiye neden olabiliyor çünkü ve kaynattıktan sonra süzüyoruz

ben bepanthen dışında başka ampul kullanmadım farklı şeyler denemek ters tepkiye neden olabiliyor çünkü ve kaynattıktan sonra süzüyoruz

şimdi ilk tarifte bemiksle yapın

son mesajda bepanthen dışında bişey kullanmadım bilmiyorumkismile

:teytey::teytey:
merhaba arkadaşlararanıza yeni katılıyorum. ama bu sitenin sıkı takipcisiydim.en sonunda üyeolayım dedim.

işe yaramadı :çok üzgünüm: sinameki kürünü 6 haftadır yapıyorum ama saçlarım sadece sağlıklı bir hale geldi uzama yok neden yaa neden ben Tanrım Çok üzgünüm çoook

işe yaramadı :çok üzgünüm: sinameki kürünü 6 haftadır yapıyorum ama saçlarım sadece sağlıklı bir hale geldi uzama yok neden yaa neden ben Tanrım Çok üzgünüm çoook

ara verdikleri zaman uzama olduğunu söyleyenler vardı bence bir iki hafta ara ver bakalım ne olacak :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…